87

до бойчо бойчев

преди 11 години

на улицата са млади хора които искат демокрация а не лижат турски ***

86

boicho.boichev.7

преди 11 години

Трябва да отидем на площада не 1, а 100 000 и да им счупим главите на тъпанарите които протестират да се върне Дянков и Борисов!

85

gost55

преди 11 години

До Проучване.А добро утро българоубийеците от герб като и тиквенската мутра бойко медотиев борисов със теи протести си закопаха собствения си гроб.Нормалните Българи ще гласувам против престъпната шайка от герб а ненормалните и неумни със ограничено Българи ще гласуват за малоумната пасмина от герб

84

Анонимен

преди 11 години

Г-н Паша, толкова ли можете? Ааа, сега загрявате! Ритате мачле с ***, възхитен съм- браво, брависимо! Ние ли, какво правиме? По бели *** сме и чакаме да дойдете!ХАХАХАХАХАХА!

83

иван

преди 11 години

За подмяна вота на народа беше изпълнен перфектен сценарий, подготвен във външна централа с огромни финансови интереси в БГ. За изпълнението му бе използвана водещата депутатка от БСП, Мая Манолова,която не е оправила семейството си, а се опитва да управлява страната, телевизия с потенциал, упрвлявана от ГОЛЕМИЯ Бареков, интересно защо не отразява протестите, които са под прозорците на лъскавия му офис! За съжаление жертва на този театър стана и БГ прокуратурата, но Народа не спи!!!

82

Шоп

преди 11 години

Малкия Тошко протестира гледайте канал 3 хахахахахах

81

до 80

преди 11 години

Какви глупости бе човек. Един комунист никога няма да смени психологията си, идеологията- да. Но психологията си на вожд- никога, както и демагогията.

80

Анонимен

преди 11 години

не искам правителство което гледа на изток, а на запад, родителите ми са живели по времето на комунистите - нищо хубаво не са видели. Едва сега можем да се почувстваме европейци и да пътуваме свободно. Искам истинска демокрация, но без *** на министерските кресла.

79

ot 79

преди 11 години

Това не беше революция, демокрацията се използваше като манипулация, за да вземе партийната номенклатура икономическата власт, да се превърне в олигархия и да ни управлява като роби, държайки още слугите им чрез бившите служби и използвайки ги при нужда. Демонизираха ДС и ни размахаха пионките.

78

gost55

преди 11 години

Тези протести са организирани от българоубийеците от герб.Начело със *** свинята искра фидосова ,дебалата лиляна павлова ,*** цветан цветанов -понокия ,бойко медотиев борисов известен като тиквенската мутренска тиква.Затова ако има избори пак ще гласувам против българоубийеците от геб.Само и само отново да видя насраните *** на престъпната шайка от герб и техните ограничено откъм мислене безмозъщни герберски фенове.

77

Opitnost

преди 11 години

Световните "господари" глобалистите искат България без правителство - това е.Ще съборят това, после ще съборят Герберското пак и така нататък, докато могат ще държат Бг в нокаут. И двете партии + ДПС са им слуги. Електоратите им да си прочистят редиците първо и тогава да сменят правителства. Познат ми e порива да направиш нещо хубаво за страната си - помня го добре, участвах много активно и знам как този порив беше експлоатиран по най-долен начин. Сега целта е изчезване на Бг! Внимавайте!

76

Анонимен

преди 11 години

Реално ДПС ни управлява, да премахнем турското робство

75

Анонимен

преди 11 години

Stiga glasuvahte za komunistite be, stiga , stiga

74

Анонимен

преди 11 години

Братя българи,явно едните ни дърпат към запада, а другите от БСП-то гледат към Москва. Само не разбирам защо играят по свирката на дпс, явно Доган е бил от службите. България никога няма да гледа към демократичните ценности докато ни дърпат към Москва. Под Москва нямам впредвид обикновените руснаци (руският народ е духоен народ), имам впредвид бившите кукловоди, които направиха перестройката, за да ни направят роби. ДС е още жива в предишния си вид, разкриха пионките.

73

Райна Княгиня

преди 11 години

Свобада или смърт!

72

Анонимен

преди 11 години

След като няма Пеевски, какъв е смисъла на протеста вече? Ок не харесваме сегашните, нали преди месец гласувахте? Кой да управлява?! Пак крадливата тиква? В така създалата се ситуация това не е избор кой да е управлява, а да избираш кой да те оправя отзад. Най-лошото в момента е нови избори и служебен кабинет. За 2 месеца *** Петър Стойчев успя да открадне доста пари че и стадиони искаше да им взима концесията.

71

ххххх

преди 11 години

До 39: Майничка не лъжи не сте повече от 1200.Стига с тая пропаганда бе.Преди да пишеш глупости погледи си телевизионите си канали в Пловдив и тогава говори.То за това няма да се оправим от такива смешници,като теб.Където не знаят какво искат.

70

Шоп

преди 11 години

Канал 3 - върха на простотията Тризначките с плакат - искаме си Бойко на протеста, показва каква аудитория и симпатизанти имат ГЕРБ. Един мъж им взе плаката хахахахаххахаха

69

ПОД НОЖА

преди 11 години

Не трябва да се допуска в бъдеще нико от тези които са там в паламента повечеДОЛУ ГЕРБ, БСП, ДПС, АТАКА, РЗС, И Т.Н трябват не нови лица неосквернени!

68

Анонимен

преди 11 години

гражданския контрол е важен ... за това е добре, че хората се научиха да излизат дали това правителство ще изкара до есента не е важно ... ВАЖНО Е тези горе да разберат, че не могат да я карат както досега важно е също да не допускате провокации и *** на протеста