44

Анонимен

преди 13 години

A kakvo be6e GERB predi nyakolko godini za BG...nadejda,a sega ? Vsi4ki sa ednakvi,nema Politici v BG,Pojarnikarya da si(mi) hva6ta marku4a,Fizkulturnika da mi vdiga topkite i t.n. xaxxaxaxaaaaa

43

Анонимен

преди 13 години

това е една малка, невинна лъжа.

42

вдянков

преди 13 години

вдянокво е куцо некадърно к....ле , но този път е прав не трябва да се вдига заплатата защото ще увеличи безработицата .

41

ЗАКОНИТЕ НА ГЕРБ

преди 13 години

Не слушайте какво обещаваме сутрин, ще го променим до вечерта.За всички злини са виновни предишните.Които не е съгласен с Бойковите идеологии е ***.Ако някой пише против герб е платен драскач.Алтернатива няма-ние сме единствени.Народът умира от глад но ние ще строим магистрали.Младите напускат страната всеки ден-но ние се грижим за ***-нашият редовен елокторат.Ние сме отроче на комунистите-но трябва да се отказва пред народа.

40

Сеирджиев

преди 13 години

Какво държи профезорът с лявята си ръка? Мощите на св. буДалЯНКОВ? А какво пази този зализан селски ергенин с дясната си ръка?Отговор 1 - Пробития си бюджет: +Отговор 2 - Голия си кръс: -

39

Анонимен

преди 13 години

Евреина се казва Соломон Паси и е мутант.

38

123

преди 13 години

Дали сме имали по- голяма грешка на природата, която да решава съдбата на 90% от съдбата на БГ населението.

37

faian

преди 13 години

Dаже не четох статията демек просто слух.Ако някой иска да види най-спокойният пич(просто слух) ето ме.И ти ли ме видя???

36

Анонимен

преди 13 години

За затвора си ти,поне 20 години трябва да ти дадат,за геноцид над българския народ!

35

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ означава ГРОБ за България!

34

Анонимен

преди 13 години

На фона на такива икономисти гоце яхна 2 мандата . После ОЛЕЛЕ.

33

бравоооооо

преди 13 години

Тва значи ли ,че премиера Борисов се занимава основно с пускане на слухове

32

Анонимен

преди 13 години

Вярно е, че Първанов не разбира и щеше да ни докара до нивото на Гърция. За сметка на това Моню хептен не разбира и така ни нареди, че ни накара да мечтаем за нивото на Гърция.

31

скромно мнение

преди 13 години

Това високомерно човече ми е много неприятно. Колкото до увеличията- ами то и без друго щеше да е нищожно. Дразни наглостта и безчувстието и това, че ни разиграват- днес едно, утре друго. Но така е, ще търпим всичко... като нямаме сидикати- от там трябва да започне промяната- според мен

30

Анонимен

преди 13 години

добрия финансов министър пари НЕ давагръцкия даваше, даваше ...и видяхте кво стана

29

Анонимен

преди 13 години

В нашата мила родина България.Всичко е слух.

28

Той е копеле

преди 13 години

Изтребването (от глад) на българите и конвеера за раждане на *** и ***, са в пълен ход съгласно план Ран-Ът!Този план се провежда от Бойко и изпратеният емисар на Световната банка, най-великия икономист за всички времена ДРянков..Който не знае за каква орис сме орисани, да сложи в търсачката Ран-Ът и ще му светне!Трябва да станем 5 милиона !А от тях *** ...?

27

иван

преди 13 години

Напълно се объркаха тези некадърници.Така става когато лъжеш, че икономиката излязла от кризата и приходите се увеличават и половин Европа ти завижда.Хората си искат ОБЕЩАНОТО увеличение от борисов ,а на среща няма пари .Добре че не гласувах за тези ,че сега нямаше да мога да си намеря място от яд. Тези са готови на всякакви подлости само да останат на власт и крадат.По 140 милиона дават за спортни зали а не могат да отделят 20 милиона за заплати.егати новия морал

26

Анонимен

преди 13 години

БЪЛГАРИ ОПОМНЕТЕ СЕ И ТАЗИ ГАД *** ОТ МИНИСТЕРСКОТО КРЕСЛО ИЗХВЪРЛЕТЕ И В ЗАТВОРА ГО ИЗПРАТЕТЕ.ДОКАТО ТОВА МРЪСНО ЕВРЕИСКО-К***ПЕЛЕ Е НА ВЛАСТ ,ЩЕ ВИ КРАДЕ ,ОГРАБВА И ЛЪЖЕ БЕЗОГЛЕДНО.ТОЗИ ШЕЗОФРЕНИК ПСИХОПАТ,МАСОВ УБИЕЦ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ЗА ЗАТВОРА.

25

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ СА ***!ТОВА НЕ Е СЛУХ...!