28

Реалист

преди 11 години

За разлика от платеното паркиране Вие г-жа Фандъкова имате алтернатива...:)

27

Анонимен

преди 11 години

30, общият интерес на всички граждани е да имаме един приятен център на нашата столица с широки пешеходни зони и без коли по улиците!

26

haha

преди 11 години

До Не съм герберИзрастнал съм в центъра и не искам да живея другаде. Добре, ще си плащам. Какво получавам срещу това? Къде отиват тези пари?Пак за по-високите данъци, пък и въобще за целия град...плащаме ли данък смет, данък за това къде живеем - плащаме...като излезнеш на улицата е ***! И като почнат да сравняват по Европа как било - и там хората мърсят, но се чисти всеки ден - сутрин и вечер! В София не знам дали един път годишно се прави такова чистене...едва ли.

25

До 29 Цюрих е добре

преди 11 години

Преди седмица си бях в България. Бус лентите са горе долу свободни, явното глобите са високи. Проблема на градския транспорт, са селяните шофьори, лошата организация, старите рециклирани превозни средства, и пожарникарското мислене, което между другото върши по-добра работа от обикновеното немислене. По-добре мурта да се хване нещо да оправя отколкото всичко да е на самотек и доотживяване. Но си прав. В Цюрих е по-добре, но глобите могат да разорят и милионер, а затвора не му мърда ако повтаря

24

Анонимен

преди 11 години

айде кметицата да не говори глупости! каква възможност дава синя зона, тя е пълна човек търси доста време къде да паркира на нея. синя зона е РЕКЕТ. освен това някои от паркоместата синя зона са направени на места на които е забранено паркирането по смисъла на ЗДвП.

23

Анонимен

преди 11 години

хайде на математиката от 9 часа на работа минус 2 часа безплатни = 7 часа по 50ст. = 3.5лв по средно 22 работни дни в месеца = 77лв + карта за метро 23лв = 100лв на месец за паркинг

22

Синя зона

преди 11 години

Абе тази *** ли е... хората искат да паркират безплатно около жилищата си, защото имат право! Всякакви налози на основата на местоживеене или имущество е нарушение на конституцията и е нарича дискриминация!

21

Анонимен

преди 11 години

Всички сме за това да има ред, но да не плащаме за него, коментира още столичният градоначалник. Много добър синтез на ситуацията! Българинът иска да му е хубаво, но само ако друг му плати масрафа за това!

20

...

преди 11 години

До До 15:Тук сме още в Соца! Всеки иска, но не плаща. А когато стане дума - казва: "не мога да плащам за тази гадна услуга", и сме в омагьосън кръг! Нито услугата ще се подобри, нито ще се плаща. Не че всеки не плаща за нея косвено :) (с данъците)

19

До 15

преди 11 години

А тук как да идва на време, при положение, че всеки е тръгнал с бракмата си и създава убийствен трафик ? Колко шофьори се съобразяват с буслентите ? В нормалните страни градският транспорт е хубав, защото хората го ползват, плащат си за него и го пазят, а тук ?

18

възмутен

преди 11 години

Добре де, ще си плащат софиянци за паркиране в центъра, а ще имат ли обособени паркоместа и да са сигурни, че платеното му място ще е винаги на разположение! Другия път! Никаква организация, никаква оправия. Скоро бях в Беларус, чудо - навсякъде около блоковете има обособени паркоместа за колите на живущите в съответната сграда, отделно има игрища - баскетболно и футболно и детска площадка за най-малките! А тук - плащаш за нещо, което може и да не свариш да ползваш! Рекетьори некадърни!

17

Предлагам,

преди 11 години

Предлагам тия от центъра, дето не могат да плащат некви си 30 лева, да дойдат в Люлин, а на мен да ми дадат апартамент в центъра и аз да плащам винетки. Аз ще си плащам

16

цъъъсс

преди 11 години

дали ще се получи / то сега със тая наредба всички от кварталите ще са наематили в центъра/ държавата създава корупцията / повярвайте ми/

15

Анонимен

преди 11 години

Бомба е избухнала в кола близо до гръцката централна банка в Атина тази сутрин.

14

Анонимен

преди 11 години

Как да ти гарантират място за паркиране при положение, че в дадена сграда има 15 апартамента, а пред нея - 4 паркоместа !? Това е положението - в идеалният център улиците са тесни, а отстоянията между сградите малки. Пък и аз не съм съласен с парите от моите данъци да се строят паркинги, в които хората от центъра да си паркират колите, защото някой с нещо им бил длъжен! Само за информация живея в зелената зона и аз плащам!

13

Анонимен

преди 11 години

АБЕ ГОВ*ДА! ЗАЩО ГЛАСУВАХКОВА А? А ПРЕДИ 3 ГОДИНИ ЗА БОРИСОВ? МИЗЕРСТВАЙТЕ! ДА СИ УЧИТЕ УРОКА! ЗАЩОТО ОСВЕН С БОЙ И Е*АНЕ НЯМА ДА СЕ НАУЧИТЕ!

12

Анонимен

преди 11 години

Хайде де !!! А инвестициите с чии пари са направени бре да не би филанкешията да ги плаща. Нали с нашите пари се правят тези паркинги! Строихме пътища и магистрали по времето на социализма сега ще ни карате да им плащаме такси за преминаването по тях! Строихме електроцентрали за да ни е евтин тока сега ни цакате с ВЕИ . Е ***..ка му значи ще ще не харчите парите както решите ,а пък право да ползваме нямаме! И ще се тупате само в гърдите колко сте свършили е не МЕРСИ *** скапани!

11

лимонад

преди 11 години

До Анонименкво колче бе нашия. да си го заеш на паветата ли ? пътя си е път и е предназначен за движение - не за паркиране по него. за тия в центъра - като не са били с главата си да си купят апартамент с паркоместо и сега друг трябва да мисли за техните коли. нека да им се направят общински паркинзи през 500 -1000 м които да могат да ползват безплатно ако имат карта за градски транспорт. така ще освободят малко и улиците.

10

До 6

преди 11 години

А бе ти луд ли си, ти можеш ли да сравняваш транспорта в Цюрих с нашия. Ти знаеш ли, че тролея има климатик, а ако закъснее с една минута от разписанието, шофьора на другия ден е уволнен.

9

Народен избирател

преди 11 години

Няма да се оплаквате - точно за това гласувахте миналата година на изборите.Да сте чели по-добре платформата на ГЕРБ и в частност на госпожа Йорданка Фандъкова.Госпожа кметицата си изпълнява платформата за управление на града.Мислете за догодина за кого ще гласувате?!Българина трябва да спре да гласува като стадо, а за този който му предлага програма която би го удовлетворила и отговаря на нуждите и потребностите.Аз поне знам за кого няма да гласувам.