62

333

преди 2 години

Сега остава и телевизори Рубин да пуснат. Това нещо тежеше 70 кила и си имаше чалъм каде точно до го удариш за да работи

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100 "Бая сте зле в мисленето а ? Всичко се развива постепенно ако има кой да го развива." Явно не знаеш нищо за комунизма. "Постепенното" в тая система беше 5 пъти по-бавно от това на Запад. Затова докато излезе "нов" модел на Лада, БМВ правеше 5та генерация. За компютрите това важи с още по-голяма сила. Впрочем, дори за развитието на комютърното производство в България са ни съдействали с ноу хау ..... лошите американци.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94 "Тая мантра с оловото е ала-бала. Иначе мотокарите си ни вършеха работа но сега вече са "неконкурентноспособни" защото руснаците ни пречат нали ?" Балканкар продължава да произвежда мотакри и други лифтоподемни машини и без руските другаре. Жалко, че се пишете големи българи и застъпници за българската индустрия, а не знаете елементарни неща за индустрията ни.

59

раковия наZист

преди 2 години

на краснаяСволоч няма да дочака производството.

58

Анонимен

преди 2 години

И Марлборо произвеждахме,ама САЩ си взеха лиценза,защото бяха по-хубави от техните и някой чичко комунист се сети да прави износ.На САЩ в миг им спряха приходите и си взеха лиценза.

57

Анонимен

преди 2 години

Идеални ще са за руските пътища. Без серво на спирачките и волана, без климатик, с радио, дето хваща 2-3 станции. Максимум 100 километра в час, че да не се пребиват пияните руски мужици. Просто перфектни.

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 91 Произвеждаме повече от руските велики индустриалци. На глава от населението БВП ни е по-висок от техния, ако извадим природните ресурси.

55

Анонимен

преди 2 години

Ама Путин ще зареже ли после скъпарските мерцедеси и бмв та ,за да се качи във волгата или руските коли ще са само за простолюдието,а западните ще си останат за тарикатите.

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 "И компутари произвеждахме као и да са били крадени, но ... чичовото сложено на власт не ги разбира тия работи и с един замах и свещената дума "неконкурентноспособност" съсипа всичко" Що, ти като отидеш на пазара какво си копуваш - компютър с чип 4 генерации по-стар от топ предложенията на пазара, или тъсиш нещо съвременно. Българските крадени бяха точно толкова зад топпрдложенията. Нещо като да си купиш сегашната Лада - без еърбези, Евро 2, без АБЕс, втора ламбда и какво ли не.

53

до 83

преди 2 години

Как бе?Произвеждахме електрокари и мотокари,даже за Япония изнасяхме,но те ги купуваха,защото нашите ''умници''тук,слагаха олово за тежести.Заради оловото ги взимаха.

52

Помня

преди 2 години

До Анонимен 72 Абсолютно вярно. От СИВ определиха България да произвежда сачмени лагери. Стряха ни рено 8 и 10.Бяха страхотни коли.НЕ ни даваха да произвеждаме продукция с висока принадена стойност . Руснаците се страхуваха да не би някой да изплува над тях. Га-до.ве си бяха и такива си останаха.

51

Няма лошо...

преди 2 години

...дизайнът и на двете коли е добър, вътре са удобни и широки за дълъг път, нали са откраднати от американците. *** на съветските коли е двигателя, тромав, гори 100 на 100, инак е здрав. Волгата сигур тежи два тона, а Победата така и си отиде със слаб двигател. Дори и поляците не го подобриха, само смениха марката на Варшава. Много вицове и майтапи се съчиниха за тях, напр. защо върнали първите Волги обратно в СССР--защото еленчетата нямали м-ди, а за Победа направиха филм "Две Победи".

50

рушкия примат

преди 2 години

не може да сдела централна канализация в кУмсОмолск на аМур....автомобили щял да прави.

49

Анонимен

преди 2 години

Тази новина или реклама не интересува никои и на село . За Русия става в Неков село ако власта им я подарява.

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 Произвеждали сме достатъчно, че да изнасяме, и то без помощта на съветските другаре. Съветските другаре ни "помогнаха" да ги закрием. Впрочем даже Боинг и Еърбъс не "произвеждат милиони".

47

Да допълня...

преди 2 години

До Анонимен 64 Нали знаеш за онзи дето искал да го закопаят прав в гробището , защото цял живот лежал под един москвич ?

46

курвите е най

преди 2 години

доброто, което произвеждат а автомобилостроенето е за умните.

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 74 Лада ли караш? :)))

44

Анонимен

преди 2 години

На Ладата каквото и масло да й сложиш - все върви. 2 пъти съм прегрявал двигателя - пак върви. Супер непретенциозна кола, къде ли не съм я блъскал по черни пътища и т.н. Шарнира е 10 лв! Гори 9 на 100 газ. Кога западна кола ще издържи на туй чудо!?

43

Анонимен

преди 2 години

Немските каски свършиа, от ко ши ги праят тия каруци?