33

Анонимен

преди 1 месец

Един танк може да бъде обезвреден от ходещ войник под прикритие пример маскиран като елен. Достатъчно е да се промъкне в гръб и да му залепи бомба C4 за веригата.

32

до 19

преди 1 месец

танковете са стоманения юмрук на армията! как ще превземеш града без танк - пеша ли?

31

хах

преди 1 месец

КАк няма броня бе... Че то няма на света танк , който да не може да бъде унищожен, то ако имаше такъв....

30

ГАДОРЯН

преди 1 месец

Проблемът е че укрите си имат Джокера, ала си немат Батман. Мъка мъкаааа. Затуй губят село след село и град подир град.

29

АнонимеН

преди 1 месец

ЕС НЕ СИ ИЗПЪЛНИ ОБЕЩАНИЕТО ДА СЕ ДАВАТ ПО 1 МИЛИОН СНАРЯДА НА ГОДИНА ЗА УКРАЙНА ЕТО ТОВА Е ПРОБЛЕМА! АЗ ДА СЪМ ПРЕВЪРНАЛ ДОНЕЦК В ЛУННА БАЗА АКО ИМАХ И 300 000 СНАРЯДА!

28

Рекси

преди 1 месец

Сутришна раздумка за родния путинопитек. Война е. Танкът е остаряло оръжие,без значение от коя страна е. Руските пък са много добри,а? Куполите им обикалят в ниска околоземна орбита

27

Анонимен

преди 1 месец

"Самият факт че Русия не ползва такива ракети за удари по Украйна показва че те няма за цел да печелят войната нито пък да унищожат Украйна. "Как рака, нямат за цел да печелят войната? Ти четеш ли, какво пишеш, преди да го публилуваш?!

26

тъп пепеец/дебеец

преди 1 месец

"Трябва да разглобите дърворезба или сграда. Имахме случай, когато изстреляхме 17 патрона в къща и тя все още стоеше."другаре от днеска.бг, дъно сте!

25

Бай Дрън

преди 1 месец

Относно танковете...скоро едно реномирано западно военно издание излезе с тезата, че всъщност Т72 е най-добрият танк в Украйна. И тая статия го доказва. Абрамсите имат проблеми с доставките на части и снаряди, проблеми с горивото, проблеми със защитата. Т80 би бил най-добрият танк, ако не бе високата му цена. Останалото на бойното поле доказа, че не може да се ползва за нещо повече от артилерия и то лоша артилерия, доста по- зле от САУ.

24

Анонимен

преди 1 месец

Не думай! Жива да не бях!

23

Анонимен

преди 1 месец

През последните 2 дена сибирските Отважени ликвидираха 2 Абрамса.

22

танкист

преди 1 месец

а арматата има три защити, и дори да бъда пробити екипажа не е в куполата а в тялото на танка и се спасява през долния люк ако клиренса е запазен, а той обикновено остава! трябва да ги видим скоро, сигурно ги готвят за атаката на киев!

21

Анонимен

преди 1 месец

Еми какво да ти измисли 200 годишна държава от кравари

20

Анонимен

преди 1 месец

В днешно време ако нямаш ракети все едно нямаш армия. Единствено ракетите могат да спечелят война. И то не какви да е ракети а само хиперзвуковите ракети от последно поколение. Самият факт че Русия не ползва такива ракети за удари по Украйна показва че те няма за цел да печелят войната нито пък да унищожат Украйна. Дават знак какво трябва да стане, за съжаление САЩ се правят на слепи. Вероятно всичко е договорено предварително.

19

анонимен

преди 1 месец

Руските танкове, някои, пък са изкарани от музеите и са сигурно супер модерни.

18

Анонимен

преди 1 месец

Кой журналист реши, че танкът е 'превозно средство"?

17

Анонимен

преди 1 месец

17 снаряда по къща!

16

Анонимен

преди 1 месец

До 8 - Хич не са толкова безполезни. Просто много хора бърлат ролята им във войната и имат грешна представа за тях.

15

АнонимеН

преди 1 месец

танка е лошо оръжие ЗАЩОТО Е БАВЕН ! ДОБРИ ОРЪЖИЯ СА ЗЕМНА АРТИЛЕРИЯ

14

Анонимен

преди 1 месец

До 9 Прав си. Ако не беле тая глупост на ООН, да се селват войни, щяхме да имам сегашните си технологии оше 60-те години. Войни, конфликти, стрес - това води до иновация, учи хората да са борбени и адаптивни!