36

Анонимен

преди 2 години

Последният оцелял в България да загаси лампите!

35

Мими921

преди 2 години

България затваря пристанищата си по нараждане на САЩ !Ние народа нямаме думата за нищо никой не ни чува и не го интересуваправят каквото си искат ако само гледаме и не се обединим срещу нашето правителство нищо добро не ни чака !

34

Анонимен

преди 2 години

На всеки 100 години руснаците трябва да смачкат някои самозабравили се вманиачени типове да им държи влага 100 години. Путин ще е освободи света от много илюзии.

33

Анонимен

преди 2 години

До БАЧКАТОР. И бачкаторите ли вече знаете как да оправите държавата. Нали вашия Баш Бачкатор я оправя повече от 10 години.

32

До 38

преди 2 години

В хотелите ще настаняват бежанци. На всеки бежанец по 40 лв на ден дават. А на бг пенсионери по 10 лв на ден се пада от 300 лв пенсия. Хотелите са на техни баджанаци, балдъзи, кумове и любовници. Започва голямото крадене.

31

Анонимен

преди 2 години

Само така! Стамо така можем да се борил срещу ядрения шизофреник-. Като сме солидарни. Това, което се случва, е все едно през 39та Хитлер да е имал ядрени бомби и да е държал све

30

Анонимен

преди 2 години

Този ЕКОНТ-ски дядо колко ли е платил за да го назначат за министър?

29

анонимен

преди 2 години

Супер новина. Бой по руските кратуни и по малобройните им приятели в България. Все по-малко ставате,защото руснаците масово напущат,а на тяхно място идват украинци,които мразят руснаци и русофили.

28

Анонимен

преди 2 години

Продавам празни варели от масло !

27

До 17

преди 2 години

Шефът на Еконт. Само му чуйте диалекта! Дрънка на кухо, но е милиардер. Купи си министерско кресло и сега се прави на интересен. Продал се е на дявола

26

Анонимен

преди 2 години

Вземи хероин от израел и от дофи пак ми говори

25

Анонимен

преди 2 години

До Сталинград: "Русия велика голяма страна, има си всичко, горива, руди, риба, зърно" - точно така - и в същото време народът и живее по-бедно от повечето Африкански държави. Ей заради това украинците в момента се бият! За това и българите като чуят Путин и ги побиват едни студени тръпки. Русия е богата държава с богат елит и един изстрадал и изключително беден народ. Никой не иска натам!

24

Анонимен

преди 2 години

На началника на Бензиностанцията с ракети ще му писне и ще затвори бензиноколонката дето е на наша територия. Е те тогава съвсем ще я втасаме. Защо продължават да го дразнят. По добре си мълчете бе. По умно ще изглеждате. Целия народ ще плаща накрая.

23

Анонимен

преди 2 години

Тези нашите политици съвсем полудяха.

22

Анонимен

преди 2 години

Нашите станах по католици от папата.. много взеха да се престарават. Кефи че как говорят За Нефтохим все едно е на тяхно разпореждане. Щял да работи с не знам какъв си петрол. Алоо Нефтохим е частно дружество. Ако решат може и да не работят за колкото времв си поискат. Това си е тяхно право. Не правете сметки без кръчмар-не сте особено интелигентни. Язък за хвалбите- младите,умните, красивите и т.н.

21

До нсо

преди 2 години

Май много завиждаш, посредствено държавно служителче?

20

(-_-)

преди 2 години

Пак ли се бутаме там, където нямаме работа? Историята се повтаря. Едно време пак така взехме неправилна страна и после ядохме бой. Този път трябваше просто да кротуваме, ама ей го на! Айде да видим до къде точно ще ни докара това гъ зо лизство и поклонничество..

19

Анонимен

преди 2 години

Запасявайте се с гориво че работата отива на затваряне на нефтохим лукоил

18

Сталинград

преди 2 години

Русия велика голяма страна, има си всичко, горива, руди, риба, зърно, ние да му мислим.,,

17

про

преди 2 години

До 89 нещо можеше сега на американско китайско европейско си е безплатно