110

Хах

преди 14 години

"Най-предпоследно не замразяваме АЕЦ "Белене""Заглавието кефи :)

109

Greenpeace

преди 14 години

Това е голям успех за гражданското общество и ядрената безопасност в Европа каза Албена Симеонова от БелеНЕ! Тя пътува заедно с Георги Касчиев миналата пролет до Германия, където говориха пред Годишната среща на акционерите на RWE.

108

Greenpeace

преди 14 години

Това е началото на края на Белене коментира енергийният експерт на Greenpeace Jan Haverkamp. След като 12 международни банки отказаха да финансират проекта през 2006 и 2007, RWE беше последната надежда за реализация на Белене.

107

Тъпира

преди 14 години

до 102ДА и ако бяха останали на власт щяхме да си мислим че сме добре докато изведнъж не се окажем със свалени *** наведени дори без вазелин..... Гейчо нали разправяше че криза в БГ няма да има :D

106

Салфеткоф

преди 14 години

Министър председателят за пореден заслужи признанието "фурнаджийска лопата".

105

Анонимен

преди 14 години

Слава, слава. Да живей.

104

Анонимен

преди 14 години

Greenpeace помогни ни, отърви ни от заробващите руски проекти.

103

мунчо

преди 14 години

А днес стана ясно ,че милиони левове са се изпарили от здравната каса по време на днешната власт-ха честито здравеопазване!

102

Анонимен

преди 14 години

Руснаците като са толкова отворени защо не хванаха RWE да им плаща неустойки че се е отказала.

101

Тъпира

преди 14 години

Първо: "Бургас-Александруполис" чака международна екологична оценка. Би било добре, преди да подписвате договори, да знаете какво казва екологията по тази тема.Когато всичко е ясно ще стане ясно дали ще се строи, замразява или отказва от проектите. Кво се хващате за всяка дума тия диванета искат адекватни решения от управляващите, а те не могат да ги вземат преди да имат пълни данни за ситуациите в дадените проекти. Така, че според мен много правилно действат по всички въпроси!

100

Анонимен

преди 14 години

... и тези, които го избраха - също....

99

Анонимен

преди 14 години

Може да фалираме, ама ще го направим с усмивка на уста ! Предишните бяха изпечени крадци, тези са тотални комедианти :)

98

5643

преди 14 години

Борисов ти си луд.

97

Анонимен

преди 14 години

АЕЦ Белене като магистрала Тракия27 Ноември 2008Таня Киркова, Иван Бакалов АЕЦ Белене се превърна в проект, който все по-малко се различава от този за магистрала Тракия. Виси въпросът за финансовата му изгода, а германският инвеститор, концернът RWE, когото държавата избра на търг за партньор, се колебае и се пазари. АЕЦ Белене е заплашена от провал и отлагане за неопределено време, също като ...

96

Анонимен

преди 14 години

добре,че съм тук, имаш късмет :) кога си свободна? :)

95

Анонимен

преди 14 години

Офертата от какво естество да е?.... ;-)

94

До 83

преди 14 години

Точно за Западна Европа са, ти не си мисли че Украйна и Беларус ползват някакви преференции. Ако се интересуваше малко повече от цените на газа щеше да знаеш, че най евтината газ в момента идва от Катар около 130-140 долара и Русия е принудена да се съобразява с конкуренцията ще не ще.

93

шизо

преди 14 години

Кво ли ще каже утре,бб?!?!?!

92

Балин

преди 14 години

Толкова луди няма. Щом си загоряла нямаш насищане, а щом нямаш насищане за какво да се хабат? Отностно темата всичко казано от Гербера слънце е предпоследно вече не му обращъм внимание.

91

Анонимен

преди 14 години

RWE няма пари за БеленеПЕТЪК, 8 Май 2009...България търси пари за дейностите по строежа на АЕЦ "Белене", предвидени за 2009 г. Страната ни ще трябва да осигури и парите за 2010 г., тъй като RWE има затруднения да намери финансиране за тяхната част от проекта. Това обяви зам.-министърът на икономиката и енергетиката Явор Куюмджиев. За 2009 г. е планирано изграждането на бетонов постамент на корпусите на реактора и турбинни зали.