33

Анонимен

преди 5 години

Абе много се репчат социалистите, ама айде да ги видим ако те бяха на власт, дали щяха да се изрепчат на САЩ и да кажат на янките да си гледат работата с техните тенеки, ама друг път щяха да кажат. Всички кутевци щяха да обясняват колко добър и колко стратегически важен е изборът на американски самолети.

32

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонимен27говориме за елитна част на българската армия а не за селскостопанската авиация в ерден. мнението ти е като да питаш некой колко му харчи бугатито и що не е на метан

31

э23

преди 5 години

Това Грипените са парадна техника, а американските са калени в боя...

30

Потребител

преди 5 години

На балканския полуостров и 10 броя F35 не стигат за военни действия.Борба за влияние и някой друг милион. Нищо повече.

29

Анонимен

преди 5 години

Американците са от "началниците", /както ги нарича Борисов/, а шведите не са. Затова!

28

До българин

преди 5 години

Ако беше българин,нямаше да защитаваш продажните политици.И ти си измекярин като тях.

27

Анонимен

преди 5 години

Тиква и пъпеш избират самолет! И къде ще фърчат? За товарен превоз толкова пари?

26

Въздухът и водата

преди 5 години

Ф-16 са необходими за съществуването на България както въздухът и водата. България е членка на НАТО вече над 15 години и не е дала на САЩ нито стотинка за въоръжение. Ако България не купи Ф-16 няма да остане нито въздух, нито вода - всичко това принадлежи на господарите от Вашингтон. А шведите най-много да ни осъдят за 200-300 милиона щети по сделката.

25

Анонимен

преди 5 години

До ЗозоА цената на летателен час, приятелю!?Ние и F22 може да вземем, спор няма, хубав самолет,но да не стане така, че машините да си седят в хангара, заради липса на пари и ресурс.

24

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

колко да е добър в крайна сметка грипен, щом за него лобират авторите на "договора за миговете"? шумкарите са известни с безродната си антибългарска политика, нормален човек на средна възраст просто инстинктивно ще реши че има некв гнилоч. даже и да няма.

23

Анонимен

преди 5 години

Знаем, че е по-добра! Но знанието не е на почит у нас, защото "науката е слънце", но се чете само Винету! И чекови книжки.

22

Зозо

преди 5 години

Хахахахахааа, под офертата, но бес наземното оборудване и въоръжението. Битер Кугърите, които 1 картечница нямат :)))))))))))))))))))))))))))))))))))Американците дават пълен комплект!

21

Анонимен

преди 5 години

Ами за същите и даже по-малко пари два самолета повече! Естествено, че шведската оферта е по-добра.

20

extremist

преди 5 години

ДРУГАРЮ БОРИСОВ, ВЪПРОС ЗА ЗАПОЗНАТИ С ВИНЕТУ:КОЙ САМОЛЕТ ИМА 2(ДВА ) ДВИГАТЕЛЯ:1)НЕ МОГА ДА БРОЯ ДО ТОЛКОВА ЧЕТОХ САМО 1-ВА ГЛАВА;2)......НЕ ЗНАМ КОЛКО Е "2"Прочети още на: https://dnes.bg/sofia/2019/01/16/resheno-kupuvame-f-16-za-kolko-kak-gi-plashtame-koga-shte-gi-dostaviat.399368

19

Козяк 16

преди 5 години

Щом ние ви казваме, че F-16 е най-добре, значи е така! Няма да спорите!

18

Ставрю

преди 5 години

Гербесарската мафия ще гушне доста парички от сделка с американския дявол. Грипен е един уникален самолет. Да гниете в ада крадливо ГЕРБЕРСКО ПЛЕМЕ. Сърах ви е че ако не купите американски консерви падате от власт така ви каза бизнесмена дявол Тръмп

17

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

то дали ше са шведски или руски кво значение има, и двете машини не могат да оперират с ядрено оръжие. а американските и европейските .... прочие в сърбия са разкрили подготвен атентат срещу вова пу, а тука още нема нищо. ше се глобяваме.

16

extremist

преди 5 години

Швеция убедено: Нашата оферта за Gripen е по-добрата за България! - ВСЕКИ НОРМАЛЕН МОЖЕЩ ДА БРОИ ДО 2 БЪЛГАРИН Е УБЕДЕН В СЪЩОТО

15

Дон Карнаж

преди 5 години

Няма значение! Това е България! Никога не сме имали гръбнак за да взимаме най-полезните за нас решения а се държим все едно си разменяме услуги между вождове на племена в алтайските степи, докато реално сме в Европа от 1300 и не знам си колко години където върви интернационална политика и никой не е приятел завинаги, тъй като това е полето на световната вече политика но ние все се опитваме да интерпретираме другите държави от гледната точка на алтайското племенно съжителство. Храна кът и мозък

14

Зависи ....

преди 5 години

Чак пък по-добра да е офертата на Грипен?! Изтребителят им главно не е многоцелеви а само за въздушен бой! Тогава е по-добре да засилим само ПВО .