75

Анонимен

преди 2 години

Добре беше при Тиквун - крадяхте кой колкото може и никой не ви търсеше сметка. Беше важно само навреме да отчитате в Чекмеджето 40% от откраднатото.

74

Лекар

преди 2 години

Сърбаме ти попарата

73

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ще управлява още дълго време. Всички комисии за ценообразуване са техни, имат много кметове, имат топлофикации имат си електроразпределителни дружества, във всички частни фирми имат назначени хора на високи позиции (под натиск от ГЕРБ), за да може спокойно да се раздават подкупи и да се смуче от фирмите, имат си прокуратура имат си хора и в съда, за медиите не ми се говори. На нас ще ни е необходимо повече време да се освободим от тях

72

Анонимен

преди 2 години

Прави впечатление, че калинките на Радев тук даже не се и опитват да дискутират точките в изказването на Борисов, а директно започват с плюенето по личността му. Първия признак за това защо са тук!

71

Анонимен

преди 2 години

шайката реве оле оле оле всичко е перфе оле оле оле всички тикви на мезе оле оле оле винце с чеверме оле оле оле пачки в чекмедже оле оле оле *** на колене оле оле оле

70

До 74

преди 2 години

Пич, ти мямаш връзка с главния си предавател.

69

Анонимен

преди 2 години

Никой никого не е свалял с преврат. На ГЕРБ им изтече мандата и Народът им би шута на редовни избори. При това 3 пъти подред.Така е в демократичните държави.

68

Перник мафия

преди 2 години

Бойко колко милиарда открадна от Черепа за да си плащаш на частните милиции - ДС!?

67

Анонимен

преди 2 години

Този пак чете какво са му написали пишман експертите от ГЕРБ. Той така и е неук и си няма представа от икономика и финанси. Знаеше само аз ще ти дам тази поръка, ти ще преведеш комисионната на моя човек.Или ще ти пратя моя фирма да ти свърши тази работа.Срам за Българияю че такъв илитерат ки е управлявал 12г.

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 "Докато Гешев е главен прокурор никой от ГЕРБ-ДПС няма да бъде разследван. То това му е работата на Гешев. Да ги пази." Кьовеши винаги е насреща, но комунистите нямат НИЩО. Затова искат да махнат Гешев, защото пред "техния" главен прокурор няма нужда да спазват законите, и да доказват с факти. Ще го карат на "политически изказвания" от Рашков и останалите ДСари. Така комунистите ще раздават "справедливост".

65

Анонимен

преди 2 години

Основните подмолни действия предстоят и то най вече в общинските структури тотално доминирани в големите градове от калинки на бб полукриминалната групировка!

64

Шише Джам

преди 2 години

Ал Тъпоне отново се изказва подготвен, както винаги! Той никога не греши, винаги е нагоре и напред!

63

Анонимен

преди 2 години

Пак ли изтъпанихте тоя побъркан нарцис да си спести приказките ще му трябват за пред прокурора.

62

Анонимен

преди 2 години

Кадрите на ГЕРБ и ДПС, окопали се в прокуратура и агенции като КЕВР, превръщат тези органи на правовата държава в инструменти за изпълнение на партийни поръчки. А това нарежда България в една крайно непрестижна компания.

61

Анонимен

преди 2 години

Депутатите от шайката които са били когато боко крадеше наред , като министър председател , трябва да са следствени всичките, за мълчаливото им съучастие

60

Мила

преди 2 години

Трябва да си много безочлив, за да съсипеш една държава, да грабиш без мярка 12 години, а когато няколко млади, грамотни и успели в бизнеса момчета се опитват да ти изчистят мърсотията, да плюеш високо, пуснал безсрамно пердето на безочието!

59

Факт

преди 2 години

Борисов обра КТБ - 4 милиарда лева

58

Анонимен

преди 2 години

Вие какво искате Бойко да продаде 2 кюлчета и да ни се оправи икономиката,че той да не е Христос с две кошници риба да нахрани хиляди хора.

57

Анонимен

преди 2 години

Честито на евроатлантиците от Зайчарника, създадени в същата ДС епруветка като ДПС.Бойко Борисов е вторият най-сполучлив проект на дъртите ченгета около ген. Любен Гоцев след агент Сава.И вече 20 години е негов верен слуга, какъвто беше и на бай Тошо.

56

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов открадна 2 милиарда от санорането!