82

Анонимен

преди 2 години

До 456/132 "Следваща стъпка е да върнат колхозите и лагерите Гулаг" Лагерите ГУЛАГ вече са реалност. Само ги наричат по друг начин: изправителни колонии, но по същество е СЪЩОТО нещо.

81

Анонимен

преди 2 години

На някакъв, чичо му, бил работил стругар, и въз основа на този съмнителен факт, тоя човечец прави генерални статистически обобщения....! Няма какво повече да се каже :)

80

Анонимен

преди 2 години

А легендарната лакомия на нафта Москвич, нема ли да го върнат за производство :))) Иначе най-хубавия им модел коли беха Ладата седмица, доколкото си спомням, но и те яко лапаха бензин :))

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 127 "Сега още ли ти са виновни след като сме в ЕС и НАТО ?" Затова сме много по-напред от пропадналата Империя на Злото. РАзбира се, тя не си е отишла от България, даже напоследък влиянието й се усеща още по-осезателно. Ти затова си тук де, да го засилваш.

78

456

преди 2 години

Светлото бъдеще от обещанията на путинистите , се смени със светло минало. Следваща стъпка е да върнат колхозите и лагерите Гулаг

77

Анонимен

преди 2 години

Евтина пропаганда, това и на децата е ясно. Лошото е че от Кремъл не беше предвиден настоящата ситуация и масово никой не беше поставен, нито индустрията, нито обикновените хора,нито финансовия сектор.

76

Хахахаха

преди 2 години

Хахахахахахаха, не мога! Сценарият на тази посредствена и жалка комедия сам се пише. Да живей!

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 125 За какво говориш, другарю? Чичо ми работи на цифрови стругове В БЪЛГАРИЯ. Това Е българско производство. Руските слуги буквално са заети да бълват тролействане, вместо да водят нормален разговор.

74

AЗЛК

преди 2 години

Ах, Защо Ли те Купих?ЗАЗ- Заплаха за Автомобилите на Запад!

73

прогрес

преди 2 години

След 2 СВ руснаците откраднаха немските технологии и копираха Опел и БМВ сега им трябва 3-та СВ да откраднат украинския Запорожец.

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120 Даже не четеш на какво отговаряш: отговора ми беше за това, че тогавашните стругове "още вършели работа".

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115 "На вас все руснаците са ви виновни." Чудя се защо ли? Сетих се, защото има доказателства за техните золуми.

70

Анонимен

преди 2 години

ЩЕ произвеждат,ЩЕ направят,ЩЕ предприемат,ЩЕ стигат до Берлин ....При тях винаги е ЩЕ.Някъде там в необозримото бъдеЩЕ.

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 109 "Тия "нискокачествени" стругове още вършат работа." Не, не вършат. Чичо ми беше ТОЧНО стругар в ЗИИУ Стандарт. 20 години работи на такива стругове. Имаха 30% брак при производството. :))) Сега работи на цифрови .... няма нищо общо. Абе русофилите въобще знаете ли НЕЩО за реалността, или само думички знаете да бълвате?

68

Анонимен

преди 2 години

През соца най-много ми харесваха цените и качеството по БДС.Другото не ставаше,беше недоносче както викаше бай Тошо.

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 "По-бавното е заради такива като тебе, които не вярват че ние можем нещо" Точно обратното: точно за такива като тебе, които пробутват лъжите за това как руснаците ни били направили индустриална държава и какви велики производители били и те и ние и как ни мислели доброто. Поради тези лъжи, всичко, което са правили е "правилно", затова и оправдавате техните престъпни деяйния - и тогава (със спирането на българските производства" и сега, с военните им престъпления.

66

Байфидан

преди 2 години

Ха-ха-ха, хладилникът ми е за смяна, мисля да си купя "Саратов", ама кога ще мога? Да се запиша за след 10 години ли?

65

до 102

преди 2 години

Цели 3 минути чяках Правеца да зареди гигантската си памет от 640 килобайта!Какво знаете вие бе?!Даже имах стабилизатор на напрежението за цветния ми телевизор ''Рубин''сделан в ССССР!Тежеше повече от торба цимент 50кг по соц,стандарта тоя туч!

64

Анонимен

преди 2 години

До 333/133 Отгоре или отдясно горе. :))) И да не забравим радиатора. :)) Абе, трагедия, но, който помни ... не иска да си спомня.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 101 "Кво да не знам след като в нашето предприятие" Не знаеш, защото не знаеш, че Балканкар продължава да произвежда такива машини. Явно са конкурентни, щом продължават да съществуват и да се развиват.