369

Анонимен

преди 2 години

До 313!Абе нещастно човече: колко гласували за Мангъров на изборите?То и Васил Петков да беше сложил до Шкембе войвода и за него никой нямаше да гласува!

368

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните много зли. Може да е страничен ефект.

367

Време е

преди 2 години

Мангъров да се показва по канал 3,където са врачките и ясновидките Помним, че преди година и половина твърдеше, че краят на пандемията ще бъде през лятото на 2020, после твърдеше същото за лятото на 2021. Някой все още вярва ли му?

366

Б.

преди 2 години

За "умника", все друг е виновен... Когато по-голям лекар от Мангъров каже нещо негативно за Мангъров, бих се замислил. Но засега няма такъв.За другите "специалисти" да не пиша...

365

Б.

преди 2 години

За ***, все друг е виновен... Когато по-голям лекар от Мангъров каже нещо негативно за Мангъров, бих се замислил. Но засега няма такъв.За другите "специалисти" да не пиша....

364

Анонимен

преди 2 години

Как ще е края? А останалите букви от гръцката азбука? Май ги е забравил че и те съществуват.

363

д-р Мънгарсон

преди 2 години

"Мангъров оптимист:" - тоя изкукал да си гледа внуците, да спре с бълнуванията си!

362

Анонимен

преди 2 години

Първите 4 омикрон случаи са на дипломати дошли на мисия в Ботсвана. И четиримата са напълно ваксинирани.

361

Анонимен

преди 2 години

Доцент Мангъров е ясен. Доцент Кунчев къде е? При него е мистерия. Уж нищо му няма, уж се върна на работа, уж не е ваксиниран. Преди го даваха всеки ден по ТВто. Къде се дяна тоз човек?

360

хх

преди 2 години

И са шо ки праим.?

359

Точно така

преди 2 години

Изгарят още 20-30 хиляди сухи съчки и пандемията се свършва.

358

Анонимен

преди 2 години

Няма траен имунитет, влезте в руските сайтове, масово пишат, че по три пъти са го карали ковид и то доказано с лабораторни тестове.

357

K

преди 2 години

Нищо крайно няма в изказването на Мангъров. То е научно обосновано и почива на ясна логика. Слава Богу, че природата сама ще прекъсне напъните за противоестествено вкарване на обществото в един коловоз, ползващ единствено властимащите и едрия капитал.

356

Оптимист

преди 2 години

Пандемията си замина. Ей са да изгорят още 20-30 хиляди сухи съчки и готово.

355

Владо

преди 2 години

Новият модел Ковид идва от Ботсвана и ЮАР с ниво на ваксинация 20%. Скоро можем и ние да си отгледаме и да го кръстим Кацаманго /от Кацаров и Мангъров/.

354

До МЕН

преди 2 години

Абе излизайте, не се съобразявайте с мерките, както виждате нито Кацаров, нито Радев ви спира! Абе поемайте с голи гърди новата вълна от несъществуващ вирус! Няма по добро за България и нейната икономика от саможертвата на антиваксърите ***! Вирус няма, ваксина няма, тръгвайте всички антиваксъри по зимните курорти и до март, благодарение на вашата саможертва, ще се върнем бързо в нормалността. 85% антиваксъри са идеалната пропорция за колективен имунитет без ваксини! Всички печелят!

353

Ив

преди 2 години

Нали нямаше да има материал за заразяване преди предната вълна бе???

352

Мен

преди 2 години

В края на краищата за какво не беше прав мангъра?За това, че всички ще го прекараме, че ваксините не са решение и масовата / насилствената имунизация е тотална глупост? ... Сега виждаме, че държави с по 70% и повече ваксинирани са в локдаун? Ама някой попита ли онези ваксинатори, които обясняваха, че ще преборим пандемията като стигнем 70% ваксинирани, защо държава с висока степен на имунизация са в локдаун?

351

Анонимен

преди 2 години

Нито Омикрон нито Омега са краят на пандемията, а Т-Вируса - няма хора няма пандемия

350

Анонимен

преди 2 години

Мангър е с психическо заболяване.Негивите послания и коментари са като на месия.