24

Дядо Петър

преди 5 години

Всички "обичат" Рапона.НО НИКОЙ НЕ ГО БРЪСНЕ ЗА СЛИВА.(Най-вероятно, защото всички са наясно що за стока е).

23

Ами до 22

преди 5 години

Слава на кюрдските пешмерги в Северен Ирак/ Южен Кюрдистан! Слава на свободен и обединен Кюрдистан!

22

Ами до 22

преди 5 години

Също така трябва да подкрепяме с пари и оръжие борците за свобода и демокрация от ПКК и ФЕТО.

21

Анонимен

преди 5 години

Ако това беше станало по Тошово време, не само, че щяха да се извинят ами и на крака щяха да дойдат да ни се кланят. А сега когато сме слуги на всички не виждам какво извиняние очакваме...още повече, че с оглед последните събития с мюфтийството турския премиер най-вероятно е казал истината.

20

Ами до 22

преди 5 години

Термобарични бомби можем и да си купим. Да, всъщност термобаричните бомби са по-добра идея! За тях няма регулации като за ядреното оръжие.

19

Анонимен

преди 5 години

Отменете онази простотия за финансиране на религии от чужди държави, която приехте. Дайте не 10, а 2 годишен срок за 100% погасяване на всички дългове+законно натрупаната лихва на мюфтийството, след 2 години при наличие на останал дълг имуществото се разпродава чрез ЧСИ и дълга се погасява... и ще ви уважават. Има си закони в тая държава, защо им угаждате пренебрегвайки интереса на местното население?

18

Анонимен

преди 5 години

Абе каква е тая мания да караш някого да се извини!!! Това са просташки приоми, целящи да унижат. Много хора са с манталитета да се извинят ако са сгрешили, като мен например, но каже ли ми някой че трябва да се извиня, е па няма да се извиня до гроб на тоя дето ме кара да се извинявам.

17

Анонимен

преди 5 години

Турция не преговаря с крадци на апартаменти пратете истински министри, а не разни пладнешки обирджии. Този не може собствените си министри да оправи тръгнал турските да учи.

16

Анонимен

преди 5 години

Изглежда само Путин може да накара Ердоган да се извини и то след година на жестоки санкции.

15

Ами до 3

преди 5 години

Друг вариант са термобаричните бомби, но мощността им е по-малка.

14

Анонимен

преди 5 години

Да не забрави да каже на Чавушоглу, че признаваме Гуайдо и европредседателството мина успешно.

13

Военен стратег, Лом

преди 5 години

Директно да се взривява стената на Кърджалийския язовир, да залее Турция, 5 метра цунами, докато се усетят да атакуваме и да си върнем териториите!

12

Анонимен

преди 5 години

Няма да се извинят естетсвено защото до там докарахме държавата, че никой да не ни взима насериозно. Дори самият Борисов знае, че извиняние няма да получи.

11

До 3

преди 5 години

България вече има АЕЦ, тоест необходимите специалисти за това. Централата може да послужи като прикритие за обогатяване на уран, необходим за А-бомба. Така например действат Иран и С. Корея. На нас не ни са необходими много мощни бомби, ами като тези от Хирошима и Нагазаки. Те са лесни за производство и радиоактивното замърсяване от тях е минимално. Стотина бомби ни гарантират националната сигурност.

10

Анонимен

преди 5 години

Браво,Борисов! Бой по еничарите! ГЕРБ!

9

Анонимен

преди 5 години

Значи според Борисов никой не ни оказвал натиск отвън за този закон? Ами тогава още по-лошо, сами сме решили освен държавна субсидия, да разрешим и чуждо финансиране. И то без да се декларира откъде идват парите. Широко отворена врата към радикализиране на българските мюсюлмани. Да заповядат турския Дианет и саудитските фондации!

8

Путин

преди 5 години

До АнонименЗа това ли го изгониха ?

7

Анонимен

преди 5 години

А този има ли право да се меша на един турски министър и да му казва на кой да се извинва и на кой да не се извинява, абе туй да не е извинявка, има си международни правила или имаш топки и действаш по правилата или хленчиш нещо, а дано некой ти върже. Не харесвам Тeреза Мей ама тя има топки да направи Брекзит и да изгони цяла Русия всички искат да мият чинии на Острова и там хората са уважавани щото не ги управляват плазмодии.

6

Iozeff

преди 5 години

Без ДПС няма Бойко ,няма цветаноф,няма герб, няма нищо! Бойко се е надупил заради едната власт!Да изчезва просто !Всеки ден само скандали и простотии!

5

Анонимен

преди 5 години

Преди 1989 никой турски политик не би посмял да направи подобно изказване. Сами си направете изводите...