56

Анонимен

преди 13 години

Ееееееееееее 33,той човека не каза,че е норма а,че "Къде е проблемът? Да забраним на народните представители да говорят и питат ли?Пък като може я аз да питам - братчеда е хубав човек да го напрайм шеш на някоя митница.Няма претенции на коя.

55

Анонимен

преди 13 години

ВСИЧКО Е НАРЕД ЩОМ БСП-МАФИЯТА РЕВЕ НА УМРЯЛО.ГОЛЯМ СТРАХ ОТ БОЙКО И ОТ СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД---ЗА ТОВА Е ТАЗИ ИСТЕРИЯ И ПАНИКА СРЕД *** НА ТРАКТОРА

54

тъп и прост

преди 13 години

ДРАЙФА МИ СЕ ВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ ПРОСТОТИИ И ТЪПОТИИИ ... ББ МАЙ НИ ХВАНА ЗА ШАРАНИ ....ОСТАВКА БОЙКО ОСТАВКААА ДРУГО НЯМА

53

аватар

преди 13 години

ЖИВИ СМЕ И ПАК ЩЕ ГО ИЗБЕРЕМ,ЗА ДА ВИ НАЕБЕМ ВСИЧКИ ЛИЖИКУРНИЦИ

52

Анонимен

преди 13 години

Да не би Станишев да му ги натресе тия мърли? Нали тиквата се хвалеше, че всички са негов личен избор и той отговарял за тях. Като отговаря да се измита.

51

ot Pernik

преди 13 години

Успех, на Бойко и ГЕРБ!

50

БСП-МАФИЯ

преди 13 години

ВСИЧКИ КОИТО ПОЗНАВАМ.С КОИТО СЪМ ГОВОРИЛ И ПИТАЛ ЩЕ ГЛАСУВАТЗА ГЕРБ.А НИКОЙ НЕ ЩЕ И ДА ЧУЕ ЗА БАНДАТА НА СТАНИШЕВ И ГОЦЕ КОИТО СА СЛУГИ НА МАФИЯТА И НА ТРАКТОРА АЛ.ПЕТРОВ

49

Акъл море

преди 13 години

По-примитивни управляващи от ГЕРБ България не е имала! Жалко за американците,които потрошиха сума ти пари да ги научат да манипулират простолюдието.Нито могат да казват истината,нито могат да лъжат като хората!

48

Анонимен

преди 13 години

Увеличение на водата с 30-35 ст. за пречистване предлагат в писмо до община Димитровград от местното ВиК след пускането в експлоатация на пречиствателната станция за отпадни води. Получихме писмо с искане за увеличение в цената на питейната вода, както и да въведем такса за пречистване, но не е ясно какви са разходите, коментира кметът Стефан Димитров.

47

Анонимен

преди 13 години

За това колегите мутри са му викали Боко тиквата.

46

Анонимен

преди 13 години

ПолитикаБорисов призна: Не искам близост с Яне11.01.2011 15:2236 Според него разпространените СРС-та доказвали волята на ГЕРБ "Това, което Яне Янев в момента прави, ми помага да покажа колко различно е управлението ни от всички досега, обяви министър-председателят Бойко Борисов в Димитровград.ДА И ТО МНОГО РАЗЛИЧНО Е. ТЕЗИ ГИ РАЗПРАВЯЙ НА КАКА ПЕНА ОТ ДИМИТРОВГРАД.ТИ КАЖИ ИМА ЛИ НЕПРАВОМЕРНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА СРС И ОТ КОГО И ЗАЩО?ПРЕДИ КАЗА ЧЕ ГЕРБ Е ПАРТИЯ НА ОМРАЗАТА И НА ТОТАЛИТАРНИ МЕТОДИ

45

БСП-МАФИЯ

преди 13 години

ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА БОЙКО И ГЕРБ.АКО ПРОДЪЛЖАВАТ ТАКА ЩЕ ИЗКАРАТ ПОНЕ ДВА МАНДАТА.

44

Анонимен

преди 13 години

От Димитровград съм и искам само да Ви кажа че днеска откриха пречиствателната станция правена с европейски пари, но за сметка на това веднага обявиха че вдигат цената на водата за града с 35 стотинки.Тоест, ще изплащаме явно веднага европейската пречиствателна станция, която трябва да е без пари.

43

Анонимен

преди 13 години

Днес нито един колега не би гласувал за герберите... Не се знае как биха гласували, но всеки казва не за герб.

42

Ето това е Герб

преди 13 години

Днес по международните електронни медии гръмна нова новина....Приятечетата на Боко контролирали контрабандата затова е увеличил драстично акцизите..Нали трябва да се пълни партийната каса на ГЕРБ/ГРОБ/ защото идват местни и президентски избори а *** не гласуват без пари,защото едва ли има българин който би повторил да пусне отново глас за тази крадлива,безочлива,корумпирана хунта и клика ГЕРБ/ГРОБ/..Ето вижте....Певеца И Пашата са касиерите на контрабандните канали в България

41

цунг-цванг

преди 13 години

Фидосова и Менда Стоянова държат парламента в ръцете си, за това Бойко не може да рипа срещу тях? Жалко, много жалко! Това в шаха се нарича цунг-цванг-каквото и да направиш пак ще е грешно. Ако изгониш двете жени мутри-ще ти разсипят парламента, ако ги оставиш губиш следващите избори.

40

Анонимен

преди 13 години

Тия ***, че усвояват яко, усвояват. За съжаление България е усвоила едва 6 % в началото на петата година от членството си. А ПЧИ намаляха 10 ПЪТИ. Никой вече не иска да инвестира в стран, управлявана от мутра. Корумпирани некадърници.

39

ор

преди 13 години

Кои ставаха членове на БКП, от простолюдието? Най-добрите, най-работните, най-умните - отличниците! То, такъв, е бил и е Бойко Борисов! А защо Станишев, не са го приели, в редовете на БКП - нямал е данни, не покрива изискванията, нали? Кои, нормални, члена на БКП, биха дали препоръки за Станишев? Няма такива!

38

Анонимен

преди 13 години

Онзи ден даваха по новините преди два месеца в Източна България,точно кой град не се сещам г-н Борисов открил преасфалтиран и отремонтиран участък от пътя на изхода на града,и сега зейнала дупка 3х3 метра и я пълнят с чакъл.Популизъм от всякъде.Ние ги хващаме те ги пускат.Ние асфалтираме и усвояваме европари,ама дупките ни бойкотират и рзвалят асфалта.Но това не е само сега и с това правителство,от 20 години е така.Все на политически дупки попадаме и гласуваме за тях.

37

АЙДЕ У ЛЕВО

преди 13 години

СЪБИРАЙТЕ СИ БАГАЖА И ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА.