8

Анонимен

преди 11 години

"Йорданка Фандъкова. Независимо че е много трудно общината да удържа цената от 1 лв., не се предвижда поскъпване, увери тя."Щом е много трудно, значи от Януари да чакаме 1.20лв цена на билет.

7

Едно време

преди 11 години

Като бях ученик, заплатата беше 300 лева, а билетчето 0,06 лева. Сега заплатата е да речем 500 лева, а билетчето е 1 лев и едвам го удържат да е толкова. Е къде изтичат парите?

6

лимонад

преди 11 години

това с картата за градския транспорт е много смислено. дори синята зона да става с такава карта. като си купуваш картата - да може да напишеш един номер на автомобил за нея. така всички ще са вред и няма да се налага да бягат само зелени човечета по улиците да продават талони за синя, зелена, розова , червена и не знам каква още зона. паркингите - общинските по същия начин и така. само по тоя начин може да стимулирате човек да ползва градски транспорт, като в същия момент остави колата си нейде.

5

haha

преди 11 години

До Не съм герберСам го казваш - хем по-високи данъци, хем отделно да си плаща за да паркира пред дома си! Трагедия :( И вас ще ви сполети това един ден, само да не почнете тогава да хленчите! А до тогава ще плащате скъп ток, бензин, вода и т.н. Лека ;)

4

Анонимен

преди 11 години

В Цюрих милионерите се возят на трамвай! Тук пенсионерите искат да карат коли и да паркират в центъра! Хора научете се да използвате градски транспорт! Не е срамно!

3

...

преди 11 години

Чудя им се какво протестират всички живущи в центъра. Европейска или не, това е столицата ни и ако искаш да си в топ центъра, ще плащаш. Това че плащат не им гарантирало място - а някой някъде да е казал или написал, че държавата/общината трябва да ви осигури място за паркиране? Гараж не искате ли? Всеки в тази държава иска всичко да е по европейски, но не се замисля колко плащат там гражданите.

2

лимонад

преди 11 години

тия огромни инвестиции, доколкото съм запознат - вече сме си ги платили от джоба и не разбирам защо ще трябва сега да си ги изплащаме ???? разбирам да се събира някаква такса, но дори 0.50 /час е много. означава 3-4 лв на ден за работещ човек, който освен тия пари ще трябва да плати и 2 лв за транспорт (отиване връщане). е па мнооооого стана пак. на месец 120-150 лв.

1

Анонимен

преди 11 години

Софиянец да се наричам, първа гордост е за мене. Рекет, Рекет, Рекет, Рекет, Рекет, Рекет, ...