132

КУКУРИГУ!

преди 1 година

"Путин порица Запада за редица грехове, вариращи от дестабилизирането на Русия през 17 век до разрешаването на операциите за смяна на пола." Тоя съвсем изплиска легена! София Августа Фредерика фон Анхалт-Цербст - немска принцеса (от Запада), по-известна като Екатерина II, руска императрица от 18-ти век, благодарение на която Русия се разширява и Крим става част от империята.Благодарение на нея сега Путин си позволява да претендира че Крим е руски! Тя също внася коледната елха (Tannenbaum)!

131

Анонимен

преди 1 година

За 8 години, укрите ако бяха приели минските споразумения, това нямаше да се случва. Но джендърите нямаха интерес от това. За жертвите от преврата и по Донбас трябва да се отговаря. Времето явно е дошло.

130

Анонимен

преди 1 година

В РФ самият Путин е заобиколен от доста гейове и се радва на подкрепата им. Киркоров и други певци...

129

Анонимен

преди 1 година

Пълен психопат е Путин. Жалко , че повлече и цяла Русия в трапа

128

И за какво да говори

преди 1 година

Американски сателити, американски гаубици, американски ракети, американски заповеди - само украински шим панзета да перат пешкира и да си мислят че натискат копчето!

127

Анонимен

преди 1 година

Сравнението на Путин с таксиджия е толкова странно колкото сравнението на Киро с т-рекс? А може би синдиката на таксиджиите трябва да съди автора на статията в Страсбург за насаждане на омраза?

126

Анонимен

преди 1 година

Залата не е Свети Георги, а Григориевата зала, неграмотници! Смятай какви хора ви пишат статиите!

125

До 161

преди 1 година

Научи я наизуст, и я повтарй по площадите!

124

Анонимен

преди 1 година

Целта на болшевиките е да сложат марионетно правителство в Украйна. Имаше статия в руски сайт, но след като разбраха че са сгрешили като пишат открито целите си, то статията сега вече не може да се отвори. Другите цели са забрана на украинският език, всеки който сам се нарече украинец влиза в затвора, всякакви граждански свободи изчезват и Украйна се превръща в това, което сега е РФ на Путин. След като са прочели тази статията, сигурен съм, украинците са решили да умрат, но да не се предават.

123

Шишо бакшишо

преди 1 година

Еми той си е бакшиш вие медиите сега ли разбрахте? Глупави ли сте? Как може да не знаете досега?

122

За сравнение:

преди 1 година

Фъфленето на дедо Байдън е като нежно ромолене на поточе за лека нощ! :):):)

121

Анонимен

преди 1 година

Речта му беше уникална и истинска, точно в целта.

120

Taka e!

преди 1 година

"Кажи истината и бягай!" БГ пословица.

119

Горките опоркаджии

преди 1 година

Пак трябва да драскат дивотии в прослава на посредствен посрамил се лъжец. Вместо либерастията предлага лицемерно православно мракобесие. Вместо нормално работеща и облагодетелстваща мнозинството икономика - заграбване на почти всичко от шайката му клептократи и мизерия за останалите. Вместо боеспособна армия - прогнила от корупция и злоупотреби сбирщина, която вече загуби хиляди бойни машини и започва да се спихва необратимо. "Велик" е, няма що. Ще остане в историята като зъл клоун.

118

ХИЧО

преди 1 година

Руски военни се бунтуват че не получават заплати.Факта че окрадоха дори тоалетните чинии от къщите в Украйна,не ги спасява от глад.Селяците ,които копат дупки в двора си за да го наторяват,за пръв път виждат толретни чинии в Украйна.Вожда им-Памперса , му залепят по два памперса,когато има по дълга реч....

117

Анонимен

преди 1 година

Вижте в какъв свят живееме вече! Доминира не просперитет и мир, а войни, санкции, преврати, саботажи! Всичко идва от САЩ и инструментите им ЕС и Украйна! Мирът и добър за всички освен търговците на оръжие САЩ!

116

Анонимен

преди 1 година

Тоя е ясен, ама ония, които насаждаха ценностите по Ирак, Афганистан, Сирия, Югославия, Либия.. и унищожиха всичко и, откъдето позорно избягаха какви ги ръсят сега. Нямат даже и срам да се показват. Но при заиграването с Русия, Виетнам може да им се стори една сладка приказка... Затова трябва много да се внимава.

115

До Путин

преди 1 година

За 20% от Украйна си за три 80% от РФ!

114

Анонимен

преди 1 година

Тази реч ще се учи в учебниците.Вчера като я слушах просто настръхнах. Путин направи ретроспекция на цялото развитие на човечеството и защо сме на това дередже сега. Няма една негова дума с която да не съм съгласен. Уникална реч.

113

Анонимен

преди 1 година

Виетнамската война е започнала с диверсия от страна на фащ, защо сега да е по различно на прага на 3тата световна? Въпроса е дали ще сме тук след една година да си чешем езиците кой е таксиджия и кой мега як дедо?