40

Анонимен

преди 2 години

След като при ваксините НЯМА целева група, т.е. целевата група са всички: болни, здрави, всички, то ЗАЩО не се използва подхода с хапчето, което вече е одобрено в ЮК и е предназначено САМО за ония, които са се разболели? Защо на здравите и правите трябва да им се пробутва някаква ваксина, та било и най-успешната и великата???????? Разболял си се, лошо, зле,,,, ама ето ти хапче и се оправяш! Като си здрав - НЕ ТИ трябва хапче! Просто като фасул

39

Анонимен

преди 2 години

До БayЛекарите приели експерименталния препарат са само 20 процента. А нормалните хора, които не искат да го приемат са ваксинирани с всички нормални ВАКСИНИ. Това не ги прави антваксъри.

38

Дарин

преди 2 години

1.Защото ваксината е утвърдена много бързо, неизпитана и недоказана във времето.2. Натискът е огромен, което кара хората да се отдръпнат и да се съмняват.3. Прекалено преекспониране на вируса, след като от вируси сме боледували многократно.

37

Анонимен

преди 2 години

Защото кампанията се провежда от простовати, нагли, невъзпитани хорица, които нямат нищо общо с медицината и лечението. И начинът й на провеждане е точно такъв, съответстващ на техния профил - недопустим, насилствен, пълен с обиди, забрани за изразяване на различни мнения. И защото хората у нас са свикнали на критично мислене. Това не е заспалия преял западняк, която вярва на всеки сенктант, обещаващ му светли бъднини. И защото се знае, че препаратите не са изследвани, но са задължителни.

36

българин

преди 2 години

Ами аз съм от третия тип. Разговарям със специалисти, анализирам, и ако се убедя, взимам информирано решение.За съжаление, масово виждам как пишман "доктори" ми крещят: "Ваксинирай се, че иначе ще умреш и ще те увият в полиетиленов чувал със цип!" И друго! Казват: "Вярвайте в науката!"Науката не е религия, да вярваш в нея. Учените са скептици.Те се съмняват във всичко, докато не видят доказателства!Дори Айнщан се е изказал "Господ не си играе със зарове" за квантовата механика!

35

Анонимен

преди 2 години

Ми що аз ни моа да повервам как правителсвуту мъ обича и са притеснява за мен! То нивга не е било и кой го верва е ***.

34

Ми добре

преди 2 години

И това не е такъв голям проблем, но е факт, че потулвате истината. А това поражда съмнения какво още криете. Боли ме к у ра за милионите западняци и американци, дето са се наболи с някаква субстанция. Всеки отговаря за себе си. Ако аз не съм ок с риска няма да се бода. Ето хова е информирано съгласие, а не листото, дето пробутвате да подписват на бабичките и старците и на разни двупръсточели индивиди. Защо въобще ги давате тия листа, а? Обяснете защо.

33

Анонимен

преди 2 години

как да вярваш на хора които преди известно време твърдяха едно, после друго?

32

ъъъ

преди 2 години

Защо не вярваме на Министерството на пропагандата ли? - ми откъде да знам. Министърът научи ли къде е Кунчев?

31

селянин

преди 2 години

ай стига с тия ваксини бре ваксинираните и се разболеват пренасят болеста па и мриятизмислете му друго име щот по определение тва не са никакви ваксини

30

Анонимен

преди 2 години

починалите след игла, сега никой не им е виновен, подписа им е там за доказателство, ако някой гарантира безопастността, с адвокат и нотариат да дойде, да поеме отговорноста на агитиране и да плати за всички последици след ваксина, тогава може и да стане, но да ми агитираш и аз да нося отговорността, някак си ми изглежда на овчарска кошара

29

aa1830

преди 2 години

Заради 80-те процента. Дойде вируса - няма такъв вирус, после сложете маски - няма маски, после не може в парковете - абенте на мен ли ше ми кажат, после нямаше ваксини - ууу тая държава едни ваксини не може да купи, после имаше ваксини - абе аре бе, ше се ваксинирам друг път, сег сертификат - ми аз що не си го купя... Българина все е тарикат, и все много разбира и настъпва мотиката по много пъти.

28

Анонимен

преди 2 години

Защо имало недоверие?Ами защото последните 32 години вие не спряхте да лъжете и да крадете тоя народ,и сега за капак на всичко един психично болен крадлив индивид използва всячески тая пандемия за да си угоди на нарцистичното его-власт!Е как да има Доверие в каквото и да било и в който и да Е?

27

Бay

преди 2 години

***-анриваксъра знае много по-добре от учени и лекари. Това е проблема. Огромното самочувствие.

26

До 24

преди 2 години

Не ниско IQ, а направо липсващо такова...

25

Ми добре

преди 2 години

Защото непрекъснато криете истината. Затова. И сутринта по БНТ излъгахте. В договорите на производителите на ваксините с ЕК има текст за отговорността. Той е скрит, не се чете. От друга страна карате хората да подпишат, че са запознати със страничните ефекти от препаратите и ги приемат. Накрая ако ти стане нещо, описано в кратката характеристика - ду х аш. Ако ти стане нещо извън нея трябва да докажеш, че произвъдителя е знаел за страничния ефект, когато ти е продал ваксината. Т.е. пак ду х аш.

24

Анонимен

преди 2 години

Искате да кажете,че за две години на ден по 20 новини за Covit-19 е недостатъчна?

23

Гого

преди 2 години

Ниско IQ, това е.

22

ХААХ

преди 2 години

ТО С КАМПАНИЯ СТАВАЛО -ЕТО ВИ КАМПАНИЯ: ЧЕРНОБИЛСКИЯТ АТОМ- НАЙ- БЕЗОПАСНИЯТ АТОМ! ПОСЛЕ ЩО В ИЗТОЧНА ЕВРОПА НЯМАЛО ДОВЕРИЕ...

21

Анонимен

преди 2 години

в бг ми гарантират за ваксината, а произоводителя не, и затова иска подпис, по ясно от това не мога да го кажа