49

Анонимен

преди 1 година

Преди две години България теглеше заеми на 1% лихва, а сега тегли на 6% лихва. Ако продължаваме с дефицити и заеми по 10-15 милиарда, след няколко години , ще има нов епизод на Виденовата зима.

48

Анонимен

преди 1 година

ЕТО Я ЕЛЕМЕНТАРНАТА МАТЕМАТИКА:6 МЛН .ПОСТОЯННО НАСЕЛЕНИЕ,НАД 2 МЛН. ПЕНСИОНЕРИ,2 МЛН.РОМИ (НЯМАТ НИКАКЪВ ПРИНОС КЪМ БЮДЖЕТА),500 000 ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ,ОКОЛО 800 000 ДЕЦА...ОСТАНАХА ЛИ РЕАЛНО РАБОТЕЩИ?ОТГОВОРЪТ Е НЕ!

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42, братята украйнци работят и хич да не е сипват в бездънната кофа. Докато другите братя само папкат.

46

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До Тарикат до 39, когато ти дойде времето :)

45

Ха ха

преди 1 година

Сьгласен - работодателя вика , гладните много - 10 чакат да дойдат на мястото ти , ще работиш без да мрънкаш иначе на улицата , сега кво стсна а работете си с здравеИ в гьрция , турция , румьния търсят хора за работа при това на човешки заплати

44

Тарикат до 39

преди 1 година

Къде да се нареждам бе човек, на 42 съм. Още 30 години има до възраст за социална пенсия. И дали ще си губя оставащите ми дни живот за да взема 200 лева отгоре? :) Нищо не искам от държавата. Не съм и дал, нямам претенции. А живот и здраве, като пукна, поне имотите остават при децата.

43

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме, че в момента отглеждаме едни 20% социален баласт, който след 20 години ще ни потопи като воденичен камък. Този пенсионен модел няма да оцелее.

42

Киро Канадеца

преди 1 година

Елементарно е , ще вдигнем пенсионния праг на 72 години

41

Анонимен

преди 1 година

Освен братята роми, сега хрантутим и братята украинци, нормално

40

Пен

преди 1 година

Важното е да има за Украйна !

39

...

преди 1 година

ми както винаги всичко опира до пари! Ако в България се плащаше както на запад, то нямаше да се стигне до това положение сега! Бе какво ако се плащаше както на запад!? Ако се плаща дори както в Гърция! Пак нямаше да е такова положението! Но навремето си спомням един наш всеизвестен политик дето ни заплашваше и казваше: "Внимавайте да не станем както в Гърция!" При което аз само крещах КОГААААААААААААААААААА! КОГА ЩЕ СТАНЕМ КАКТО В ГЪРЦИЯ! Та такива ми ти работи!!!

38

Анонимен

преди 1 година

До Тарикат, добре.... ама и няма да се нареждаш за пенсия :) Ето това е, не плащаш... никаква социална пенсия... Едва тогава ще стане справедливо! Нека всеки сам си избира в началото на трудовия си път. Не е нужно всички да плащат! Но и тогава няма да ползват.

37

селянин

преди 1 година

у чудо се видеха новоизлюпените бизнесмени как да изгонят младите ся немало кой да работи бегай вика 100 чекат за твойто место на портало а я питам дека ги бре ех серсеми със серсемите

36

...

преди 1 година

Мой приятел за първи път хвана работа като навърши 32 години и то на бензиностанция. Преди това цял ден пред компа, мама и тати по 20лв на ден за кафе и цигарки. Абсолютна хаймана. Вярно, че всеки си избира какво да прави с живота си, но после защо аз да съм солидарен?

35

Българин

преди 1 година

Има,имааа,всички по етажите да върнат заграбеното!!!!!!Бедна България,а строят палати като Белия дом!!!!Няма друго такова "НАРОДНО събрание"

34

Анонимен

преди 1 година

Сетихте се ама вече е късно. Сега баби лекарки ще ви лекуват на по 70г, а полицайте ще са на по 65г, учители няма да има. Държавата загива

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28, да се ослушват :) за това врещят сега, че нямат средства! Напълно заслужено е тяхното!

32

Тарикат

преди 1 година

Не знам дали имам и месец официален трудов стаж. Преди 20 години поех риска, че няма да дам и стотинка за пенсионни и здравни осигуровки. Здраво бачкане по 12 часа, всеки лев на ръка. И всичко спестено отива за покупка на земеделска земя и търговски помещения. Е, днес на 42 мога да се "пенсионирам" точно след 10 секунди ако искам. 2200 евро ренти и наеми не са кой знае какво, но за сиромах човек като мен си стигат.

31

Асан

преди 1 година

Тиквата раздава много бонуси към пенциите и вече нема пари :)))

30

селянин

преди 1 година

добре че беше бай Тошо навремето дет ми викаше взимай ся селски 3-4 куфарчета с пари докато язе давам че след мене нищо не дават праав излезе човеко