37

Анонимен

преди 4 години

Кулата от карти на Борисов става все по-нестабилна.

36

Анонимен

преди 4 години

Божков трябва да е откачен да се върне и да го спорети съдбата на ало Ваньо и Мишо бирочето.

35

Анонимен

преди 4 години

Бизнесмените да строят предприятия и заводи. Усвоячи на еврофондове и държавни поръчки не са бизнесмени.

34

Анонимен

преди 4 години

Бойко е ортодоксална мутра от началото на прехода, а Дебелян е неомутра.

33

Фарс

преди 4 години

ПъленНе вярвам на думичка

32

Анонимен

преди 4 години

Божков знае много.Тоя и Горанов вече са напълнили гащите,защото скоро далаверите им ще излязат на светло.Каквото и да говорят сега,после няма да има никакъв смисъл.Черепа се е погрижил тези данни да отидат където трябва.Шоуто тепърва започва.Лошото е,че най-потърпевши винаги сме ние.И Божков и Борисов и Горанов одавна са си опекли питката и сега ни играят театро.

31

.!.

преди 4 години

Значи на кратко казано Ахмед Доган заповяда на Бойко Борисов да съсипе бизнеса на Васил Божков! Бойко Борисов използва целия държавен апарат да вземе една частна фирма! Да сте чули нещо за наказания на тия от комисията по хазарта! Не нали! Да сте чули нещо за уволнени от държавния апарат по повеод Васил Божков! Не нали! Но се замислете! Какво може а направи държавата а именно ахмед доган по праякор хърлята когато иска а ви превземе фирмата! Това е накратко истината по този случай!

30

Бръм

преди 4 години

Поредният случай в БГ... няма виновни, има обвиняме с години.... накрая невинни....Една фирма взима бизнеса на друга фирма, един става неудобен, за сметка на друг...Българска родна картинка...

29

избирател

преди 4 години

Напоследък,всяко действие,всеки жест,всяка разпоредба,закон и прочие,са ТОТАЛИТАРНИ!!!Национализирането,на бизнес също!!!Разбирам съд,затвор,за неплатени данъци,но НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ....?!

28

Pepi

преди 4 години

Според мен Божков си е агент на БСП и данъците укрити от печалбата на лотарията са се вливали директно в черните каси на БСП ........ Хмммм сега ако успеят да ударят и Делян нещата ще си дойдат на място най - накрая.

27

Аз и ние

преди 4 години

Г-н премиер, обикновено говорите в 1-о лице ед.ч: " Аз, аз, аз...!" Сега отговаряте в 1-о лице МН.Ч.: "Какво сме му взели?" Как да разбираме: че 1-о лице ед.ч. е за хвалене, а 1-о лице мн.ч. - за оправдание? Имайте предвид, че тези, които сега непрекъснато споменават премиера, ако се наложи да се оправдават ще ви изоставят и ще се наложи тогава да използвате не множествено, а ед.ч.!

26

Анонимен

преди 4 години

Страхуваме се за здравето му.Той е прав защото е седнал

25

Анонимен

преди 4 години

Борисов и лакеят му Горанов кога ще се изправят пред правосъдието?

24

Анонимен

преди 4 години

Браво на Бойко . Ако в една държава има хазарт , то той трябва да е държавен. За да може огромните приходи да влизат директно в хазната и за пенсии и така нататък.

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21На тия, дето гласуват за него главите никога не увират.

22

шибаняк

преди 4 години

Какво сте взели ли? Законен бизнес. Няма значение в кой сектор е.Ама той бил ръководен мръсно този бизнес, с недотам законни похвати. Ами вие му позволихте,с мнозинството от вашата партия беше одобрен и дописван закона за хазарта който развърза ръцете на Божков, на ваши депутати плащаше с години да му лобират,Баце точно ТИ му даде зелена светлина на финала."Просто хазартът стана държавен." Единственото просто нещо си ТИ.Комунистите са ги плещели същите, когато са национализирали. Няма разлика.

21

Анонимен

преди 4 години

Не може да уволни Горанов,защото той му е личния ковчежник.Уволни ли го и той си отива.

20

Anonymous

преди 4 години

Точно така да се върне предишния президент, дето "изправил Бавария на крака". Мнооо *** кефи.

19

До 4

преди 4 години

Няма по смешен мечтател от комунист бесепар?!

18

Анонимен

преди 4 години

Най-накрая призна, че има пръст в цялата тази работа по отнемането на бизнеса на Божков. И вара-кара стана тя, както с КТБ. Разбиха банката, та един Божков не могат да наритат и да му вземат бизнеса. Не се месил в спорта - тази невинна душица Бойко.Нищо без негово нареждане на се случва в тази държава.Нищо. Виновен е за всичко.Но кога ще уврат главите на тези,които гласуват за него - не зная