57

Анонимен

преди 4 години

Луд.

56

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 58В Търново като вървиш по главната улица и от двете страни прави впечатление, че апартаментите по сградите са изоставени от доста време...

55

фактите

преди 4 години

Население на България в 2020 г. 6,9 милиона. прираст на населението за 2020 г. минус 0,7 %. Прогноза 2025 6,5 милиона, 2030 6,4 милиона, 2035 6,1 милиона, 2040 5,8 милиона, 2100 3,8 милиона.жители на България. Това са резултати не от комунистическо управление преди 30 г. а вече от сегашното управление на ГЕРБ и ЕС.

54

:-)

преди 4 години

... Аз искам лична свобода и обществени регулации, и това ми се предоставя. На когото не му харесва, свят широк! Има държави, в които има пълна лична свобода и никакви обществени регулации - там се водят войни. Ако това ви харесва - отивайте!Има и държави с абсолютни обществени регулации и никаква лична свобода, напр. Сев. Корея. Ако ви влече нататъка, мога да ви помогна със самолетния билет.На мен ми е добре тук - в ЕС и в България. Баланс между свобода и правила.

53

Анонимен

преди 4 години

В понеделник идват да ни проверяват за злоупотребите на чси и гнилата съдебна система,която разрешава принудително изпълнение без право на обжалване.Продават се жилища на смешни цени от свои хора,които ги препродават.

52

Sherlock Holmes

преди 4 години

Причината българи да е се връщат в България , е същата, поради която са се махнали оттам преди време - няма пари. Не знам за другите държави, но в Англия все по-трудно се намира сравнително добре платена работа , цените растат нагоре, в един момент някои хора си казват - ''Ако ще бачкам за едните сметки и ще живеея в мизерия, това мога да го правя и в България'', и решават да се приберат. Може би са прави, времето ще покаже.

51

Българин 1

преди 4 години

Какво рекъл един:"Аз на комшията на пищофа ли да вярвам или на оная си работа!"Икономиката дали расте не знам,ама всекидневното ежечасово повишаване на цените и очевадно и с просто око!

50

Фалшива новина

преди 4 години

Има ли някой да вярва на лъжите на този австралопитек.

49

:-)

преди 4 години

80%-овите още се надяват тоя или оня да ги оправи, вместо да вземат съдбата си в собствените си ръце и да действат. Аз съм сравнително доволен от това управление. Предоставило ми е възможност да работя и да се развивам и аз се възползвам от това. Това, че вие не умеете и тъпчете на едно място, си е ваш личен проблем. Който и да дойде на власт, той няма да реши личните ви проблеми. Аз искам лична свобода и обществени регулации, и това ми се предоставя. На когото не му харесва, свят широк!

48

marquise

преди 4 години

Управлението на ГЕРБ и коалиция е по-опасна от пандемията коронавирус. Искате ли да оцелеете се евакуирайте много далеч от обсега на действие на Бойко Борисов.

47

Анонимен

преди 4 години

Този чува ли се какви ги дрънка, имам един познат който се връща, но само за месец

46

Анонимен

преди 4 години

До КАРЛОВЕЦ"МИНАЛАТА СЕДМИЦА МОЯ ПОЗНАТА МИ КАЗА : " ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ПО УЛИЦИТЕ ВЕЧЕ НЯМА ХОРА "Това за някой немски град ли става дума - изпразнил се е щото българите се връщат в България?

45

Христо

преди 4 години

Пълни глупости ,наглост голяма е да твърдиш такива тъпотии

44

АНТИ

преди 4 години

Вълчия капитализъм си го направиха тези от ДС, за да може НАШИТЕ хора да са добре !Да, но за сметка на това, мноого други са зле !

43

Анонимен

преди 4 години

До КАРЛОВЕЦ 44И в други градове рядко срещаш хора по улиците. Обезлюдяха. Не е само в Карлово.

42

Анонимен

преди 4 години

Върне се някой закъсал или на който Тиквата е обещал добра службица както Габриел. Останалите си сотават само с връщането и се връщат но не в България. Бизнеса в България продължава да уволнява и реве че няма кой да бачка.

41

Mopcku_

преди 4 години

Ко, ко речи ?Абе, г-н премиер. Сляп ли си, та не виждаш каква катастрофа е цялата страна ? Строят се магистрали, защото е лесно за крадене, работи се по проекти, от които лесно може да се облагоденстват близки и познати, а полиция и прокуратура работи ударно на парче по конкретни неудобни субекти. Мажене на очи, мажене на очи...е колко още ? Лошо е, че и след тебе няма един свестен който да изберем, а ти самия не си от свестните.

40

Дочев

преди 4 години

Ние сме един народ с робска психика,алащисал,пуснал се по надолнището,народ които свикна да слуша дебели,космати лъжи от един властник,който ни има за впрегатни добичета.Най бедните в Европа,по бедни дори и от някои африкански провинции,ние гледаме как живеят нашите съседи в мир,спокойствие,толерантност един към друг,защото управниците им ги водят в правилната посока! А нас,Бог да ни закриля!

39

Ельоменат

преди 4 години

Огромна наглост не само от негова страна, но и от страна на всички управляващи. Къде са им децата? Карат ни да се върнем, а на всички децата им са в чужбина. Може би защото превърнаха България в рай за това. Когато видя на Бойко и Курнелии децата в България да работят , тогава може и да помисля за връщане

38

Анонимен

преди 4 години

Не познавам завърнал се, но познавам стотици емигрирали. И не се връщат.Догодина ще започне преброяването. Тогава ще видим колко са останали в Бг.