106

простете ми

преди 3 години

но другаря Радев онзи ден, на международния разговор с лидерите на страните участващи в учението на НАТО , заяви , че България е финансово стабилна и с отлични показатели - 8 милиарда фискален резерв , над 4 милиарда сребърен фонд , дори и с бюджетен излишък от над 100 милиона във първото четиримесечие , и то по време на пандемия . Айде да си уточните опорките , другари служебни....

105

Анонимен

преди 3 години

е нали тОлупа намали и ДДС-то за кръчмите и хотелите, ся откъде пари

104

ха ха

преди 3 години

Подготвят ви Жан Виденов се завръща Значи има да крадене

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 108бе то да е едно да го запомниш, 10 млрд. нов дълг и 5 млрд от резерва, те толкова опука за има нема една година

102

Българин

преди 3 години

Ананиев на ислушването в парламента ги учи на финанси, бъдещите финансисти. Бяха се засрамили до един. Никой нищо не можа да оспори. Човекът боравеше с числа и данни. назначиха някакво Харвадско юпи, който си няма и на идея ще е то бюджет и как се планира, прогнозира и управлява и ето резултата. Пари нямало... Аз не съм за Тиквата, но Ананиев е супер експерт в бюджетирането.

101

ЖанВалжан

преди 3 години

Освен всичко друго Боцко ни остави и добра инфлацийка, хляба и млякото 20-30% нагоре, цените на жилищата хвръкнаха до небето в големите градове и т.н. и т.н. Сега ще кажете пазарна икономика, ама не е точно така, на местно ниво приближени на властта феодали колят и бесят, местната власт краде безнаказано и това принуждава много хора да се местят и да се струпват в големите градове, затова наблюдаваме и поскъпването на жилищата и всичко останало.

100

Анонимен

преди 3 години

тОлупа в условията на криза вдигна заплати на всички държавни и общински чиновници с 20 %, на даскали с 20 % на полиция с 20 %, наред с това изсипа в патока на Путин 3 млрд. даде 200 млн за акциите на Цеко в оная банка дето не требва да и споменаваме името............ к'во да говориме повече

99

СССР отдавна няма

преди 3 години

20 вида салам и 10 вида дъвки беше нужно по времето на СССР, да съблазняват соц лагера, и да мислят хората на запад, че живеят по добре от СССР. Всичко това вече не е нужно, всичко беше балон. СССР вече го няма. Китай развива индустриален капитализъм. Ако преди на запад сменяха колите си на няколко години, сега ще ги карат цял живот, всъщност за какво са ви коли, дайте кар шеъринг, Германия и Европа не са толкова големи, ако искаш да пътуваш взимаш кола от кар шеъринг - и главното - екология. За какво изобщо ви е собсвеност при инклузивния капитализъм!

98

не лъжи

преди 3 години

има малко над 8 милиарда . Отделно излишъка е 110 милиона , и всички разходи са осигурени .

97

ъъъ

преди 3 години

Ако Бойко се върне пари ще има, но тия лаят предизборно. Така им е наредил Радев

96

Анонимен

преди 3 години

Военната хунта започна да краде от първия си работен ден!

95

Анонимен

преди 3 години

Евалата бе тия за 1 ден как успяха да докарат България до изключително тежко състояние?Ей това комунистите са майстори на кризите.

94

Анонимен

преди 3 години

До До КОКО 70Приятел ти си човек пълен с идеи-пълен ... Сега кой работи за жълти стотинки? Никой. Излез от черупката си. Погледни курортите. По Велик ден нямаше места. Който работи има . Който го мързи се оплаква ...

93

За 92

преди 3 години

След като на тебе лично са ти докладвали са ти дали финансови отчети,значи няма да ти представлява никакъв проблем да ги споделиш с нас.Хайде сега покажи ми финансовия отчет в който пише че няма пари в хазната. Можеш да помолиш и новия финансов министър да ти го даде-виждам че лично ти докладва.

92

Професор

преди 3 години

Орешарски за роби страната с дългове. Сега и тези ще теглят заеми и после пак трябва Бойко да им връща хем кредитите хем да прави пътища, инфраструктура и заводи.

91

Анонимен

преди 3 години

Да се спрат всички програми за бизнеса. Ако са успешни ще печелят иначе фалират и си търсят работа. Защо чадтен бизнес е на издръжка на данъкоплатец?

90

СССР

преди 3 години

Русия единствена е готова да изпрати храни, медикаменти, суровини в помощ на България, която се намира в изключително тежко финансово състояние!!

89

Анонимен

преди 3 години

Бокича стана легенда, колкото и да го плюем :)) Мутра е, но кой по нашите ширини не е ? :) Аз го плюех редовно, но не виждам с какво ще бъдат по различни следващите :) Да не би "бизнеса" ни да стигне до невиждани висоти без банкянския ? :)) Престани моме да ме триеш, сериозно ти го казвам :)

88

Анонимен

преди 3 години

До ЧиновникГЕРБ са теглили рекорден външен дълг и заробили бг и сега трябва да се връща.

87

Анонимен

преди 3 години

Ми Вие какво очаквахте, Баце за последната година опука 10 млрд. нови дългове и 5 млрд от резерва, аре за пенсионерите *** дойди, ама защо требваше да дава 3 млрд за руския паток до Сърбия, защо требваше да вдига заплатите на администрация и полиция.....