27

ГОЧО

преди 2 години

Пред поражение е разбира се, вие само не спирайте да джът ка те игрички в нета, а ЗЕЛ КО да продължава да се напушва и да не спира калция! Всичко върви по план, не се притеснявайте за нищо. каквото е писано ще стане!

26

Иван

преди 2 години

Някой пишат че Нато води война с Русия, къде са свалените F-16 , F-22, F-15, В-21 ,B-2 Spirit . Къде са унищожени M1 Abrams, къде има потопени самолетоносачи. Къде изплуват подводници и стрелят по дадена цел? Питам как е води тази война Нато , без да има свалени която и да е било тяхна техника.

25

Анонимен

преди 2 години

Ами аз казвам този военен експерт да посъветва правителството си да се пробват ек на ек срещу руснаците.

24

Анонимен

преди 2 години

Запада наля Украйна с Оръжия, после армията на Русия била неефективна>>>>и на малките деца е ясно, че Русия беше в пъти по-силна от Украйна. Това дава ли и право да я атакува без причина?

23

Нено

преди 2 години

Държава която олигархията има повече пари от военните , по-скъпи кораби, самолети и повече любовници от армията как да победи. Да не говорим за имения и дворци по-големи от военни бази.

22

Руснаците....

преди 2 години

....до такава степен са закъсали в Украйна, че украинците носовете си не смеят да подадат от окопите, барабар с всичките си суперамерикански оръжия!

21

Анонимен

преди 2 години

До 14. Ами толкова ли е трудно да разбереш, че светът не стои на едно място и нещата могат да се променят в зависимост от ситуацията?

20

Анонимен

преди 2 години

Бульон азов се предава за пореден път, бяли гащички развява плачат и ревът, Руснакът почит им отдава с куршум в тилът, украинската "майка" в София чува и се викът, и ето идва най великият момент, в който западните меки китки са пред Руската федерация на колене и се молят "не ни затривайте бе, да меки китки сме"

19

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам.За 2-3 седмици руската армия направи така че Зеленски хлипаше и плачеше по азбучен ред на всички европейски лидери плюс американците за оръжие и подкрепления. Руснаците са 200 хиляди ония са 20 милиона само боеспособните мъже.Ми те тотално ги разбиха.Какъв разгром на Русия бълнуват тия.Самата операция беше тактически глупаво проведена.Колони от техника пътува в редичка а ония ги стрелят от 3-4 км скрити в храстите с ракети получени чрез просия.Доста жалко и долнопробно.

18

cekyko

преди 2 години

За мен съветските оръжия са съвършени, особено червените пожарогасители, отпред на камионите. Бригадирите в униформа знаят, че блядстващата молодьож пуши яко махорка и може да стане сакатлък. Иначе защо са им пожарогасители.

17

DIvanov

преди 2 години

До 8: Като им гледам техниката не се знае какво ще стане ако натисне копчето. Да няма отклонение 100-150 км. в другата посока и да има фойерверки в Русия.

16

Демократ

преди 2 години

Ненормалници. Хората в нормалните страни правят карнавали и фестивали, а тези парад на оръжия за убиване.

15

По същество

преди 2 години

Всеки ден по 5 статии за поражението на Русия от вече 3 месеца. Айде малко по-сериозно.

14

Анонимен

преди 2 години

не знам, обаче се върнах назад във времето до 1990г. и разпада на ссср. украйна подписа договор, че остава неутрална завинаги, а русия подписа договор че ще ги пази. това беше вписано в конституциата на украйна - неутралитет. след 2 посещения на американски секретари и президенти, и всички договори изгубиха значение, украйна чак си смени демоснтративно конституцията, вписвайки, че влизат в нато. а на путин само му дай повод да захапе. а сащ печелят ли печелят от продажби на оръжие

13

Сибиристан

преди 2 години

До WP. Докога ще дрънкате само тези азовци бе, кремълски креттени? Не разбрахте ли най-после, че почти целият украински народ е против вас и освен азовци в армията им има още стотици хиляди, които ви направиха за смях. А, и днес за кой път превзехте окончателно Азовстал?

12

Анонимен

преди 2 години

Слаб политик се оказа Путин. Имал само план А за три-пет дена. Добрите политици имат план Б, план С и т.н.

11

Мен

преди 2 години

Вдигат байряка. Тъкмо говорихме с чичо Путин

10

Нане

преди 2 години

Така е.... Само се чудя, що ингилизите не се намесят на страната на укрите, а лаят кат песове окол касапница...)))

9

Кек

преди 2 години

Шойгу: "Таваришш Путин, предавам ви жезъла на Мариупол, който днес беше превзет за 231124132414143 път!"

8

Анонимен

преди 2 години

Невиждам нищо радостно а още по ядосан Путин.Не дай си боже да натисне копчето,че тогава няма да можем да пишем коментари и да се смеем повече.