35

До ЗЗУ ВЕЛИКО ТЪРНОВ

преди 11 години

Ей чичко, не ми се пъни точно с твоя завод, щото някой *** от тошево време си измислил хоби и решил да създаде раб. място в кожено кресло за сина си.После лапал мухите. Кво искаш държавата ли да те финансира, бе комунист.

34

еми

преди 11 години

До АнонименИзчисти си монитора. :D Бъзикам се, готина ирония!! :д :д ;д

33

Друг мангал

преди 11 години

Това че *** на снимката не вижда връзка не означава че няма. Бщджета на МВР е по-голям от средствата за пенции.

32

Анонимен

преди 11 години

Ако на България и трябваха заводи защо не ги направи последните 12 години. Не можеш да пробиеш на пазара с неграмотен и *** народ. Който избира мутра-криминал за министър-председател или бивш цар. Умните хора са отхвърлили монархията преди 100 години. Ние търсим цар-пожерникар-консомолец. А вземете и се огледаите за някой малко по-умен. Няма по-голяма простотия от това да не разбираш колко си ***.

31

asd

преди 11 години

Тези хора са върхът на арогантността и безочието. Защо гладува народа г-н Костов? Вие не бяхте ли министър-председател по време на т.нар. "преход"? След като другарите от ДС спретнаха най-голямата измама в съвременната история на страната и накиснаха Виденов, какво стана? А, да, сложиха вас на кормилото на страната със съответните заръки, какво трябва да се случи. Не бяхте ли вие оръжието в ръцете на олигарсите с което те си заграбиха апетитните хапки от пая, чрез които сега точат народа.

30

Анонимен

преди 11 години

Нещо ми чернее пред очите.

29

Анонимен

преди 11 години

Прав е Костов, ама пак няма да гласувам за него!

28

андрей

преди 11 години

и що всички ги е страх че ги подслушват, нали всички са честни и добри :))))))))))

27

Breh

преди 11 години

До макетоЩото го вкарват някои заблудени всеки път в парламента и има имунитет!

26

ЗЗУ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

преди 11 години

ТИ ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ БЕ, ***!!! КЪДЕ СА ЗАВОДИТЕ, ТЕЖКАТА И ЛЕКА ПРОМИШЛЕНОСТ, КЪДЕ Е ХЛЯБА НА ХОРАТА? ТИ СЪСИПА, РАЗПРОДАДЕ, ПРЕТОПИ, НАРЯЗА НА СКРАП ЖИВОТА НИ И ЖИВОТА НА ДЕЦАТА НИ! КУЧЕ ПРЕДАТЕЛСКО!!!

25

макето

преди 11 години

Тоя що не е в затвора

24

До 21

преди 11 години

***, *** всичко се наряза и продаде за скрап, а не се опита да се управлява, защото най-лесно е да продаваш! С хора като теб тази държава няма да се оправи, защото ти си някой дребен далавераджия! На България и трябват заводи - работни места - добри заплати, а не само търговци, които да внасят от чужбина!

23

андрей

преди 11 години

костов е прав, раздухват се разни простотии, за да отклонят вниманието от същината, да им писне на хората и да не гласуват, и да останат да гласуват бабите и *** за БСП и ДПС. Аз лично седя чопля семки и гледам сеир, кой ще се надлъгва повече. Иначе ще си гласувам и не ми дреме кой кво говори.

22

Анонимен

преди 11 години

Костов, не надигай много *** глава - ти какво направи в твоето управление относно бедността на хората? Направи *** реформи, особено пенсионната и оряза пенсиите наполовина

21

БББ

преди 11 години

Ти продаде България на безценица на некадърници! За да се подобри материалното положение на народа трябва да има заводи, които да работят! Но,не ти ги даде на роднините си, които от неграмотност ги нарязаха на СКРАП! Ти си за затвора, а не за парламента!

20

до тъпчовците

преди 11 години

Ако Командира беше продал нещо дето става то до сега щеше да става! Още не могат да приемат реалноста разни тъпчовци че не е достатъчно да имаш едно хале и 5 струга за да изкарваш пари... просто Китай уби всичко и още разно хора не могат да го приемат.

19

ГАЛЪП

преди 11 години

Ако изборите биха били на 12 април ГЕРБ получава 22,8%, БСП 19,9%, Атака 5,7%, ДПС 4,9%, България на гражданите 3,9%. Подкрепата за Бойко Борисов през месец април е била 27%, а за Сергей Станишев 25%

18

UJKI

преди 11 години

Само Костов!!!Костов - премиер!Божидар - на културата!.Станишев и Р.Овч. - в панделата.Бойко - шеф на МВР!Отнемат се земите и горите на Кобурга!Волен бяга в Москва!Слави Трифоноф чете нивото на река Дунав в см.

17

Анонимен 15

преди 11 години

До Анонимен 15(dopulnenie)Heh, bez da iskam go napravih da zvuchi vse edno troinata koalicia e bila 1997ma, no nadiavam se razbrahte osnovnata ideia.

16

Анонимен

преди 11 години

Истината е, че всички правителства до сега служат на чужди интереси ! Каквото им кажат от вън, че е правилно нашите правят равнис и изпълняват ! Но По-некомпетентно правителство то ПП ГЕРБ не сме имали никога !!!