57

Анонимен

преди 4 години

Всичкият този порой оправдания само след едно интервю...А ако вземат да настъпят и Златев, мале :)

56

Анонимен

преди 4 години

Всъщност Бойко трябва да отговори какво се случи с лотарията последните 5 години. Защото това е период, в който управлява с шайката ГЕРБ. 2014 год, която визира Борисов, е началото на тази игра и мнооого далеч от жарта, с която мнозина купуваха талончета и търкаха като обезумели. Така че Бибитко, как стана така, че твърдите за стотици милиони несъбрани? Ако аз дължа дори 5ст, ще с енамери окй да ми ложи такса и запор. А за милиони?

55

49,

преди 4 години

говориш пълни глупости.Ти да не си опонента му и бивш съдружник Найденов?Той ги лансира тия простотии.За какво му е на един толкова богат човек да изнасилва,като мацките му се лепят като мухи на мед.Май си от 80-те%.

54

Чочи

преди 4 години

*** вият на умряло :) един по един "бизнесмените" дето им пълнят портфейлите си заминават ..... Аххххх колко е хубаво!

53

Сд

преди 4 години

Амаа хазартът Г-н Борисов не е национализиран ефбет е частно, палмсбет уинбет всичко е частно не ни заблуждавайте

52

Анонимен

преди 4 години

Доган, Борисов, Пеевски ,Горанов са едно тяло с много пипала ! Как да се отърве от Горанов ,въпреки че той много пъти настъпи мотиката ? Не може все едно да си отреже едната ръка а това което изцапа едната ръка другата ги измива....А и Доган е на върха на пирамидата и Борисов е машата той не смее да прави резки движения ,защото те са просто зависими един от друг !

51

Анонимен

преди 4 години

Ех, този Орешарски, значи

50

мхм

преди 4 години

всеки знае, че братовчеда на Бойко е в комисията по хазарта, няма нищо случайно. защо медиите не говорят за това?

49

мвр

преди 4 години

Васил ще бъде съден. Въпрос на време е. Докато се крие като мишок в чужбина, положението му сами се отежнява.

48

Пеевски премиер

преди 4 години

Или президент само той ще оправи майка България.

47

Черепи&тикви

преди 4 години

Взехте му машинката с шарените топчета, която се въртеше всяка вечер по телевизора и все никой не печелеше.Взехте и последните напразни надежди на простия народ!

46

До 47

преди 4 години

Надявам се го казваш с ирония.

45

ivailo

преди 4 години

Барба Ганьос, пак ли се гневи, и се чуди как да се оправдае ? Пак ли пищи от болка когато са го изобличили ??

44

Анонимен

преди 4 години

Бесен на обвиненията,че се разпорежда в спорта?Та той се разпорежда в цялата държава,включително и в спорта!Май вече страда от раздвоение на личността,с други думи шизофрения.

43

Пеевски премиер

преди 4 години

Или президентСамо той ще оправи държавата.

42

stamen

преди 4 години

"Законът е Справедливост. Съвсем невярно е, че законът може да потиска личности или да ЗАГРАБВА СОБСТВЕНОСТ, ДОРИ И С ЧОВЕКОЛЮБИВА ЦЕЛ. Задачата му е да ги ЗАЩИТАВА./Фредерик Бастиа, Законът, кн. Държавата, изд. МаК, София, 2008 г/.Това есе е писано в 1849 г?!

41

Калеко Алеко

преди 4 години

На Божков му отнеха един патент който го направи милиардер и правото му да щрафосва завалиите които търкаха билетчетата му ... Предприятията ще бъдат взети от други ако изобщо е останало нещо от тях, имам предвид предпиятия като "Техноимпекс", "Черноморски солници" и "Завод Мраз" придобити по същата схема с която Баневи приватизираха "Полимери АД" и сега носят наказателната си отговорност ... !!!

40

Анонимен

преди 4 години

Опитват се да се дистанцират от Божков. До скоро сигурно биха се гордяли с близостта си с него. Да имаш власт не означава, че имаш достойнство. Напротив, означава пълна липса на такова.

39

морски

преди 4 години

Бизнесмените да строят предприятия и заводи.------------------------------------------------------------------Строят се бекти на морето = перални за пари.Даже им удължиха срока за строеж до 15-ти Юни !

38

Sd

преди 4 години

Така като са тръгнали да национализирват предлагам и нефтохима и мините и рудниците и всичко да си национализираме щом може. И хазартът тогава целия го национализират включително букмейкърите, защото остава съмнение за избирателна национализация