41

Охо

преди 2 години

В Руската мрежа VK има петиция за импийчмънт на Путин.

40

Анонимен

преди 2 години

Русия винаги се е проваляла поради голямата си лакомия. След нахлуването на Наполеон си вирна носа, та се наложи, англичани и французи да я призимят с Кримската война.Преди 1903г.Русия имаше територия и придобивки в Китай и Сев. Корея, но искаше цяла Корея, е Япония е приземи. Влезе в ПСВ за още територии от Австро - Унгария и Турция, а загуби Полша и Финландия. СССР щеше да завладява света, а стана така, че СССР се разпадна. Сега е наред РФ да се разпадне, заради големите амбиции на Путин.

39

Промития мозък казал

преди 2 години

"Всички руснаци , които подкрепят дребното човече в Кремъл са точно такива, като нашите русофили. С брутално промити мозъци.." :):):)

38

Анонимен

преди 2 години

До туполев "Никога от както е създадена Русия,никога те на са позволявали някоя чужда сила да ги управлява и да им казва как да живеят." От 1917 ги управляват службите им, а те са "чужда сила" за едно нормално общество. Руснаците не са живели под свое управление в последните 300 години.

37

Гиб Мелсън

преди 2 години

Военната и политическа пропаганда която лъха от българските телевизии минава всякакви нормални човешки граници. На такава пропаганда дори украниците могат да завидят. Днес в ефир дори един адвокат си позволи да наругае руския посланик. В други телевизии разни смахнати българи обиждат лично руския президент. Какъв примитивизъм и липса на елементарно възпитание.

36

Анонимен

преди 2 години

Сащ искаха война в Европа и замразяване на северен поток 2. Постигнаха и двете. Нещо повече избиват се две славянски страни. Пирова победа за Америка и запада. Те са агресора.

35

Анонимен

преди 2 години

Руските олигарси не могат да решат да предадат Путин.Защото както казваше Тодор Живко решава този който има пари.А руските олигарси знаят че парите които в момента са при тях всъщност не са техни.

34

Анонимен

преди 2 години

Има един пропагандист, Дмитрий Кисельов. Още преди години още Западът му удари катинара и той не може да пътува там. Та, въпросният Кисельов има огромна, ама огромна къща в Крим и веднъж го бяха интервюирали в нея. Реди ги Кисельов как едва ли не услуга му направили лошите западняци, как така само оценил Русия и нейните прелести и тъй нататък. И през цялото време си личи как му иде да ревне с глас и да се телепортира в Италия, примерно. Това ги чака всичките.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 "Сега само помагат Русия да се капсулира." Я си прочети още веднъж това изречение.

32

туполев

преди 2 години

И ще ви кажа защо.Руснаците за Родината си са способни на всичко.Непредвидими,сплотени.Родолюбци и с национално съзнание.Никога от както е създадена Русия,никога те на са позволявали някоя чужда сила да ги управлява и да им казва как да живеят.Това е една велика страна.Скромни,със широки души. С тях не трябва да се заяждаш.Особено да си играеш войни.Това украинците го знаят много добре,но там при тях е насаден не от вчера национализма граничещ с нацизъм.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 България е колония без армия а Русия е независима и има най-силната армия. НАТО също има много бездомни но плащат по 2 трилиона $ за армията на САЩ.

30

Анонимен

преди 2 години

Ще нападнем русия с атомни бомби" вл .зеленски ютуб

29

Анонимен

преди 2 години

Следващите 100 години нито един руснак няма да може да си покаже главата от ко.ч.ината.

28

ШибиРиби

преди 2 години

Щото Жужето като не можа да се докаже извън граница ще завърти танковете и ще подкара неговите си хора. Не им завиждам горките крепостници

27

АнонимеН

преди 2 години

ПОЛОЖЕНИЕТО СТАВА ВСЕ ПО-СТРАШНО!!! ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ Е ПРИЕЛ РЕЗОЛЮЦИЯ С КОЯТО ЗА ВЪОРЪЖИ УКРАЙНА ИЗЦЯЛО!! ИМАМЕ 3-ТА СВЕТОВНА ВОЙНА ! КАПУТИНОФИЛА ВЕЧЕ НЯМА КАК ДА ПОБЕДИ В УКРАЙНА !

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Удобен момент е НАТО да заграби парите на Русия като пред на Иран сложиха ръка.

25

Анонимен

преди 2 години

Руските милиардери са милиардери докато Путин реши.Ако реши да са бедняци автоматично стават бедняци.

24

Анонимен

преди 2 години

Добре, как в твоята глава е "развиваща се и просперираща" страна, в която минималната заплата е наполовина на нашата, а ние дори нямаме нефт и газ? По коя логика?

23

пияница мистик

преди 2 години

"Ако не бяхме атакували, Украйна щеше да хвърли ядрени бомби върху нас", казва Тамара, пенсионерка, повтаряйки пропагандата на държавните медии." === Ахахахахахахаха :)))))))))))) Тук повечето пишещи са на тая на акъла....и на нейната възраст де :)))))))))))))

22

Анонимен

преди 2 години

Зеленски поиска ядрени от САЩ заради Крим и Донбас,