5

Анонимен

преди 3 години

Цветанов няма достстъчно хора,които да гласуват за него,затова се опитва да пробутва гласуване чрез писма,ел. гласуване,разместване на полицаи,за да манипулира отново изборите,ако му се отвори чадъра и му разрешат да дерибейства.А Радев е вече човек на Цветанов и двамата ви правят театри.Добре ли сте?

4

zeus

преди 3 години

Наистина няма време, няма време ГЕРБ да се научат да манипулират писмата и електронния вот, за това по старата схема с чувалите бюлетини и фалшивите протоколи ;)

3

Бойко Борисов

преди 3 години

Нареждам на всички мои *** да започвате да ме защитавате без почивен ден на три работни смени и да плюете по генерал Румен Радев, защото рейтингът му е 70% а моят е 16%! Преминаваме на 24 часово работно време. Така ще е до изборите, свиквайте! Пари за заплати нема! Да се използват опорките "фигурант" и "радефф".

2

Анонимен

преди 3 години

Радев вече не е с БСП,а е марионетка на Цветанов.ГЕРБ получиха лоша слава именно заради Цветанов, страната беше окована в страх именно заради ЦЦ, насилието спря ,именно,когато ЦЦ напусна ГЕРБ, рекет,страх,цецомобили, убийства,мачкане,следене харесва ли ви?Нали именно заради страха се разклати правителството,отново ли искате да го върнете,като върнете ЦЦ и марионетката му Радев?ЦЦ няма достстъчно хора,които да гласуват за него,затова се опитва да пробутва гласуване чрез писма,ел. гласуване,ра

1

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов ще бъде запомнен от историята с прозвището си Бoлгароубиецът! За 12 години Борисов докара България до първо място по смъртност, изпреварвайки Афганистан, Сомалия, Сирия и Йемен, а вече първо място и по ковид! ГЕРБ ПОБЕДА!