48

Максим Ставийски

преди 11 години

Тая дето дава фандък е ужасно противна и грозна, с тая гадна брадавица на лицето...Да направят подземни и надземни паркинги като се целят в Европейски стил, а не тая да обяснява, че има алтернативи - има ама не в ***.

47

До71

преди 11 години

Ако наистина направят достатъчно и достъпни паркинги най-добре да забранят паркиране по улиците. Не само в центъра. Паркирането е проблем в цяла София - от Младост до Княжево.

46

Евала

преди 11 години

Браво Кметице ! Не им пускай фандък на хрантутниците !!!

45

до 56-ти

преди 11 години

Приател ако мислиш ,че още дълго време ще се радваме на безплатна магистрала много се лъжеш! В момента в който Бокича отреже и последната лента по същия начин по който в момента ни обясняват ,че като живееем в центъра трябва да плащаве парко място ще ни бъде обяснено ,че трябва да плащаме и магистрала! Ако мислиш ,че ще ни се размине много се лъжеш. Още царчето беше на път да го изцепи това ,но тогава ни се размина, но гледайки какво се случва при герберите при тях няма да ни се размине!

44

софиянец

преди 11 години

София все повече се разраства особено с нарастване на безработицата в другата част на страната, и на който не му харесва да плаща да си събира багажа и да се изнася. Никой не е накаран на сила да живее в София, вярно че има някои абсурди , но това е положението. Цените са съизмерими със средната заплата в София

43

Анонимен

преди 11 години

До Дърт ПиргишинА помниш ли, че 39-та София е считана е била една от най-добре развитите и зелени столици в Европа - Виена на балканите. В класации е била на 7-мо място в Европа преди да се задръсти със *** след колективизацията по време на комунизма. Дядо ми - 90 годишен софиянец казва, че до войната градът е бил прекрасен за живеене. Обаче с тежката промишленост и жк комплексите подобни на общежития са го съсипали

42

haha

преди 11 години

До Не съм гербер:) Не се обиждам, ще си платя - но да видим дали ще подобри нещо ;)Ти вода ползваш ли, ток? Като ти вдигнат цената (по европейски стандарт), водата по-хубава ли е? Тока по-силен ли е? :)А защо не направят такса за влизане в центъра с кола? Според мен това е по-лесен начин за намаляване на трафика...в центъра, не е ли?

41

Анонимен

преди 11 години

Аз не пътувам по магистрала и не желая мои данъци да се пръскат за строеж на магистрала.Който иска магистрала, да бъде така добър да си плаща такса за магистрала. Така е и с паркингите и гаражите - който иска да паркира, да си построи гараж в центъра или да плаща такса за паркинг. На изборите ще гласувам категорично срещу ГЕРБ.

40

Анонимен

преди 11 години

некъв тръгнал да сравнява софия с лондон. нерде ямбол, нерде стамбул.за всичко за което се плаща се гледа от някой град в западна европа, а за всичко което трябва да получат хората някак си не се гледа от никъде.

39

До 53

преди 11 години

Съгласен съм да пътувам с метро обаче то е едва 2 диаметъра и въобще не ми върши работа.Ако не си в Люлин или Младост и ако не отиваш до място близо до линия на метрото какво правим? Най елементарната дестинация Болничното каре Г.Софийски, бул. България, Гешов - ами там няма достъп с метро, а много от хората идват в София заради лекари. Всичко в района е синя зона. А паркинги няма

38

Анонимен

преди 11 години

Вие замисляте ли се какво ще се случи, ако паркирането е без пари и позволено навсякъде? Тъй като БГ манталитет е селяндурски => егати кашата.Още повече, че поне половината хора, живущи в София, са от провинцията и 2/3 от тях не плащат данък в София, те пък съвсем НЯМАТ право да пискат за паркирането.Много интересен тоз БГ манталитет - хем всичко да ти е подредено, хем да не плащаш, хем да си хвърляш *** от балкона, хем да си хвърляш фаса от колата. Ако може да не се работи и да плащат,а?

37

Анонимен

преди 11 години

44, основната цел на таксите за пракиране в центъра не е увеличаване на приходите на общината, а намаляване на трафика в центъра! Доста хора които до сега паркираха в центъра ще се замислят не е ли по добра алтернатива за тях ако ползват метро или такси и в резултат на това много по малко хора ще плащат много по високи такси, като приходите за общината няма да нараснат, но трафикът в центъра ще падне значително и като цяло и за местните и за гостите на центъра зоната ще стане cool :-)

36

Червена зона

преди 11 години

В Бояна да се направи червена зона. Пожарната да плаща винетка - червена

35

До 18

преди 11 години

Кой те кара да плащаш такса за магистралата??? Точно никой. Почти всичко е новопостроено така или иначе. ВЕИ са изисквания на Европейския Съюз и не зависят от България. Ако питаш мен и така трябва да бъде. Айде стига ревахте всички. Само знаете да се оплаквате.

34

Анонимен

преди 11 години

Платено паркиране - да но по-добре всички софиянци да плащат през данъците едни 100 лв и да имат достъп.По големя проблем е, че парите събрани от синя зона не отиват за нови паркинги, а потъват в нечий джоб.

33

Анонимен

преди 11 години

Абе вие нормални ли сте?? В Лондон за да влезеш в Сити-ти плащаш такса, пък си паркирай после... А тук куцо и сакато се нагнети в София, паркират по тротоари и площадки... Ама големи гъзари са всички - карат "камиони" джипове и много ясно, че няма къде да се паркират. Ми попътувайте с метрото - ново е, бързо е, с климатик... И аз живея в центъра и си паркирам в гаража - повечето съсведи са си си ги дали под наем или продали - еми да си плащат тогава за паркиране на улицата.Хрантутници.

32

haha

преди 11 години

До Не съм герберТа идеята ми е, че тука отново само едни пари искат - услуга никаква.Поздрави :)

31

Решение

преди 11 години

Паркирайте си колата в Люлин, а апартамента пред колата. А аз ще дойда да живея в центъра и ще плащам паркинг

30

до30-ти

преди 11 години

Много правилно! Така беше и със стачките ! Когато стачкуваха учителите( тези хора които всички до един са ни изграждали и възпитавали ) всички им се смееха и не ги подкрепяха по никакъв начин. Тогава поне на мен ми показа ,че има нещо сбъркано из основи и ,че няма как да се вдигнем и да си извоюваме правата. Ние сме само един бледа сянка на онези които са измрели за да ни освободят от турско и са се борили въпреки националните катастрофи да просъществува името България до ден днешен!

29

Анонимен

преди 11 години

до 34, за какъв ред плащаш на синя зона???