58

Факти

преди 2 години

В Индия от ковид Делта са умрели към 430 000 забележете от 1 200 000 000 в САЩ 750 000 смятай Защо така???

57

Вьзмутен

преди 2 години

Жалко тези ще се окажат по лоши и от тиквата а се надявахме на промянаФакт е , при борисов никои не е забранявал на здрави хора да пазаруват или да пият кафе когато няма наложено затварянеМаи борисов ще се окаже по малкото зло

56

до 111

преди 2 години

Защото тогава нямаше сертификати, затова. Адекватно ли беше да забраняват разходките на открито, в планините и т.н. И те също гледаха и копираха каквото се прави по другите държави.

55

НФСБ

преди 2 години

Единствената ефективна мярка е носене на маски на закрито и открито, останалото е булшит с руска антиваксърска закваска! НОСЕТЕ МАСКИ И НЕ ЗАРАЗЯВАЙТЕ НЕВИННИ БЕДЕБИЛИ!!!!!

54

Анонимен

преди 2 години

Някой май днес ще го посрещнат пред МС с яйца ! Дано и след това има къде да се крие !!

53

На кмето зето

преди 2 години

Нищо по различно от миналата есен, но за тиквените троляци е важно да лаят за да може техния вожд да се върне пак на власт и да си правят какво си искат.

52

Анонимен

преди 2 години

Хайде с мен на Шипка там ковид няма.

51

Убийци

преди 2 години

Що е здравна система и има ли почва в Бг?

50

Курдо Коленков

преди 2 години

Стойчо, Стойчо.... Най-доброто нещо, от цялата ти кариера, е че спря да практикуваш медицина преди 20 години. Какви ги говореше миналата година, а Стойчо... Що сега стана по голям "ковидидианец" от Коце Ангелов, Мутафчийски и Кантарджиев накуп? А Стойчо? Как е да лаеш от страни, и как е да носиш отговорност? Нали много знаеше, а Стойчо... Нали заради "неадекватни мерки" щеше да даваш под съд Коце Ангелов, какво стана?

49

Анонимен

преди 2 години

Макар и малко закъсняли подобен вид мерки дават резултат,справка Европа,остава само да се надяваме че ще са достатъчни за да овладеем разпространението на вируса и няма да се наложи пълно затваряне което ще е пагубно за доста хора и бизнеси!

48

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми аз имам фалшив сертификат от 6 мрсеца. Важи си дори и в чужбина съм минавал с него.

47

Анонимен

преди 2 години

Преболедували с антитела боледуват пак и то по-тежко! Познавам случаи. Антителата не се задържат дълго време. Доказано е, че ваксините са по-ефикасни. Докога ще говорите глупости?!

46

Анонимен

преди 2 години

вземай си чантичката и Радев и си заминавайте.освен сертификат дайте възможност за безплатен бърз тест.иначе е дискриминационно.

45

Така

преди 2 години

става когато един селски доктор уволнява професори.

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51Според техните палнове няма да се отмени никога,дори да се ваксинират хората целта е всички да са под контрол. Вижте Австралия,там какво става. Сугринта слушам,че в Англия и Израелима нов щам на делтата,а там са нободени,дори в Англия искат да бодат и срещу грип.

43

111

преди 2 години

Мерките на НОЩ бяха доста по адекватни и навреме, пенсионерски час за пазаруване, но не са забранявали на здрави хора да пазаруват, защото нямат сертификат.

42

Анонимен

преди 2 години

За съжаление ще се стигне до локдаун, просто защото ваксинираните пренасят вируса...

41

до СТОЙЧО

преди 2 години

Стойчо,осъзнай се навреме! Идват избори! Там само ваксинирани ли ще гласуват? Защо преболедувалите с антитела не ги броите за живи?! Защо стоиш под карантина след антигенен тест ,а него също не го признавате за въпросния сертификат?! Не се правете на толкова загрижени за хората! Който е преболедувал го задължавате и да се ваксинира, а това не е ли негов личен избор?! Резултатът от тези мерки ще се види след 14.11.

40

Анонимен

преди 2 години

Кацаров на въжето!

39

Тцъ-тцъ

преди 2 години

И тази критична ситуация ей така си стана от само себе си? Не беше проспана от министро?