49

БАНко

преди 2 години

ПРИГОТВЕНИТЕ БЮЛЕТИНИ В КОСТИНБРОДСКАТА ПЕЧАТНИЦАТА НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ НЕ УСПЯХА ДА СТИГНАТ ДО ЦИК БЛАГОДАРЕНИЕ НА БАРЕКОВ И МАНОЛОВА . ТИКВО , И СЕГА ЦИК СЕ ЧУДЯТ КАК ПО ЕВТИНО ДА КУПЯТ МАШИНИ ЗА ГЛАСУВАНЕ , А ТИ ГИ РАЗНАСЯШ ПО СКЛАДОВЕТЕ И ГИ ,, НАМИРАШ " !!!

48

Анонимен

преди 2 години

Машините за изборите са прибрани на определено място, къв е проблама фирмата да внася и изнася подобен вид машини и за другаде, и що трябва да дава обяснение при условие, че не са в купа за вота, това е някаква преувеличена бг трагедия. Машините за вота се намират на точно определено място, проверени от когото трябва, къде е казано че фирмата не може да разполага с още бройки от този вид

47

Нормален човек

преди 2 години

Румен Радева България е на колене! Народа е в поза партер! Червените кхмери извършват държавен преврат против демокрацията и срещу българския народ! Народе, събуди се! Дела трябват, не думи... Господ да пази България! На 14.11 сами ще решим съдбата си! Дали искаме национални предатели като Радев, Рашков, Кирил Петков, Асен Василев и т.н. или искаме свобода и демокрация!

46

Анонимен

преди 2 години

Сигналът е подаден от МВР, не четете ли?! Значи Рашков си е свършил работата! А Сиела внася тези машини, за да има повод за касация на изборите и това е по идея на Баце и платено от него.

45

Анонимен

преди 2 години

Тиквените чалъми продължават!

44

Анонимен

преди 2 години

Първият път като намериха машини, защо не казаха има още толкова и толкова машини Ами си мълчаха? Най-честите от Дай България и Продължаваме Подмяната(на вота явно) и те нищо не коментират.

43

Вихър

преди 2 години

Ясно защо служебното правителство през ден тегли нов заем!!! Тези машини пари струват, а фирмата доставчик многократно заяви, че е малка фирма с ограничени възможности!!!

42

Серсемин

преди 2 години

Чрез Сиела Норма , Тиквата сега отново прави машинации за да внуши ,че вота е манипулиран ,а реално това няма как да стане. Знае,че иначе няма шанс. След изборите тази интрига трябва да стигне в прокуратурата.

41

Радеф Крадеца

преди 2 години

Най-манипулираните избори от 1945 г. насам. Гарантирано от Радеф Фигуранта.

40

Анонимен

преди 2 години

Абе изборите ни никога не са били честни, нема да казвам какво съм виждал, все пак гледам да оживея.......хахахахаха :))) Тез машинки са пародия, мисля че го писах в сайта ви :)))

39

жалко, но факт

преди 2 години

В момента рева с глас , нали ни обясняваха как с машинното гласуване ще бъде невъзможна подмяната на вота, защото няма да има чували с бюлетини

38

Анонимен

преди 2 години

Баце и Делянчо всячески се опитват да са отидат изборите.

37

Анонимен

преди 2 години

Нови машини открити значи нови 5% надолу за Румен и хунтата му. Ако продължаваме да "откриваме" може в неделя да видим и реалните резултати. А Рашков, който е назначен за отговорник на изборите къде е? Пак ли лови бабички ?

36

Анонимен

преди 2 години

Борисов, признай си бе! За това ли си харчиш кюлчетата?!

35

Анонимен

преди 2 години

Общо взето як страх ги тресе всички партии на статуковото да не изпаднат от хранилката и са впрегнали огромни финансови ресурси да саботират и очернят ПП докрай за да не разкрият, като спечелят първо място как досегашните са оплетени, като свински черва с цел да смучат народна кръв и да свалят по 9 кожи от гърба на данъкоплатеца.

34

Анонимен

преди 2 години

Добро утро днес :) Изненадахте ме, очаквах поредната ви промивка за грипчето в ранните часове, вие сте загрижени явно за изборите :))

33

хайде отивай си

преди 2 години

Всички погледи са вперени в Бандата на Румен.

32

СМЕХ....

преди 2 години

АЙДЕ БАЛЪЦИ..... ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА. ХАХАХААА.....!

31

БАНко

преди 2 години

КАКТО И ДА СЕ ГЛАСУВА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ЩЕ ПОЛУЧИ ОКОЛО 20 % ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ , Т.Е. ....7-8 % ОТ ХОРАТА !!! И ТАКА ТРИ ПЪТИ С КУПЕНИ МАРИОНЕТКИ ... КУНЕВИ , КАРАКАЧАНКИ , СИМЕОНОВКИ , МАРЕШКИ ...... ПОЗОР СИ ТИКВО !!!

30

Анонимен

преди 2 години

Нищо не разбирате. Едните бяха за изборите в Албания и Грузия. Другитеза ремонт,а тези последните са предназначени за преправяне в кештерминали да има къде да вкарваме парички в 7777 като се завърне Божков. Впрочем той май се завърна вече с 8888. Ясно показа,че един милиардер може да бутне цяло правителство дори с Борисов на власт.