97

Василев

преди 4 години

И какво от това, че икономиката расте, след като средствата за производство и банките, не са в български ръце???Растат сметките на олигарсите, а те изнасят средствата в офшорни банки парите от печалбата не се инвестират в реалната икономика и индустрия!!!Вярно е , че се увеличават и доходите на хората, ама африканската ч.ума поскъпна свинското с 60%, плюс вдигане на местни данъци и такси, и пак се въртим в омагьосан кръг!В здравеопазването и в държавната администрация изтичат милиарди!ЦРУ!

96

Тонката

преди 4 години

Прибрах се от Южния Парк като преди това минах през Парадайз където пихме по бира с едни приятели:):):):)Навсякъде и в парка и в мола пълно с усмихнати млади хора и много деца:):):)Че кой ше ти ходи на некви измислени от Червените другари протести бе?:):):):)Хората си гледат кефа и си харчат парите,а само Костя и неговите приятели "бойци":):):)около 50 човека общо,обикалят по улиците през два дни и врещят,че били гладни и нямало какво да ядат:):):):)

95

-

преди 4 години

Камелия Цветанова - поредната мисирка в празнодумие и венцехвално словолудство!!!Мнение примерно на д-р Николай Михайлов няма да прочетет тук - Защо ли?!?!?!Или пък на Явор Дачков за Горанов! Или за криптагон някакъв, за къщи и неизползвани презервативии т.н.Тук четете еманацията на мисиркитеДори ТОЙ ги презира , дето МУ лъскат баст...имиджа

94

Анонимен

преди 4 години

До ЯнаАз гласувам за него и почти всички, които познавам - образовани хора с добри доходи, деца в добри училища и добро бъдеще.

93

Анонимен

преди 4 години

пак се изцели тоа, явно сам си опитва стоката

92

Анонимен

преди 4 години

Правят всичко за народа, но българите не го оценяват. Хората във властта са готови на всякакви лишенияна - наскоро даже ограничиха заплатите за ръководители на държавна служба до 10 000 лв. месечно и бонуси не по-големи от 40 000. Дори партиите си направиха субсидиите 8 лв. (официално, иначе ще си раздадат малко повече), а бяха цели 11. И новия правителствен самолет ще е по-малък от този на американския президент, ама наглите българи вечно са недоволни.

91

Яна

преди 4 години

Този очевидно живее в някаква паралелна реалност. Кой гласува за него? Кой???

90

еХЕЕЕЕЙ!

преди 4 години

Я, колко много червени ***!Вънка слънцето грее, пчеличките жужат още сънени след зимния сън, бадемите аха-аха да цъфнат, а вие сте се заврели в спарените си дупчици, пред клавиатурите, да изпълнявате партийната повеля, да плюете по правителството.Зарежете ги тия глупости бе! Изведете децата на разходка, порадвайте се на живота, че ей сега ще мине и ще сте го пропиляли в напразни тревоги!

89

Анонимен

преди 4 години

Фактите са действително такива и тенденцията не е от вчера - между другото заплатите в софия са на европейско ниво даже над него поради многото ИТ фирми от щатите...

88

F5

преди 4 години

ТРЯБВАТ ВИ МОЛИВИ С МНОГО ТВЪРД И МНОГО МЕК ГРАФИТ, И НЕВИДИМИТЕ КАМЕРИ НЯМА ДА ВИ СЛЕДЯТ, НИТО ЩЕ КОНТРОЛИРАТ КОЛИТЕ ВИ С ИЕМПИТА!

87

Анонимен

преди 4 години

Борисов е наблюдавал динамакита на пътуванията към Китай и обратно и е констатирал, че е по-голям броят на завръщащите се. После е приел, че това е валидно и за останалите страни.

86

Анонимен

преди 4 години

До 96:Ти знаеш ли цените в БГ? 500 евро ще ти стигнат точно за 2 седмици, а ако си под наем само няколко дни.Само да ти кажа че в БГ всичко е с 30% по-скъпо от Европа.

85

Анонимен

преди 4 години

Тоя ВИЦ не го бях чувал, но е добър!!!

84

АНТИ

преди 4 години

Другаря Борисов говори за капиталистическа икономика...Айде нЕма нужда !

83

Анонимен

преди 4 години

Бокооо, стига вече спри се баба ... при БКП-то не говореха толкова лъжи като теб. Стига!

82

Анонимен

преди 4 години

Това, че Борисовата щерка се завърна и заплоди в България не важи за останалите. Ако го няма дядо, детето ще се озори за детска градина, детски, майчински, училища, сигурност в доходите и безопасност. В Северна България цели селища се обявяват за румънци и работят там.Помаците също... Да се върна в България за да работя като вол и да храня един милион държавни служители,наред с децата, пенсионерите и социално неуравновесените? Пробвах, по 3 рекета от чиновници месечно, мерси

81

шотландеца

преди 4 години

500 EURO минимална и се прибирам и аэ

80

Анонимен

преди 4 години

Както е известно, официалната версия на ГЕРБ и медиите им е, че Путин контролира испанската полиция, втория най-голям вестник, а също и германския "Шпигел", който също написа, че Бойко Борисов е престъпник.<br> Единствено българската прокуратура вярва, че той не е...<br> Очевидно понятието "прокурорски чадър", така добре работещо при Цацаров, се запазва и развива..

79

Смешник

преди 4 години

Верно гешев принципно по 2,3 пъти на ден изкачаше да говори ся нещо 2,3 дена никъв го няма

78

Анонимен

преди 4 години

Идолът на Простите пак започна да ръси глупости на килограм.Може би за да отвлече вниманието от Къщата на любовницата му Юис *** в Барселона.