49

Анонимен

преди 2 години

не е , последния е ОМЕГА ! той е последната буква от азбуката ОМЕГАТА ще помете всичко живо с ожесточена ярост особено неваксинираните , като неваксинирани ще се броят и тези които нямат 8ма бустерна доза

48

Анонимен

преди 2 години

До vlady Луд ли си? Нали ще спре кранчето с ваксините! Задължително локдаун и затвор за антиваксърите, та да минат под ножа, докато е време. Ако трябва бустерите ще ги пишат на 2 дни, ама ваксите да станат по-зависими.

47

Лъжльо

преди 2 години

Този, беше казал че през лятото на 2020г. корона вируса ще изчезне. Като гаранция твърдеше, че ще си хвърли дипломата ако тава не стане... е вируса не изчезна, а Мангъра не си хвърли дипломата !

46

Зорлем

преди 2 години

До зер претаковат имунитета с ваксините. На гадинката това й е работата - като срещне преграда (ваксина) да изкриви крак, нос, опашка и да я прескочи и заобиколи. Прав си е Мангъров.

45

Анонимен

преди 2 години

Нищо, което е казал не се е сбъднало. Този е лъжец и манипулатор.

44

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо още има хора дето му се връзват. Ваксините не действали срещу Омикрон. Как го разбра?>>>>>НА МАНГЪРА му говорят звездите. Информацията му се спуска директно през 7-чакра.

43

Анонимен

преди 2 години

И как ще е края на пандемията,знаете ли на колко много хора вече им харесва тази пандемия.

42

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да беснеете, истината излиза наяве. Що не можа да се събере днес световния икономически форум да бистри омикрона? Ще наблюдавам с кеф отмъщението на джадаите.. Вие си пл.юйте по Мангъра.

41

Томичукалата

преди 2 години

''Прав'' е , нали пандемията щеше да трае 6 месеца-негови думи, нали чая лекуваше ковид-негови думи,нали беше обикновен грип-негови думи. над 30 000 починали, Мангъре...как спиш?

40

Мангърещ

преди 2 години

Омикрон е краят на пандемията. Той е омикрон, когато още не е влял между... но, когато влее между..., той става макрон или макарон. Това наистина е краят на пандемията, относно вирусът като човечество, но е начлаото на човечеството като вирус, защото започва да се размножава по-бурно, за да попълни загубите;)))

39

1

преди 2 години

дали...е така колега..а???..навремето каза , че кодид 19 ,ще изчезне след първото лято,на прогнозите на Мангъров не може да се вярваами ако новия щам рестартира епидемията, и е смъртоносен за възрастнитеа???

38

vlady

преди 2 години

Нормално е вирусите да еволюират към все по-заразни, но все по-слабо патогенни форми и това става в случая. Ако наистина новият вариант предизвиква леки симптоми е добре хората без хронични заболявания да преболедуват и да изградят пълноценен естествен имунитет и с това пандемията да свърши.

37

манг

преди 2 години

ето пак се изцепи , как така всички ще се зарязят от само омикрон ами другите вируси де ще идат , нали заради ваксината не се умира толкова от останалите не разбирам логиката на човека

36

Анонимен

преди 2 години

Много свестен бил, ама взимал по 200 лева за преглед на дете. Честен бил, ама се натискаше да стане депутат при Гоце и оня с фонтаните. И оттам го изритаха и отиде при Копейкин. Много свестен, няма що. Само *** може да му вярва.

35

Анонимен

преди 2 години

Утре ще грее слънце. Познах ли? Ами шансът е 50%. На това разчита Мангъров. Не знам защо още има хора дето му се връзват. Ваксините не действали срещу Омикрон. Как го разбра? Някакви резултати от изследвания има ли? На производители им трябват 2 седмици да кажат, но нашия виден инфекционист - експерт по всичко вече знае. Омикрон щял да се кара по-леко?! Мангъров колко такива пациенти е лекувал? Виждал ли е изобщо пациент с новия вариант. Но да има мнение, то и аз ама не ме дават по телевизията.

34

Анонимен

преди 2 години

Прочетете статията! Пак е прав. Съжалявам, че не можете да прочете повече от едно заглавие. Що ли се не се учудвам на плиткоумието на пропагандите.. С толкова акъл, толкова могат.

33

Анонимен

преди 2 години

Групов имунитет няма. Имунитетът е нетраен , хората се разболяват пак , а повсеместното заразяване ще доведе до още повече смърт и до много мутации.

32

Анонимен

преди 2 години

Мангъра говореше в началото, как са протичали до сега коронавирусите.Но, понеже този е ГМО, отделно пускат и нови варианти.Как, да ви каже какъв е реалния сценарий?

31

Анонимен

преди 2 години

След Омикрона, ще вкарат ковидо в графата на сезонните настинки!Всеки втори е хремав, всеки втори ще е с ковид.

30

НЕскъсана диплома

преди 2 години

Изкукал дър,так. А подкрепящите го са два пъти по изпростясали