78

Анонимен

преди 3 години

В Украйна забраниха руския! ЕС нищо не казва. В България защо не забраняват турския? България турски вилает ли е? Какво ще стане ако Българи забрани турския? Как ще реагира ЕС?

77

Анонимен

преди 3 години

Ще сложа мои хора навсякъде. И резултатите от разследването ще бъдат, каквито ги поискам. Как пък точно Радев е най-готиния и разбиращ? Последна инстанция, мирише на тоталитаризъм!

76

Изнервен

преди 3 години

До 72. Нещо бъркаш. Борисов не беше ли подслушан. Незаконно, записан и всичко изкарано публично. Тогава радеф и другите политици настояха ли да се намери кой го е направил или само се интересуваха от пикантериите на разговора?

75

1

преди 3 години

До Анонимен-73 ,а онзи от банкя,само любов излъчва,към теб.

74

Анонимен

преди 3 години

Г-н Радев мачкай гербаджийската крадлива партия долу ДПС и итн

73

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Ако някой знае,къде се е...запилял Боко с джипката да каже.Или се е...покрил дълбоко,някъде по...близо до границата в партизанска...землянка и Поцинкованата кофа,му носи...вода с кофата,а Деса сандвичи с...пармезан.

72

Анонимен

преди 3 години

Безсилие. Искам да попитам, понеже не ми се получава, вие Борисов, защо биете черните?

71

Анонимен

преди 3 години

Русия е готова да подкрепи отказ от права за интелектуална собственост върху ваксините. Владимир Путин заяви, че сега не е време да се оптимизират печалбите и по този начин подкрепи своя американски колега Джоузеф Байдън който предложи да се отмени правото на интелектуална собственост върху ваксините.

70

Анонимен

преди 3 години

Американският производител на лекарства Файзер очаква да получи тази година 22 милиарда евро печалба от продажбите на ваксини срещу коронавирус, като продуктът представлява повече от една трета от годишните приходи на компанията. Цената на ваксина е 32 евро за две дози в САЩ и около 25 евро в ЕС.

69

НИКОЙ НЕ ИМ ВЯРВА

преди 3 години

РАДЕВАТА ХУНТА Е ЗАТЪНАЛА В ПОМИЯТА НА ЧЕРЕПА И МАФИЯТА.

68

Анонимен

преди 3 години

Европейската комисия заяви, че не може да коментира съобщения, че Амазон не е плащал корпоративен данък в Европа през миналата година, въпреки че е регистрирал над 40 милиарда евро продажби в Европа по време на пандемията. Нямам намерения да изпадам в подробности за тези статии в пресата, заяви прессекретар на европейската комисия пред репортери на 3 май, когато журналистите го затрупаха с въпроси.

67

Анонимен

преди 3 години

Какво стана с демократа от СДС - ДПС Христо Бисеров, осъдиха ли го, демократична Швейцария даде ли данни за операциите по банковите му сметки там, или отказа?

66

akudд

преди 3 години

а всеки опит за натиск на уволнение на журналист ?????

65

Анонимен

преди 3 години

В Русия има забрана за банкови сметки и авоари в чужбина за президента, сенаторите, депутати, чиновници, съдии и прокурори.

64

Анонимен

преди 3 години

Най-подслушвания от цялата дъжава е ѝБорсов.Палаткажиите и бесепарите му напълниха дома с бръмбари и записващи устройства.Ако бяха направили така с дома на радев ревът му щеше да е до Марс.

63

Анонимен

преди 3 години

Целта на Радев е да се домогне до записите, които го уличават в противодържавна дейност. Те са в ДАНС и ДАР и заличаването им минава през дискредитирането на двете служби. Проблемът на Радев е, че шефовете им не се отчитат по закон на правителството, само им предоставят доклади, а са с петгодишен мандат като главния прокурор и така трудно могат да бъдат сменени.ТОВА Е НАЙ-ВЯРНОТО ПРОЧЕТЕНО В ТЕЗИ КОМЕНТАРИ

62

анонимен

преди 3 години

Президента не е подслушван. Подслушвали са Божков и Решетников. Може би затова Радев е бесен, за не би да........

61

Анонимен

преди 3 години

коефициентът Бойко да отиде при бай Ставри е рекордно нисък 1.1 .

60

Анонимен

преди 3 години

Тоя освен омраза нищо друго не излъчва.

59

Анонимен

преди 3 години

Най-интересното е че политици от всякакви партии са подслушвани само без гербаджии.