33

Баце Борисов

преди 3 години

Всичко е под контрол, лично съм се разпоредил - който не верва да пита здравния и просветния министър.

32

Анонимен

преди 3 години

Суперразпространители са водещите в заразяването с новия коронавирус, а за съжаление децата са един от най-активените фактори в този процес.

31

Анонимен

преди 3 години

Това е лошо, а добре е малко да затворят...

30

Рано сте станали

преди 3 години

Училищата са най-големият развъдник на Ковид. Пубертетите са като развързани, ходят на групи по 5-10 човека, натискат се по ъглите, не носят маски. После се приберат в панелката, занесат малко бацили на мама и тате. Тръгне им на тях ***, гърло, нещо се позакашлят, ама отиват на работа, че ги е страх да не я загубят, няма кой да плаща ипотеката и заема за 10 годишната кола.Баце харчи държавни пари, целта е да фалира държавата, страх го е да затвори училища за да няма публичен линч.

29

Т.Шак

преди 3 години

Ето! Затегнаха мерките и заразените веднага скочиха.Знаех си, че правителството работи за стадния имунитет.Нема се пУашите, пичове! Всички ще си изкараме грипчето. Никой няма да мине метър.

28

Додо

преди 3 години

Ганчовци, пOcpAxте се жестоко! Разотидете си по родните места за няколко седмици! Престанете да се возите на метро и да се бутате като дивеч! Нещата отиват на трагедия! Носете тия ***, политизирани маски! Помагат! И най-вече, не се връзвайте на разни глашатаи на наивността, които ви говорят, че Ковид е измислен от Бойко, за да краде, или пък, че Ковид не съществува! Коеид е истински и е биооръжие, което носи смърт и осакатяване в големи размери!

27

Анонимен

преди 3 години

Преди да набутат децата по училищата и градският транспорт в пикови часове имахме едни 4%, сега гоним 30%. До момента данните с а, че те го изкарват по-леко, но спокойно може да донесат подаръче у дома на мама, тати, баба, дядо, както и на още стотици други нагъчкани в редовният софийски градски транспорт.

26

Анонимен

преди 3 години

Този пък не миряса с тези 30 лабораторий. Лабораториите са над 60.

25

Анонимен

преди 3 години

Сикаджийския кофпомпаджия месеци наред се прави на интересен. Маската си я носи като почерпена жрица прашките, обикаля страната без да спазва никакви правила и норми, и сее заразата, сигурно зарази и американците с безотговорното си поведение. Че и по стар комунизошуробадженакорушветчийски обичай, правилата са си правила, но за големеца разтривал тодоровите ушаци, са по-други.

24

Анонимен

преди 3 години

Директорите питат министъра, той пък чака директорите да кажат. Те обаче трябва да попитат учителите на педагогически съвет, учителите трябва да попитат обществения съвет и родителите, после да кажат на директора, той да попита министъра, министърът да попита Вожда, който се скри и ще трябва РЗИ да вземе решение... Ама те пък си нямат шеф от днес... И така до края на света, т.е. докато вирусът не почука и на вашата врата. А кой ще е останал жив, ще видим. To be continued...

23

СМЯХ

преди 3 години

ХИПОХОНДРИЦИ, ОБЕСЕТЕ СЕ

22

Анонимен

преди 3 години

Продължава бавно да се увеличава делът на починалите в приключените случаи - починали или възстановили се или както го пишат - оздравяли. Починалите са вече 5,74%, а преди два месеца през август бяха 5,3%

21

танер

преди 3 години

туя дани взехте да ги пишете с краката си 7000 в 36 лицензирани лаборатории как се правят за толлкова кратко време шри положение че 1 тест се обработва 15 20 мин

20

Анонимен

преди 3 години

Децата дори и болни не ги изследват. Хванаха няколко реално болни, но без симптоми ходещи деца на училище само заради критично вече състояние на родителите. И после се чудят за бройки Ще пренесат заразата в семействата си и ще загубят близки. Няма да са осакатени образователно, но може да останат без някой близък.Ако това е родител, образованието им в дългосрочен план пак ще е под въпрос, заради финансовата страна на въпроса.Вече набират студенти да заместват учителите, които паднат в тая неравна битка със заразата.Друг е въпросът и доколко хора, които все още нямат диплома могат пълно

19

Анонимен

преди 3 години

Аре, нормализирахме се.

18

Анонимен

преди 3 години

България е на водещо място в Европа (без силно пострадалите в началото Италия, Испания, Белгия) по смъртност спрямо регистрирани случаи. Също така е на едно от последните места в Европа по брой тестове на глава от населението. Но нищо, продължавайте да се самоуспокоявате.

17

Анонимен

преди 3 години

Веднага затваряйте училищата. Оттам тръгна всичко!!! Толкова ли не ви стига пипето или искате да убиете народа!

16

Анонимен

преди 3 години

До ДокторТи там ли беше тогава? Или на телевизоро го виде?Китайците си оплетоха кошницата. Шашнаха целия свят, тяхната икономика сега е в подем, а останалите ще го Куха Ме

15

Анонимен

преди 3 години

Мда то и туберколозата, шарката и още куп други болести сме преборили с колективен имунитет. Сигурно около нас поне 80% са туберкулозни.

14

Shtagi

преди 3 години

Господи прости им, те не знаят какво вършат. Визирам Борисов, Ананиев, Вълчев и някакъв щаб "Ден и Нощ"