45

ГосТ

преди 3 години

Така, ай са да видим къде са инженерите, къде са учените, къде са лекарите ? Стълбовете на едно общество. Висшата прослойка. Интелигенцията е зад граница. Защо ли, защото 90% от учените първо няма да работят за 1000лв и второ, няма да позволят калинките от ръководството да ги правят на луди. Лекарите са в Германия. Нали така ? А айде кажете колко легитимни технологични и химически гиганти има в България, за да осигурят работа на инженерите, М ? Колко и къде ?

44

Анонимен

преди 3 години

Джингиби, Борисов всеки ден изчита стотици страници, което е повече от една книга, нормален ли си?

43

Анонимен

преди 3 години

Метежника и обкръжението му в затвора,за държавна измяна!

42

оставка

преди 3 години

Крайно време е за инпиичмънт на президента за подстрекаване на хулиганско възстание и съботиране на бъдещи избори.

41

Радев е предател!

преди 3 години

"Републиканци за България" е проамериканска партия, "Демократична България" е свързана с кръга "Сорос".Цветан Цветанов и Христо Иванов са в "отбора" на президента, който след минаването на американската писта няма как да подкрепи Корнелия НиноваРадев и Цветанов са заедно и работят срещу БСП,ДПС,ГЕРБ,а Цветанов вся страха в България,пак ли ще му дадете възможност да манипулира изборите и измами хората?

40

Анонимен

преди 3 години

Дончев, Караянчева и Дариткова вече наритаха фигуранта, а Бойко дори не е излезнал на ринга.

39

Анонимен

преди 3 години

Гербавите престъпници вият от безсилие!Не можаха да уплашат Радев, не можаха и да го купят!

38

Анонимен

преди 3 години

Справка само от последните избори-в едно плевенско село ,мисля,че беше Буковлак,с около 5000 души предимно ромско население,са гласували 95% за ГЕРБ.В София,най-много гласове за Фъндъкова са дадени в ромските квартали.И спирам до тук.Изводите си направете сами.

37

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше ревал за машинно гласуване, а се усети по-рано да промотира електронното гласуване сега фигуранта щеше да е свършил поне едно смислено нещо. Но как да стане това като не правим разлика между машинно и електронно гласуване.

36

Анонимен

преди 3 години

Тончев, Караянчева и Дариткова вече наритаха фигуранта, а Бойко дори не е излезнал на ринга.

35

Анонимен

преди 3 години

До Бойко БорисовПак ще гласуваме за тебе, Генерале!

34

Анонимен

преди 3 години

Новото задкулисие - Радев с бабичките. (Бабикян, Манолова, Трифонов) Само с тях се срещна при затворени врати. Какво ли им е предлагал?

33

Анонимен

преди 3 години

Шайката Гроб заминава в затвора!

32

Анонимен

преди 3 години

Боко президент!Да спрем Метежника!

31

Бойко Борисов

преди 3 години

Прочел съм само една книга през живота си - Винету! Аз съм първият премиер-еднокнижник в историята на света! Именно затова бай Гань о ме харесва и гласува за мене вече 12 години!

30

бай грую

преди 3 години

До 21. И ти ли си забравил или удобно премълчаваш, че ГЕРБ не са организирали НИТО ЕДНИ парламентарни избори.

29

така е

преди 3 години

"Изборите не ги прави ГЕРБ, а изборните институции, заяви още председателят на парламента."Така е, но всички тези институции за наблъскани с герберски калинки, които са задължени на ГЕРБ и за под влиянието на ГЕРБ, воглаве с Мишо Константинов.Какви резултати да се очакват от тях, освен слугинаж на ГЕРБ.Какво каза Цветанов оня ден, иска да се разменят областните директори на МВР на ротационен принцип. Защото е наясно как се случват нещата с охраната на бюлетини, протоколи и т.н.

28

Радев е предател!

преди 3 години

"Има ли смели неподкупни политици, които да направят коалиция, с която да се премахне паралелната държавата", попита Корнелия Нинова в интервю за Радио "Фокус".Цветанов,бившият втори в ГЕРБ направи проамериканска "партия" с президента Румен Радев, който мина на US позиции."Демократична България" разчита на дясна София и ще я загуби, ако влезе в коалиция с БСП."Републиканци за България" е проамериканска партия, "Демократична България" е свързана с кръга "Сорос".Цветан Цветанов и Христо Иван

27

Микрофонотрошачът

преди 3 години

Абе тоя защо не се кандидатира за шеф на ЦИК, мястото беше свободно, явно от всичко разбира и акъл дава. Я какъв гений сме имали,... а разправят, че когато Господ раздавал акъл на един мост, военните форсирали реката, че се разминали!Очаквам този всичкоможещ да се яви и на конкурс за мис Плеймейт! Ако се проведе в Дубай със сигурност ще го спечели!

26

Гледна точка

преди 3 години

До пак по опорката. Глу.пости, има сравнително висок рейтинг (сега е под 50%), просто защото от него нищо не зависи, нищо конкретно не прави и затова не дразни. Ако беше премиер или министър, какъвто е некадърник, отдавна щеше да е небитието.