28

Анонимен

преди 3 години

Проблема сега пред спечелилите ще е да почнат да управляват - да изкарат достатъчно кадърни и не крадливи хора както обещаха - както обещаха... Най-лесно се критикува когато си от страни на "пангара" сега хората ги избраха да се качат на пангара. Надявам се премиер ще бъде Слави Трифонов, а не някакъв аватар зад, който да се скрие няма да е честно...

27

Анонимен

преди 3 години

До 23Славчо няма да се коалира с никой ,защото властването ще му донесе негативи ,особено в тази криза и в този голям дефицит ,който се очаква в държавният бюджет за тази година.Ще бъде опозиция на всички ,докато отмине пандемията и България се пооправи икономически ,тогава може и да влезе във власта.Което значи ,че няма да е скоро.

26

Анонимен

преди 3 години

Баци съставя правителство с БСП и ДПС.Стой и гледай.

25

Анонимен

преди 3 години

В ГЕРБ има най-много експерти. Експерт до експерта. Катка , цецка Дани Ръбала , Цачева , Сачева ивсички останали ! Все експерти от класа , а забравих оня с телефона - доктора .

24

Лаврентий Берия

преди 3 години

В същност някой задавли си въпроса как така - Бойко, Манолова,Трифонов, Каракачанов, Цветанов, Доган вземат заплати и в един определен период си правят партия и вадят едни милиони за подръжка на централи! Вие разбиратели, че няма как до няакъв период да си взамал заплата и изведнъж да имаш партия без да си крал или да си участвал в корупционни схеми - Тогава кой нормален би гласувал за хора замесени в престъпни схеми ???

23

Анонимен

преди 3 години

До 26Затъналия в мизерия северозапад не вярва на собствените си Корнелия и Слави.

22

Анонимен

преди 3 години

По-скоро ГЕРБ и БСП ще се гушнат.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18А кой виждаш ти, непревъртЕлия, да събере мнозинство? Нови избори ще има заради вас и тогава пак ще си говорим

20

Анонимен

преди 3 години

Интересен феномен е, че въпреки че са затънали до гуша в мизерия северозапада подкрепи ГЕРБ.

19

Учиндолец

преди 3 години

ясно е, че Баци не може да състави правителство, но Слави му трьбва или ДПС или БСП

18

до 19

преди 3 години

Ромите, приятелю, гласуваха в чужбина. Факт. Не можете ли най-накрая да приемете, че хората харесват управлението на ГЕРБ?

17

Данчо

преди 3 години

Без Бойко България ще погине. Спасителя на България Бойко Борисов за 10г управление безспорно се доказа, като най-великият политик в историята на България, вдигайки десетки пъти доходите и построявайки прекрасни пътища, училища, спортни зали и болници за българския народ! В днешните мракобесни времена, не само успя да тушира смъртоносната паднемия Ковид19, но и направи невъзможното, в условията на световна икономическа криза, да намери пари и осигури достоен живот във всяко едно домакинство.

16

Анонимен

преди 3 години

Сега дано от Крадене,крадене,крадене да преминем към Работа,работа,работа. Иначе лятото с кеф ще замеряме Манолова по площадите с яйца и павета. Както ни е учила.

15

2луп

преди 3 години

Факултето си даде гласа и герб водят ъ едително. Да живеят неграмотните ромеи и вожда им Бойко Великолепнии

14

Анонимен

преди 3 години

Слави Грифоново премиер, хахахаах смЕХ

13

Анонимен

преди 3 години

До Лаврентий БерияГерб има ниски резултати? Ама, ти не разбра ли, че ГЕРБ отново спечелиха. Вие да не сте биполярен?

12

Лаврентий Берия

преди 3 години

Най-лошото е обаче, че една партия, която е извън парламентарно предствена - мандатоносителят взема между 350 000лв. и 1 200 000лв. в за всимост от 1 до 3.99% държавна субсидия - това си е бизнес, който трябва да се спре голяма част от тези пари дори не се дават на централите, а се усвояват от мандатоносителите Каракачанов, Ахмед Доган, Бойко, Цветанов и други мандатоносители ! Партии извън парламента не трябва да получават никаква субсидия! Тези пари може да се използват за нуждаещи се!

11

БАНко

преди 3 години

С В Ъ Р Ш И С Е !!!БРАВО , БЪЛГАРИ !!!

10

Анонимен

преди 3 години

Партия като БСП винаги ще има място във всяка уважаваща себе си развита държава.Но не партията БСП със старите ***.Социалните принципи там където работят са нещо чудесно-защитата правата на работещите,подпомагане на нуждаещите се,справедливо разпределение на данъчната тежест.Нима на много от нас не им харесва скандинавския модел

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Видяхме ги независимите в чужбина. По-добре да не бяха гласували. Трагично невежество.