33

ДДРОнег

преди 2 години

Коя от Българските партии има идеология и коя я спазва ?!___Че не се сещам ...всички крадат като дойдат на власт, всички обещават, че ще разследват престъпленията на предишните и ...нищо не се случва !!!

32

Ай Сиктир

преди 2 години

Нахалник. Ако не бяха продажността и болните амбиции на фигуранта, както и кинтите на олигарсите щеше да си виси с оня плакат, дето не го е страх, до количките на палатката на убитите системни майки... Общо взето гледаме "дай на *** власт и му гледай сеира". Даже не са интересни.

31

Анонимен

преди 2 години

Този е типичния корпоративен льольо, да направим среща на която да обсъдим кога пак да направим следващата среща. Такива съм им се нагледал, лъжат, мажат, обещават след това сменят фирмата и винаги си взимат и бонуса от няколко милиона.

30

Киро Канадеца

преди 2 години

Разпродаване на националното е първи приоритет на нашата партия. Да забогатеем и да емигрираме обратно в Канада.

29

Пепа

преди 2 години

Кирил Петков е добър човек.

28

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, Кирчо......нали требва да верваме в нещо, иначе сме обречени...... :))) Има много да учиш в този жесток живот моето момче, явно не си научил най-важното в живота, че требва да разбираш различните от теб челяци :)))

27

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, не ми обяснявай врели-некипели от 1001 нощ, ами кажи къде са 8-те милиарда "откраднати" пари, които "спасихте" ??? Защо продължавате да теглите пари и да емитирате нов дълг ?? И защо ББР е пред фалит, след като сложи твоите хора там ?? Затова ли напираш да сваляш Гешев, понеже ако те почне както си му трябва, ей тогава ще стане страшно!

26

Майора

преди 2 години

Жалко Петков , докогато делиш хората на почтени и непочтени , до нокъде няма да стигнеш? Защо пред "Шпигел" не споменаваш че нарушаваш законите и Конституцията и после се заклеваш в нея , че назначи за шеф на НС своя адвокат и на важни места свои хора , а Асен се ползва с лошо име на нелоялен партньор!А за Гешев е ясно , подгони олигарсите и стана неудобен! Това ли е вашата промяна по комунистически?

25

Анонимен

преди 2 години

Вчера Хърватия инвестираха втория си транш от плана за развитие в бизнеса което ще им осигури растеж с който ще преборят инфлацията. Тук където супер успешните бели якички са герои от фейсбука ще се взима заем та да има поне за пенсии и същевременно хората които наливаме парите ще ни цакат с повишение на осигурителния праг.

24

стар комунист

преди 2 години

Мммм дааа,партия без идеология е поредната мафиотска ,крадлива сбирщина,момченце!!!

23

Анонимен

преди 2 години

Хората гласуваха за Киро и Асен с надеждата да видят нови лица в политиката, нов морал, но ще получат Бойко Рашков, Корнелия Нинова, Атанас Атанасов - все доказани моралисти и "носители на промяна".

22

Анонимен

преди 2 години

Тоя ще ви оправи по-бърже и от Боколан Първий, уфсе!

21

баба мара

преди 2 години

така ги учат в сащ никаква идеология бизнес печалба долари и мошеничествасега ще видим какви ученици са били възпитаниците на ам образователна система

20

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, що се говори, че си присвоил чужда самоличност, а всъщност си мияч

19

Анонимен

преди 2 години

До Бгг "Хамерикански мекерета" Хихихи. Докарани от ДС и Кремъл. Днес вицовете са доста май.

18

Анонимен

преди 2 години

Тоя е по голям лъжец и от мутрата Бойко!

17

Анонимен

преди 2 години

До Сашо В момента европейците се смеят на това, че българите не реагират на очевидния преврат в България. А дотам си се докарахте вие, даже може да се каже, че стана въпреки "тиквата".

16

Бгг

преди 2 години

Хамерикански мекерета.

15

Анонимен

преди 2 години

Подменен, ко се прайш, че си учил в чужбина, даже английския го сричаш, марионетка!

14

Анонимен

преди 2 години

Бъдещия министър председател на България, влязъл в политиката "за да гони статуквото", обявява, че няма да следва политически идеологии. Ако не беше тъжно и грозно (заради очевидните лъжи), щеше да е смешно. Какво си докарахте?