29

анонимен

преди 2 години

Преди това Москва ще се превърне в мишена на НАТО и няма да остане нищо от Русия,за която да сме мишена,защото НИЕ СМЕ НАТО. С тези пропутински статии само плашите гаргите.

28

Анонимен

преди 2 години

Събчо, хайде към Украйна да показваш здрава мисъл и кураж на място. От такива като теб тук нямаме нужда.

27

Анонимен

преди 2 години

Да изпратим оръжие на Украйна,защото сме единствените заедно с Унгария които не го направиха ! Причината е Радев и кръга около него които работят за Русия ,а всички руски сили в БГ използват един и същ лозунг- да работим за националният интерес ! Всъщност единствената сигурност за България е НАТО, но ние не сме много лоялни !

26

Скептичен съм

преди 2 години

България няма да се превърне в цел защото е прекалено незначителна окопирана от САЩ територия .Американците обаче ще го отнесът здравата !

25

Петров

преди 2 години

ЗА разбирачите: не че нещо, но руската специална операция се движи с по голяма скорост от немския блицкриг през 1941. При това с 200 хилядна армия срещу почти 2 милионна немска през 1941.

24

Стига

преди 2 години

Стига вече глупости и лъжи....

23

Вервайте кат Украйна

преди 2 години

Леле как си вярвате,че американеца ще дойде да инвестира милиарди и да мре за нас без нищо насреща!Нали после в техният парламент ще го изядът с парцалите!

22

Анонимен

преди 2 години

Па като станем мишена ,всички политици,журналисти ,десе анализатори и олигарси да излизат и да воюват ,аз няма да воювам апа недей Боже некъв афро войник да ми хлопне врата Сиенен ще го даде

21

Анонимен

преди 2 години

Що за глупости,ние нямаме оръжия и средства себе си да опазим,ще ги даваме на украйна,че това си е държавна измяна.Тия са почти десет пъти повече от нас,ние ще им помагаме,и кво,украйна ще победи русия ли,това ли ще се случи.Това е война САЩ-Русия,само,че чрез посредник,в случая украйна,ама щатите не участват директно,само дърпат конците

20

Анонимен

преди 2 години

България отдавна е мишена и на руските ракети и на руските интереси и на шпионите им. Единственото, което ги въздържа от директна агресия е членството ни в НАТО. Колкото по-мекушави сме към Русия, толкова повече възбуждаме апетитите и към нас.

19

Ганьовска работа

преди 2 години

Дайте да си мълчим да не разсърдим братушките. А иначе сме защитени, нали сме в НАТО за келепира. Нека бунаците да ни пазят, даже няма да даваме нито пари, нито оръжие на никого, на аванта да ни пазят. А ние ще се правим на ударени, уж подкрепяме, ама само на думи, без да се набутваме между шамарите и без да се вътрим с пари и усилия, нали сме *** ьовци. Ей, хитри сме ние, да се оправят шефовете, ние ще се снишим да премине вятъра и накрая пак ще сме напред.

18

Фашизма няма да мине

преди 2 години

"Журналистите"са по опасни от всякакви ракети те умишлено насаждат омраза и паника....Помнете един ден когато това свърши....

17

Петров

преди 2 години

Бул га ри стан ците дълбоко се лъжат ако смятат че някой ще умира заради тях. Колкото НАТО се намеси в Кипър, когато турците окупираха половината, толкова ще се намеси и тук ако Русия потопи някой наш кораб или стреля по натовски бази с Калибър. И без това сме достатъчно бедни, остава ни една, две ракети и 1300 годишната ни история приключва. .

16

Анонимен

преди 2 години

Русия заплаши всички държави, но само в България блъфовете на Путин хванаха дикиш и то заради путинистите и техните политици във властта. Литовски граждани бият служители от руското посолство, където ги видят! Трябва да се поучим от литовците на доблест и чест! Софиянеца е една пасивна мършиччка, това е, вместо да саботират руското посолство те ми се разхождат на слънце и се интересуват от битовизмите си, колко струвало олиото и т.н.

15

Анонимен

преди 2 години

Най-много да унищожат американските бази, което е добре.

14

,

преди 2 години

НАТО ни пази само от Турция само защото и тя е член. Гениално нали.

13

Анонимен

преди 2 години

До 8Убити са над 100 спецназовци и чуждестранни наемници.)))))))Тоест 100 мирни украински граждани сред които деца.

12

хаха

преди 2 години

стига вече плашихте гаргите. То при нас е се едно ракети падат всеки ден, та щели да паднат и руски ракети. Никой няма да ни закача. Целия свят знае че сме обречена територия. Една полуготова магистрала се достроява вече 20 години. По добре направо да обявим война да ни разлепат от ракети и да почнем на ново.

11

оракула

преди 2 години

Даааа!А главната мишена ще е парламента, когато е пълен.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 , А след Москва и всички други големи столици. Честито ТСВ!