15

Ей, циганино

преди 11 години

Нали ТИ циганино отряза пенсиите на хората. Нали ТИ ни доведе да просешка тояга.Сега какво пак се натискаш.Твойта м.м. да -ба !!!!!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 4Ami, chervernite 1997ma, podkrepeni ot 3nata koalicia, ako tolkoz ne ti pomni mozuka.

13

Анонимен

преди 11 години

До ЦЯЛА АРМИЯ- И още толкова пазят Румен Петков да не пикае в шадраваните.

12

Анонимен

преди 11 години

Този, който раздаде, подари и затвори заводи и фабрики ще ми говори. Кой изобщо го пуска този по ТВ? Бедност ли? Костов е родоначалника на тази бедност.

11

Стефан

преди 11 години

И какъв е твоят принос за бедноста Ване?Когато каза на стълбите на храм паметника Александър Невски!Заедно ше победим си имал в предвид ше крадем!Скрий се и не се кандидатирай,никога!Но и на теб ше бъде търсена отговорност!Никой не може да продава нищо на държавата,може само бащиното!Ти започна,после други,затова сме бедни днес!Мога много да пиша,ами 39-те уж гладуващи,днес народа гладува,а те са се срили !От Иван до Бойко,всички аут,аутттттттттттттт,*** крадливи!

10

Анонимен

преди 11 години

Абе тоя мазен *** ,не ми го показвайте че ми действа зле

9

АНОНИМЕН

преди 11 години

Този и да го подслушват му е все тая,но на нас ни е зле защото няма икономика и всичко се опоска благодарение на него ,зъл и безсрамен гении.

8

ЦЯЛА АРМИЯ

преди 11 години

45 гардове пазят Цветанов от народната любов за 3 милиона на година!

7

Люси

преди 11 години

Командира отново е прав!Само са се овълчили да вземат власта, но никой от тях не знае какво да я прави освен да се облагодетелсва на гърба на хората. Единствения за сега който има ясна визия като чели остава Командира.

6

апаш

преди 11 години

Костов - позна! Раздай накраденото от теб на бедните и всички ще гласуваме за теб.

5

Стършел

преди 11 години

Колкото и да не симпатизирам на Костов, този път съм съгласен с него. "Хората въобще не се интересуват от подслушванията, техният основен проблем е бедността и загубата на работа".."Скандалът обаче има далеч по-големи измерения в медиите, отколкото реално засяга хората"

4

Пламен

преди 11 години

Че какво да каже Костов, нали и той е правил същите поразии преди няколко години? Да, прав е, че народът е беден и става все по-беден, но освен беден е и подслушван, и мачкан...Според Цв.Цв. битовата престъпност била намаляла, затова ли на двама приятели им разбиха колите в центъра на Варна за последния месец? ГЕРБ са зло за България. България мрази ГЕРБ и на 12 май ще го докаже!

3

Анонимен

преди 11 години

АБЕ ,КОСТОВ АБЕ ,МРЪСНИКО...КОЙ ДОКАРА ТАЗИ МИЗЕРИЯ ИЗЕДНИКО...КОЙ УНИЩОЖИ ИНДУСТРИЯТА И ЗЕМЕДЕЛИЕТО--Я СЕ СКРИИ В ДУПКАТА СИ И СИ БРОЙ КРАДЕНИТЕ ПАРИ-*** СЕДЕСАРДСИ!!!

2

Анонимен

преди 11 години

Има начин, но първо всички провалени политици трябва да бъдат изметени и хвърлени на политическото бунище.

1

IVo_1

преди 11 години

тоя па... тоя па.. тоя па ..... заври се в дупката дето си изпулзял и млъкни че и теб та видяхме ....