53

Анонимен

преди 3 години

Картата е странна, имайки предвид териториите в България с турскоезично население и териториите в Северна Македония с мюсюлманско население. Нещо не се покриват с рисунката,

52

Анонимен

преди 3 години

Скандал търсят от Днес, новия Блитц...:))) Има турски карти, които включват целите Родопи ( чудя се как не влючват, цялата територия ), албански с македонските области в Гърция и България, нищо ново Блитц :)))

51

Мен

преди 3 години

Време е ЕС и Щатите за заврат в *** *** тоя ***, дето си мечтае да възроди османската империя.

50

Йово

преди 3 години

Тази карта в частта с България е лесно да стане, че с тия 80 танка музейни експонати които са по стари от половината население тук направо турците ще умрат от смях. С гърците ще им е по трудно защото елините си имат армия. За частта с Армения само ще я сънуват защото там ще ядът голям бой от съюзните сили на Армения и ОДКС!

49

Ха-ха

преди 3 години

Още нещо за "мирния" ислям?Като ви разправям,че само освобождаването на Константинопол и натикването на Турция в Анадола е решението-не вервате!Но ето го потвърждението за истинските намерения на Турция.Даже много скромни го дават-в доктрината им пише:Всичко на Юг от Дунава!

48

2луп

преди 3 години

Да попитам, ако руснак го беше направил това посланикът щеше ли да е изгонен вече?

47

До Боеца

преди 3 години

Бат Жоро, първо върни членския вянос, че нямаме пари за кибрит!

46

Сатира

преди 3 години

Турските политици отново пощуряха май. Време е всичките начело с Ердоган да ги вкарат в най-близката и надеждна психиатрия за лечение. В кой век живеят ? Май май провокатора и агресивна в спора се очертава да е именно Турция.

45

Анонимен

преди 3 години

най голямата заплаха за националната сигурност на България са хипернеоколонизаторите рассти от ЕС и НАТО и Българските политици предатели

44

Пян Гъ до Честно

преди 3 години

Така е, но да поясня. Първо, ЕС и САЩ нямат тази класа, за която претендират (по филмите). Второ, няма да помогнат - това значи да пращат на *** електората си ковчези от Егейско море заради фалиралата Гърция. Как си го представяте? Трето, ще натиснат задкулисно Гърция и Турция със заплахи и обещания... Иначе Гърция си отива...

43

Споделено

преди 3 години

Нали затова всички държави сме в НАТО? Ако ще става тъй да излизаме от НАТО. Не трябваше една държава да напада друга. Това е условието на тоя съюз уж.

42

Бореца

преди 3 години

Трябва ли да коментираме изцепките на всеки .!.

41

Момчил Цветков УМБАЛ

преди 3 години

Това са реалните Турски граници! Даже струва ми се са скромни турските претенции! Законно е да влязат във владение !

40

КАРАТУМБАКОВ

преди 3 години

Обявявам война на Турция и лично ще хвана първият самолет за Брюксел -Там Ние Патреоте -ще направим ЩАБ с Джамбазки за Атаката! Ще взема и Валерката щото той знае оградата на границата дали ще издържи на турските танкове ! НИЕ сме Патреоте и знаем как се яде Македонска на скара -Ке Умрем За Нея!

39

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Няма скандал....до години. Аллах е велик!А , вие си продавайте имоти по 100-200 хил евро

38

Fenasi Kerim

преди 3 години

В Турция имат много проблеми, политически, икономически и всеки ден има скандали. Ето вчера например съпругата на Ердоган сготвила нещо и батерията на мивката й е позлатена струва 2 хил.долара. Скандал. В хотел на депутат от управляващите откриха консерви с месо на турския полумесец за соц.слабите. Затова се ползва националистическото чувство за да се забравят наистина важните проблеми.

37

В С

преди 3 години

Извини се, бе!

36

Един българин

преди 3 години

Бойко,отиди да укротиш Ердоган. Нека Цецо му изиграй един кючек. Гърция да се оправя както иска. Да на вземеш само даваш акъл и на гърци какво да правят?

35

Анонимен

преди 3 години

Бойко освободителят ще накаже Ердо!111Ще му прати локум/

34

Fenasi Kerim

преди 3 години

Те сега там са много разпалени заради проблемите с Гърция затова. Нямам Фейсбук но ползвам Twitter и всички които следвам са от Турция. Ползвам Туитър за да следя какви са настроенията.