53

Хм

преди 5 години

Помпата дава зор,защото като ти набутат фърчилата.за 40 лета напред си им вързан!! Друг е въпроса че нали вс около нас са другари от кой да се вардим!! Па с 16 фърчила..сме едни ***..!! Освен аерплани.и на земята много ще да купим..радари, нови писти. Ремонтни бази. Ракети,лодки..гоуеми..къщи за уса аскера, детски за заплодените моми..( както около цанков камък..*** австрийчета..)..бе..ГЗ..под наем

52

Анонимен

преди 5 години

Абе Помпейо, не е ли чул за радиомълчанието на Радев !?

51

Анонимен

преди 5 години

Даже руснаците признават че бл.70 е добър: youtube. com/ watch?v= 70svL6fDlQ4

50

Факт

преди 5 години

Миг-29 които имаме са по-добри от Ф-16. Не виждам причина да даваме един милиард за купони за храна на бедните американски семейства когато си имаме по-добри изтребители а българските пенсионери ровят в кофите за огризки от храна?

49

Анонимен

преди 5 години

Роденото да пълзи няма как да лети! Тези които можеха да летят се врязваха в американските самолети бомбардирали София!

48

до 52

преди 5 години

Онзи с който преговарят от щатите е преродения Живков ...

47

Анонимен

преди 5 години

До До 27Колега, американците са инвестирали 200 милиона в тяхната армия!Колега, свали си русофилските очила и престани да работиш постоянно срещу България в изгода на най-големия български враг Русия. Това твоето ако не ти е известно се нарича предателство.

46

Ал Кохол

преди 5 години

След като и голямата бухалка се е задвижила, няма мърдане. Ще вземем Ф-16 и ще плащаме като попове. Както някой по-долу писа - данък спокойствие, а премиерът ни разбира от тия неща, както и от бухалки.Комисиите и конкурсите са, за да се замажат очетата и узакони беззаконието.След като решението ще е политическо, политиците да се качат на самолетите.И това е поредното доказателство, че сме васали и че САЩ се месят във всичко и навсякъде!Лек ден!

45

Анонимен

преди 5 години

Този ред нек заявява, че избора е предрешен?!? Явно е уверен във своя агент за влияние - Цвъки, който му е гарантирал спечелването на поръчката...Та д попитам този виден ред нек, да не би да смята, че България е бананова република от Африка, че да ни продава стара технология на цената на нова? И защо този "прекрасен" самолет вече не се поръчва от американските въоръжени сили, ами се въоръжават с 5-то и 5+ поколение самолети?

44

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Когато бяхме във Варшавския договор руснаците ни даваха, а не ни продаваха самолети и друго оръжие. Онзи съюз беше съюз между приятели и братя. НАТО е съюз между господари и роби !

43

Абе...

преди 5 години

Нашата ще стане като във вица,дето един отишъл за въдица..а му продали и джип!! 16 самолета. Да!! Айде и Патриот за да ги пазим!! Ама и един два кораба...че често Ф16 падат в морето за да ги вадим, и подводница. Че ако не ги извади кораба..айде и спец съставки за керисина,всяка година ъпдейт на софтуера...та ще станат не 1.6 милиарда а ..56..!! Нашите готови..защото 10%..са си винаги 10..%!!

42

Анонимен

преди 5 години

"Това, което предстои за нас във връзка с конкурса за доставката на самолетите F16, вещае и за страната светло бъдеще"Това Помпеото да не е преродения Живков? И методите и акъла му същия.

41

Ф.С.В.

преди 5 години

До 38 -Още преди година и половина имаше оферта от САЩ за стари Ф16 (учебни със леко скопена авионика) на поносима цена за БГ - БГ разполага с 2 милиарда - и САЩ това предложиха за тези пари-- Още тогава казах че ГЕРБ ще изберат САЩ - защото там се вземат най лесно пари под масата !!

40

SJ

преди 5 години

До привет от ГерманияГлупав коментар от глупав човек.

39

Анонимен

преди 5 години

Тоя кравешки тюффлек го биха и либиха в Сирия и Венецуела и сега се мъчи да си го върне на някого.А каква по-лесна жертва от една долнопробна магистралка като България.

38

Джендъри ГЕРБ

преди 5 години

Нека затвърдим джендърско-атлантическите си ценности и купим ретро самолетите ф16. Скъпи за поддръжка и ги наричат хамъри, заради разхода на гориво.

37

Ник

преди 5 години

А кой ще ги управлява.

36

fakt

преди 5 години

Очевидно е, че F 16 са много по-добри МИГ. Това е все едно да сравняваш Шевролет с Москвич. Ха-ха-ха...

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29Другарю, много си уплашен от руснаците? Не се страхувай, руснаците освен да ти промиват мозъка с мигранти, гейове,Сoрос, антиглобализация, антидемограция, антилиберализация и Америка ще фалира утре друго не умеят и не могат още по малко пък в областта на военната техника.

34

Анонимен

преди 5 години

Когато бяхме във Варшавския договор купувахме Руски самолети , сега сме в НАТО и ще купуваме Американски, това е положението.