53

Киро Хикса Свобода

преди 3 години

Пролетта, благодарение на усилията на Бойко, НОЩ и щастливата случайност, че училищата бяха затворени още от началото на февруари, заради грипа, България се подхлъзна, но успя да запази равновесие и не падна! Сега, наш Гaнчo падна и се преби. От гяволък! Мутафчийски им беше виновен! Плюха го, плюха го, оная гнясна учиндолска тахтаба Трифонов се гаври с него с пиянкьовците Годжита, ум да ти зайде! Некрофилката Бенатова и тя беше вирусолог станала и подиграваше Мутафчийски. Сега - тръба в устата!

52

Анонимен

преди 3 години

ВМА се пази за две категории|:1. за "елита" от мутри, прости кърджалийски и т.н.2. за военните

51

Анонимен

преди 3 години

явно грип тази година няма да има, а само кови, така че е безмислено да се ваксинирате

50

До 52

преди 3 години

Поинтересувай се какви са мерките в Швеция и как се спазват, а не само да говориш наизуст, дочуто от някъде.Това че, Швеция имат добър здравен модел и система и са предприели този подход не значи, че той може да се приложи - автоматично навсякъде - необходими са определени условия, на който за съжаление ние не отговаряме.В училищата в Швеция класовете в момента са по 10-15 деца със съответното дистанция и перфектни дезинфекционни мерки а у нас 25-30, една хигиенистка забърсва с една кофа етажа

49

Анонимен

преди 3 години

Като ви хване и вас, ще разберете, че не е болка за умиране.

48

Анонимен

преди 3 години

От няколко дни се чудя, защо все казват, че няма лекари, легла и т.н. Специално в София е една от най-големите болници на Балканите-ВМА. Отделно лекарите там са и военни, тоест трябва да изпълняват заповеди. Защо тази болница не се ползва пълноценно именно за това което е създадена, да помага при такива извънредни ситуации? Гледам само отбрани хора ги приемат там даже и без симптоми. За елита ли я пазят? Същевременно на обикновените хора им казват да си седят у дома .

47

Анонимен

преди 3 години

А сега да видя който обесняваше че няма вирус че баровете и дискотеките са важни че маските са вредни и тн. конспирации. Как да се направи? Толкова болни толкова хора загубиха живата си заради масова безодговорност

46

До анонимен

преди 3 години

Очевидно е, че проблема го има в цяла Европа.========Има го в цяла европа без Швеция - там починалите с Коронавирус последните 3 меасеца са средно между 0 и 1 на ден. Факт.

45

Анонимен

преди 3 години

я па цяла Европа се готви да затваря ние няма да останем по назад я, юруш на тестовете, направо сам в потрес от броя на ц.иг.аните които чакат пред лабораториите, без келипир няма да го правят

44

Т.Шак

преди 3 години

Не са ви виновни децата в училищата. Не спряхте главния разпространител - градския транспорт. Но, както вече споменах, в това няма нищо лошо. Само така ще ограничим заразата - като прекараме вируса. Тогава няма да остане кого да заразява и ще изчезне сам.

43

Анонимен

преди 3 години

До Доц МангъровПрав е Мангъров, само с едно уточнение.Ковид никога е нямало, няма и да има :)

42

Анонимен

преди 3 години

Според Вълчев в училищата има само единични изолирани случаи и били най-контролираното място в държавата, може би и на Балканите. За това всички без значени дали са от горният курс или начален трябва да са присъствено по 6 часа на ден в тесни и задушни класни стаи, пък големите после и още час с нередовен градски транспорт в пиковите часове, но важното е, че елита на нацията заседава онлайн и имат неограничен достъп до предпазни средства от най-висок клас и безплатни тестове.

41

Светозар

преди 3 години

Това някаква шега ли е ? Не може да има такъв скок. Не е възможно. Сигурно има някаква грешка.

40

Анонимен

преди 3 години

Очевидно е, че проблема го има в цяла Европа. Вече има и научно доказателство, че училищата са голям проблем ако искаш да контролираш разпространението на вируса.В крайна сметка ще ги затворят, но пожара вече гори.

39

Анонимен

преди 3 години

Колко хора трябва да умрат за да се разбере, че ни управляват тотални катили?

38

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

Когато Генерала ви говореше,вие се кефихте на Бенатовица и мастурбирахте.

37

Доц Мангъров

преди 3 години

Ако до юли месец Ковид не си е изчезнал от самосебе си, аз си късам дипломата и преставам да преглеждам пациенти===================Цитат от Мангъров от интервюто му на 3 април, 2020 за Нова Тв. Само дето не каза за кой юли месец говори, вампира изперкулясал!

36

до 29

преди 3 години

И на друго място съм чел, че нашите са закупили по евтинички и нерагламентирани тестове, което не е за очудване, бг тарикатлъците са ни ясно отдавна, както и съмненията че могат да обработват лабораториите толкова тестове

35

Анонимен

преди 3 години

Нормално. В неделя бяха 300 и нещо, което означава, че при нормална работа би трябвало да са над 1000 и за двата дни. Начина на провеждането на пробовземане допълнително обърква статистиката.Идват зимни месеци и е нормално да нарасне броя на заразените. През лятото бяхме изкуствено на ниски стойности. Ще се стигне до стаден имунитет, защото и наличието на ваксина само ограничава заболяването.

34

До додо

преди 3 години

То на Вожда не му трябва ковид за да краде, даже и без него, както виждаме толкова години се справя с това доста успешно.