30

Смешно

преди 4 години

Е какво е това увеличение...7 лв...трябва да е поне 500 лв за тия таралясници, за да слязат селяните от талигите и да ползват градски транспорт.

29

Радослав

преди 4 години

Еко данък плащат предприятия, ТЕЦ и тн. Колко еко данъка искате да вкарате преди да спрете? И какво има насреща? Повече паркове ли? Направихте програма за финансова помощ за хората като си купуват чисто нова кола като в Румъния ли? Намалихте данъците на сгради с по добра изолация ли? Направихте отстъпки на хора които имат икономични уреди и осветление ли? Какво точно направихте за екологията с досега платените от нас данъци?

28

кмета

преди 4 години

ей така...следизборно.

27

Анонимен

преди 4 години

Старите коли са си платили ЕКО данъците. Данък собственост няма нищо общо с екологията. Тук идр реч за едни пари, които ще вземат едни наши фирми за да сменят кюмбетата на избирателите фандъкови с котли на пелети.

26

Лудко

преди 4 години

Данче, мама, очертава се да го целуваш сополив ....

25

Анонимен

преди 4 години

И какво ме интересува ситуацията в София?София отдавна не е България - да правят каквото си искат!НО нито една друга област или община не е длъжна да плаща "версиите" на столицата!!!

24

МАМКА ВИ!

преди 4 години

НЕНАЯДОХТЕ СЕ!

23

Радослав

преди 4 години

Я дайте отчет как точно подобрихте екологията с досега платените Еко данъци? Защото еко данък има във винетката, акциза на горивата е еко данък, акциза на алкохола и тютюневите изделия, еко данък има и в годишния данък на МПС и кажете какво има насреща? Преди да кажете метро или нов градски транспорт - те са с европари! Така, че къде са парите от досегашните еко данъци и като дадете отчет тогава да се мисли дали има нужда от нови! да не говорим, че 5 пъти един и същ данък е престъпление!!!

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Вместо всеки от семейството да си пазарува стара кола може да се вземе една стабилна нова семейна кола.

21

селянин

преди 4 години

до 14казах вече градския транспорт трябва да е по евтин от личния па и кой замърсява повече бедняка ли дето я кара 2-3 пъти у месеца или баровците дет правят по 5000км месечно

20

Анонимен

преди 4 години

АМИ ЩЕ СКАЧА ДАНЪКА, КАТО НЕ СКАЧАТ РОБИТЕ.. СПЕТЕ, СПЕТЕ, ДОКАТО ВИ ПРЕБЪРКВАТ СКЪСАНИТЕ ДЖОБОВЕ...

19

Анонимен

преди 4 години

Тази г-жа не разбира нищо от градоустройствои за туй въздуха стана мръсен, сто кметове имаше и при нито един не беше мръсен въздуха.

18

Анонимен

преди 4 години

Давайте повече данъци, защото трябва да се изплащат екологично чисти изтребители Ф-16. Давайте, ще изхраните цяла Америка и всички гербери и патриоти.

17

Анонимен

преди 4 години

Кои са бедни ,по две ,три коли в семейство.Ясно че ще са трошки.Не са проблем старите коли а поддръжката.Повечето нямат такава.

16

Анонимен

преди 4 години

Нормално е да скочи данъка за зъмърсяващите коли. Време е да скочи и данъка за замърсяващите заводи

15

Глоба "Беден&qu

преди 4 години

Като не искате бедни българи - не ги създавайте, умишлено държейки ги на ниски работни заплати!

14

Анонимен

преди 4 години

Какво пиешете глупости.Искате чист въздух, но не искате ограничаване на старите коли,забраняване на замърсяващото отопление,против всичко.Как да стане?

13

V

преди 4 години

На изборите това каза ли го фандъка или пропусна ??? Сигурно не е подвела шопите .Трябва да им е казала .Тя не е такава жена . Честито на печелившите .И да почерпят за избора на фандъка

12

туъи

преди 4 години

До Анонименгрух грух

11

Говорещият

преди 4 години

А българският гражданин има ли капациета да сменя кола през 10 години? Защото в Германия този закон така е измислен че не можеш да караш стара кола на повече от 10 години. И за това купувам коли от Германия втора употреба от познати на евтина цена. А този закон в България няма как да стане с тези смешни минимални заплати. Първо вдигнете стандарта на живот че така като гледам с този закон който няма ПАРА ще кара каруца с 2 коне като в каменната ерата