98

Докога ли

преди 3 години

ГЕРБ не разпръсна отровното трио с палки и пожарни шлангове. Остави 10 години по време на своето управление Слави да мърси ефира защото зачиташе правото на изразяване и оставяше на хората сами да преценят кой колко струва.ГЕРБ заслужи доверие по-устойчиво от камъка и бронза, доверие неподвластно на бурите и времето. Това е което яде ИЗ и техния слуга Румен Радев.

97

Анонимен

преди 3 години

na 88.koi si ima magnolia na dvora, trea da plevi, kopa, poliva...pa moe i da posedne, polegne na zelenata trevichkata do neia na picnic s dechurligata ot mahlenskia futbol ...nali e slab i bolnav u ednata noga? da gasi pojari v california ne stava...

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 104IP може да даде самоличността на хората, които не се съобразяват с това.ПЛАШИМ НАРОДА С ГАРГИ ТАКА ЛИ ,КРЕТЕ н

95

Анонимен

преди 3 години

Абе народът си сака кака Цецка бе!!! Не го ще този Радев! Иска си Цецка!

94

1

преди 3 години

До Анонимен-94,да също като при тиквата,всички раздследвания,бяха финализирани,с няма нарушение,така докладваше,онзи,с каскета,спомняш ли си тези подробности от разследвания,на сигналите,срещу бойко твоя любим.

93

Анонимен

преди 3 години

Българинът е овчедушен, остава един клепоушко да разиграва коня.

92

Анонимен

преди 3 години

Вече получавам алергия като се появи този Гадев по телевизията

91

Анонимен

преди 3 години

Без епитети - Президентът Радев, избран с мнозинство, мажоритарно. IP може да даде самоличността на хората, които не се съобразяват с това.

90

ХУНТАТА НА ЧЕРЕПА

преди 3 години

ВЕРНО, ГОЛЯМ СКАНДАЛ С ПОДСЛУШВАНЕТО, АМА ДА ВЗЕМАТ ДА ПУСНАТ ЗАПИСАНОТО КАКТО СЛУШАХМЕ БОРИСОВ, ДА ВИДИМ И КОЙ Е СНИМАЛ И АРАНЖИРАЛ ОНИЯ ШКАФЧЕТА, КОГАТО ПИТАТ РЕЗИДЕНТЪ ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВА ТОЙ КАЗВА ЧЕ РАЗБРАЛ ОТ ПРЕСАТА И КОЛКО ЛОШО БИЛО ДА ИМАШ МИЛИОНИ В ЧЕКМЕДЖЕТА- НАПРАВО МУ ПОВЯРВАХ ЧЕ НЯМА ОБЩО С ОРГАНИЗИРАНИТЕ ЦИРКОВЕ- ГАДЕВ АМАН ВА- ХА СТИГА НОМЕРА ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ЗАВОНЯХТЕ НА ЧЕРЕПИ, КОВЧЕЗИ И ОВНА- ЦИРКАДЖИИ.

89

вреден

преди 3 години

Радев е вреден за обществото и трябва да бъде отскубан от корен.Плевелите трябва да бъдат изгорени.

88

Българин

преди 3 години

Диктаторът Радев е политически труп - факт. Милиони Българи излизат в София и в цяла България да протестират срещу диктатора Радев. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Радев изтече. Българите мразим Русия и диктатора Радев и искаме да живеем като европейци с евро-атлантическите ценности, като американци, а не като руснаци.

87

Докога?

преди 3 години

До АнонименСпоред някой кадри на ДАНС, ДАНС е разрушен точно от Бойко и превърнат в частна негова агенция и роднинска агенцияХората бяха убивани,разболявани,мачкани,както и партиите бяха мачкани от герберите,а не оказват съпротива и някаква организация в антиГЕРБ фронта или се страхуват,не знам! Герберите сринаха България тотално и живеят в някакъв техен свой измислен свят,без да виждат какво се случва в България,калинки,заслепени от егото,парите и кариерата си,интересуващи се от оргии,лапане

86

Анонимен

преди 3 години

Господин президенте, поздравления за здравния министър! Добро попадение!

85

Анонимен

преди 3 години

Никой президент дори Гоце не си е позволявал да клевети по този грозен начин и да търси вендета, никой!

84

MERINED

преди 3 години

Да каже за дроновете с които снимаше, подслушваше премиера, за двете заплати които получаваше неговата Деса от нашите данъци, а хората се гърчат от работа на две места за да докарат някой лев повече. Да си ходи на село да си вдига юмрука

83

Гербер

преди 3 години

До Гошо...неумното. И за какво ти е Борисов? Нали искахте да се махне, ето няма го. Той вече е обикновен гражданин, стои си вкъщи, гледа си внуците, къде да го видиш? *** у тях като искаш.

82

Хемус

преди 3 години

Какво са ти виновни българо-мохамеданите,че си левак бе!?Големи българи сте,окото ви все навън гледа!Ако не прецакате приятел или колега,няма да спите спокойно!За толкова години не съм видял лошо от българомохамеданин,за разлика от сънародниците ми!

81

Радев е заподозрян

преди 3 години

Те подслушват криминални престъпници. Ако някои политици от шайката на Радев са попаднали между подслушваните, толкова по-зле за него. Всъщност това наистина ще е голям скандал. Престъпленията срещу държавата са си престъпления. Той не трябва да се крие зад имунитета който е даден за вземане на "политически решения".

80

Анонимен

преди 3 години

Върнах Орешарски, ура! Трябва да се довърши започнатото.

79

1

преди 3 години

До Гошо...***,не позна,той сега тича пред джипката и вика вардааа,идва служебния Янев.