27

Слухаря

преди 10 години

Подочут разговор между Тиквуня и Цецо ***:Тиквуная: Яхнахме ли протеста?***: Не бе шефе,яхна моя ***.Тиквуня: Тъй ли,аз не рабрах,много си отворен Цецо Лъжецо.

26

Анонимен

преди 10 години

Поне по времето на ГЕРБ нямаше откачалки, които се разхождаха с оръжие в парламента и бяха назначени за председатели на комисията по етика. Които обиждаха българските граждани постоянно. Днес тук има много платени драскачи и то на ДПС, БСП и Атака. Колкото до медиите - те правят точно обратното - смаляват бройката. Всички, които казват, че били няколко човека - лъжат. Нали има снимки, вие слепи ли сте?! Десетки хиляди са. А тези, които не излизат на протест, не значи, че не искат оставка!!!!

25

Анонимен

преди 10 години

"озвучени" от ***, тромби, вувузели и барабани.Духачи - кафеджийски клоуни...Когато озвучите протеста с гърмежи от пушки - тогава ще се включа аз!

24

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н 25,Ако г-н Буда беше назначил Пеевски за шеф на ДАНС, ако кабинетът му беше само от близки роднини, ако кворумът му се държеше от ДПС и Волен Сидеров и ако беше назначавал областни управители депесари, щях да съм на площада, вервайте ми :)Февруари даже бях на площада, но, за съжаление, само станах свидетел как БСП успя да яхне иначе справедливия гняв на хората за свои цели.

23

Анонимен

преди 10 години

Никой досега не запита Бойко Борисов КОЯ беше причината да води цялото правителство на крака в Турция!?...

22

Анонимен

преди 10 години

22 ден *** протестират. 70% от тях незнаят за какво са там:))Не разбрахте ли, че нищо няма да се промени с тез псевдо дясни партии за които мечтаете да властват.Всяко едно дясно правителство е послушник на ЕНПТака като се замисля ние българите си заслужаваме Тиквата- Борисов да ни е премиер:))Изключително наивен народ сме. Не че и левите са цвете...но десните са предимно дърти комунисти,бивши ДС ,народни предатели и крадци,обслужващи изцяло интереси на олигарсите.Замислете се ..

21

Анонимен

преди 10 години

Аз не съм с фалшива диплома. Вярно, работя и заради това имам пари да си платя тока - признавам, не протестирах зимата. Това, че не очаквам държавата да ми е длъжна с нещо и да ми плаща задълженията, не е нещо лошо. Не харесвам Бойко и не искам ГЕРБ на власт. Но не искам и БСП+ДПС+Атака. Заради това протестирам. Колкото до платените провокатори-драскачи тук - за пореден път показвате какви грубияни са подкрепящите това правителство. Злобейте си у вас, аз излизам да пия бира, защото мога ;)

20

Радослав

преди 10 години

Много странно ми звучат твърденията, че протестиращите са наети от ГЕРБ. Много, много странно. Особено след като бях на протестите и не се имам за някакъв привърженик на ГЕРБ. Не е ли доста глупаво това съревнование ала Левски-ЦСКА, когато размера на заплатите едва покрива този на разходите?Айде да не си говорим за конспирация. Ако стане така, че ГЕРБ поради каквато и да е причина вземат властта отново, вас какво ви спира да излезете на нови протести и да ги свалите отново, привърженици на БСП?

19

DO BUDA

преди 10 години

SHTE PRODALJIM DA PROTESTIRAME DOKATO NE IZGONIM CHERVENATA *** , KOITO VI PLASHTAT STOTINKI ZA DA PISHETE BEZOBRAZIA PO FORUMITE.

18

антикомунистогербер

преди 10 години

Вече намирисва откъм президентството и НС на истинска гражданска война!.............................Това междудругото не е чак толкова зле!....................Още на февруарските протести ме осенни прозрението че ако *** от ГЕРБ и *** от БСП вземат че се изтребят взаимно ще си имаме една що годе нормална държава!

17

-Avitohol-

преди 10 години

До Симеонда правителство на луд, на турците и националните предатели.

16

Анонимен

преди 10 години

Чудно как успяват да манипулират картината. Минаваш по улиците и виждаш протестиращите, а после в новините като ги дадат бройката някак умножена. Не може тези хора да определят кой да си дава оставката. Правителството е като всеки работник има шест месечен изпитателен срок. Къде бяха всичките тези протестиращи когато ББ им се подиграваше всеки ден, с техните родители, с техните деца и "умника" Дянков им раздаваше постни пици, а буда ги съветваше да садят картофи и куп простотии. Защо мълчаха?

15

Симеон

преди 10 години

>> НЕЗАЧИТАНЕТО НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ СЕ НАРИЧА АНАРХИЯ!!!Ако трябва да сме точни, малко хора избраха това правителство.

14

-Avitohol-

преди 10 години

До 4321Че нормален комунист имали? Протестиращите няма да ги свали но церозата няма да ги пропусне .

13

Патриот

преди 10 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!!!!ГЕРБЕРСКИ ***!!!ГЕРБЕРСКИ ***!!!ГЕРБЕРСКИ ***!!!ГЕРБЕРСКИ ***!!!ГЕРБЕРСКИ ***!!!ГЕРБЕРСКИ ***!!!ГЕРБЕРСКИ ***!!!ГЕРБЕРСКИ ***!!!ГЕРБЕРСКИ ***!!!ГЕРБЕРСКИ ***!!!ГЕРБЕРСКИ ***!!!ГЕРБЕРСКИ ***!!!ГЕРБЕРСКИ ***!!!ГЕРБЕРСКИ ***!!!ГЕРБЕРСКИ ***!!!ГЕРБЕРСКИ ***!!!ГЕРБЕРСКИ ***!!!ГЕРБЕРСКИ ***!!!

12

Кметицата

преди 10 години

Като не забранява Протестите тогава подпомага ТЕРОРИЗМА в България ; да ходът да работят вместо да мързелуват в Софияя , столичани мързелива *** , Инициативен Комитет предлага София град да се отдели от България , така повече нема да има зулуми по шопски

11

!

преди 10 години

Робството свършва.Времето на големите корпорации и корумпираните политици също е към своя край.Вижте какво се случва по света.Хората вече не ги е страх,писна им и са по улиците...и ще се увеличават....света иска промяна!

10

До БУДА ГЕРБерастите точно това искат - полицията да ги опердаши и после да *** по целия свят че са репресирани. Така че браво на полицията че не им се връзва.

9

151516515656115516

преди 10 години

ДО viktor.stoichevИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ИЗЛЯЗОХА ЗИМАТА БЕ ГЕРБЕРУНГЕЛ И ВИ НАРИТАХА С КАМЪНИ, СЕГА СА ПРОСТИТУИРАЩИТЕ ГЕРБАВИ КАЛИНКИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА, ТЪРТЕИТЕ С ФАЛШИВИТЕ ДИПЛОМИ, МАГИСТРАЛКИТЕ НА БОКО, ЧЕРВОСВАЙ СЕ И ТИ И БЕГОМ НА УЛИЦАТА

8

4321

преди 10 години

Платените писачи на Кутев пак изкочиха тук. Видяхте ли днес изражението и торбичките под очите на другаря-шеф? Приличаше ми на препил с джин, и по изражението, и по говора. А за хонорарите на червените форумни знаменосци няма смисъл да говоря - една пица с шунка и гъби + кола.