61

Анонимен

преди 3 години

А другите партии кога? Корнито и то много обича да пипа касички.... червени, с розичка отгоре!

60

Анонимен

преди 3 години

ТОЗИ ЧОВЕК КАКТО СЕГА СЛАВИ, ЛЪЖЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЧЕ Е СРЕЩУ ГЕРБ И СЕ ОКАЗА ТЯХНА ПАТЕРИЦА. НУЖНО Е В НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС ДА СЕ КРИМИНАЛИЗИРА ПРЕДИЗБОРНОТО ЛЪЖЕНЕ, ЧЕ НЯКОЙ Е ФАЛШИВА ОПОЗИЦИЯ. ТОЙ ИЗЛЪГА ВСИЧКИТЕ СИ ИЗБИРАТЕЛИ.

59

Анонимен

преди 3 години

Малко е. И докато не видя снимка как върти палци през решетката, не вярвам.

58

Анонимен

преди 3 години

Има ли ВЛЯЗЛА В СИЛА ПРИСЪДА?НЯМА!Всичкото е лъскане на позавехналия рейтинг на Баце и Каскетя.

57

Анонимен

преди 3 години

Малко му е. Трябва 40 години и 3 милиона лева глоба

56

Безпартиец

преди 3 години

***(га)решки още отначало си личеше що за стока е !

55

Анонимен

преди 3 години

И следващите ще са патерици. Кой? Слави ли? А може би майчето Галева, или да България. Баси те така са затворили кръга, че няма как един честен да влезе там и да тръгнат нещата. Нещата са необратими, разберете го. Чудя се как има още хора, които вярват че ще дойде месията. За по младичките, разбирам но възрастни хора на по 50-60 години.... всичко е нагласено за поне 15 години напред. Просто разгледайте полит. процеси 15 години назад и ше видите генезиса на случващото се.

54

Ф.С.В.

преди 3 години

Вие вярвате ли че някой политически Крадец на едро и дребно ще ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА??? ЗА 32 ГОДИНИ НЯМА НИТО ЕДИН ОСЪДЕН! НЕ ВЯРВАЙТЕ В НИЩО В ТАЗИ ДЪРЖАВА!!! -МАРЕШКИ ТОЛКОВА ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА- КОЛКОТО ВИЕ ТУК В ФОРУМА -ДА СТАНЕТЕ ПЪРВИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ НА МАРС!!!

53

Анонимен

преди 3 години

Уважаеми десни избиратели, изгонете агентурата на ГЕРБ от автентичните десни партии. Действайте до корен както Корнелия Нинова и след изборите коалиция на националното спасение.

52

смях

преди 3 години

Марешки , Бай Ставри те чака, Бойко ти вика, затопли мястото за мен.

51

Започна се!

преди 3 години

Началото на края на ГЕРБ!!!Днес в Der Spiegel излезе разследване за незаконно екстрадиране на политически активисти в Турция, въпреки съдебно решение в България, основано на международни закони и конвенции! Тук не става дума за къщичка за КОBPАТА на Бойко, а за престъпление срещу човечеството - обричане на смърт на борци за свобода и справедливост!Това вече няма да се размине без ТРИБУНАЛ!!!Никой не е избягал от съдбата си, нито е отнесъл откраднатото на оня свят!МУТРИ СБОГОМ И ДОСВИЖДАНЕ!!

50

Лустрация

преди 3 години

Такива хора нямат работа в парламента.

49

:D

преди 3 години

А грипена кога ще го подпукате?

48

Анонимен

преди 3 години

Вдички герберски слуги и герберите в пандизааааа за 20 години най малкоооооо

47

Всичко е точно.

преди 3 години

Няма едра риба, осъдена на затвор във ВКС-то, ще го изнудят да плати много, за да не лежи и всичко ще е точно.Процесуални грешки, маловажност, корумпирания съд ще си избърши *** с разследването както винаги.

46

Пян Гъ

преди 3 години

Чакайте сега - ако не осъдят някой, що не ги барат, като го осъдят - "мафиотска държава", т.е. пак не е хубаво. Някой ще ми каже ли КАКВО ВСЪЩНОСТ ИСКАТЕ???

45

НАРОДЕН СЪД

преди 3 години

Айде първия влезе в затвора. Утре почват делата срещу Бойко, Пеевски и Доган.

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12Ако това да върнем няколко турчина в Турция беше цената за да не се наводним с *** от Сирия, значи е била доста изгодна за нас сделка! Не ме разбирайте погрешно, но на мен сигурността и спокойствието на българския народ ми е по-мила от това дали ще ме харесват някакви си джен%дърки от Германия! И още нещо, каквато и глоба да платим за това, ще е в пъти по-малко от парите за бежанците и издръжката им! Мисля за правото на децата ни и жените ни да се движат спокойно по улиците!

43

Лустрация!!

преди 3 години

Оооо на това нищо не е когато го видим с белезниците тогава!

42

Анонимен

преди 3 години

БРАВО ГОСПОДИН ГЕШЕВ.ОПРЕДЕЛЕНО ВЕЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ!