28

galatea

преди 11 години

Волене, лицеизражението ти вече предизвиква неприязъм и бойни нагласи. Ще бъде добре въобще да не правиш изявления. ПРЕДАТЕЛСТВОТО НЯМА ОПРАВДАНИЕ.

27

Rummy__

преди 11 години

До АнонименЯвно сте доста ограничени. Волен избра по малкото зло, но малките тикви, ня голямата ТИКВА са недоволни. Хахахахах, няма тука по - малко зло. Или си с тях, или не си. За жалост колкото и да му се иска на Воленчо няма как хем да се гушка с турците, хем да му се радват скиновете.

26

Анонимен

преди 11 години

Волен-напълно логичен и последователен през годините, пляскайте минуси, но това е правилно решение и се знаеше, че ще ги подкрепи отдавна, герберушките могат да полазват...

25

1234

преди 11 години

Браво Волен!

24

червен

преди 11 години

Вчера пръскаха над София и Пловдив, сега по линиите на самолетите е пълно с червен прах, който вали и без дъжд. Който не знае това е Алуминии!! А кой знае какво не виждаме още:( ще ни изтрепят като мухи

23

бойко

преди 11 години

Преди малко Болен Сидеров продаде интересите на избирателите си и най-важното интересите на България! Предател е слаба казано за този *** и ***!!Предлагам да направят нова партия със любимите му от ДПС. ДПС в АТАКА-за съжаление много точно! Прости му Бже, той вече се моли на АЛЛАХ, дали знае какво прави? Най вероятно НЕ ! Хората около него да му дават редовно лекарствата ако не да го приберат в специализирани заведения, защото Сидеров е МНОГО, ама МНОГО ОПАСЕН!!!!!

22

The Game

преди 11 години

ВОЛЕН - НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!

21

Анонимен

преди 11 години

Волен отива при Костов, т.е. ВЪН.

20

Stilchev

преди 11 години

Долна турска *** - Болен!

19

Дидка

преди 11 години

До optimistМного важно! До следващите избори...я камилата...я камиларя...

18

ime

преди 11 години

Учителка по Български - министър на спорта, лидерът на националистите гласива за турците. Има нещо сбъркано във всички нас.

17

АТАКИСТ

преди 11 години

ВОЛЕН-ЧАЛМАТА НИ ПРЕДАДЕ!ПРОДАДЕ СЕ ЗА КРАДЕНИТЕ ПАРИ НА ДПС.СРАМ,СРАМ,СРАМ!!!ПРИЯТЕЛИ,ДА МУ ПОТЪРСИМ СМЕТКА НА ТОЗИ ЮДА

16

Дитер Болен

преди 11 години

До Някъв от БългарияНе знам дали си толкова наивен наистина, но ще ти кажа следното - във всеки един момент ДПС могат да купят депутат от Атака и да ги разцепят(отзад). И с един купен депутат Волен ще го ду.а много стабилно. Дотогава трябва да си е напълнил няколко банкови сметки, понеже това му е краят в политиката.

15

Анонимен

преди 11 години

НАИСТИНА ОТГОВОРЕН *** !!!!

14

лупи

преди 11 години

Основните симптоми са силно повишеното настроение, двигателна активност и мегаломанните идеи. Повишеното настроение варира до еуфория, но някои болни са гневни и раздразнителни. Мисленето е ускорено, а речта бърза. Самокритичността е винаги снижена с отхвърляне на необходимостта от лечение.

13

Юлиян

преди 11 години

Днес най-накрая,се доказа какво е всъщност Волен Сидеров-къртица,облечена в Национализъм,или Комунист обслужващ винаги Руския интерес,или болен човек на легло ,свързан с подлогата си.....др. Болен, моля Ви аз ,а и целият Народ ,счупете подлогата и оздравейте,скъсайте с комунизма ,ако е възможно и бъдете човек,който наистина обича България и станете Волен......браво Бойко и Цветанов - нормалните хора са с Вас....

12

Егон

преди 11 години

Та значи останалите ти депутати са безотговорни, така ли? Ти си политически (да се надяваме само) труп. Подигра се с толкова много хора, които ти гласуваха доверие, искайки промяна. Ти си неразделна част от статуквото и трябва да си отидеш. Най-лошото от всичко е, че се отмени от принципите си и затова не трябва повече да се показваш никъде.

11

Ужас!!!!!!

преди 11 години

Ужас!!!!!!!!!!! Вчера бяха първите масови пръскания със самолети, днес вече пада масово алуминии (червен) от тях, показанията на барий от тестовете също са високи!Да не ми обясняват, че това е от Сахара, за последните 24-48 часа вятърът е от изток... или в Черно море вече има "червен пясък" от алуминии?

10

лупи

преди 11 години

Биполярно афективно разстройство (понякога наричано с остарялото си име манийно-депресивна психоза или циклофрения) е заболяване от групата на т.нар. афективни разстройства и е класифицирано като психично заболяване, психично отклонение, което се характеризира най-вече с промяна в настроенията. Епизоди на депресия и меланхолия са последвани от периоди на еуфория. Именно това състояние психиатрите наричат мания.Основните симптоми са силно повишеното настроение, двигателна активност и мегаломанн

9

Анонимен

преди 11 години

Явно сте доста ограничени. Волен избра по малкото зло, но малките тикви, ня голямата ТИКВА са недоволни.