21

Анонимен

преди 3 месеца

Това е пропаганда, че някой си бил някакъв си -фил !!! Има МИЛИОНИ българи, който може ИЗОБЩО да не им пука за pycuя или за пyTkuH, но искаме България вън от този конфликт. Пълен неутралитет , без войски и оръжия за която и да било страна в конфликта !!! Няма страна членка на алианца, която да е нападната, нямаме никакви задължения да помагаме на когото и да било !!!

20

аааахахахааааа

преди 3 месеца

До Анонимен 5 Ако прочетеш по-внимателно кои световни медии го пишат, не кесия ами чували с долари някой трябва да е развързал. На тия медийй с кесийки не можеш да влияеш.

19

Руси

преди 3 месеца

Тази т.нар преса ,а в същност бухалка може да ми пръдне на ***. Лош ли е Радев ,че иска край на войната човека ? От кога мир е лоша дума ? Не забравяйте ,че Украйна и Меркел нарушиха спогодбите подписани между тях и Русия ,и Русия реагира. Айде в лево тия медии. Само ни натискат и няма файда от тях !

18

USA SUPER КИРО НОФ

преди 3 месеца

АЕ СА НАТО НЕ МОЕЛО БЕЗ ДУНАФСКИТЕ ОФЦЕ !

17

Булекзит

преди 3 месеца

Слава Русия - Освободителката ни от турско робство! Да живеят нашите руски братя и да пращат фашистите от Киевския режим при Бандера! Дано Путин забърза нещата, че тук политиците се чудят как да подарят цялата държава на Украйна по заповед на Колективния Запад!

16

Дълбок поклон

преди 3 месеца

Няма значение другите какво мислят или говорят за нас. Важното е да сме с чиста съвест и да спим спокойно. Мъжка постъпка на Президента.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Пpaвuлнo peшeнue нa npeзugeнтa Pageв!

14

Анонимен

преди 3 месеца

Пука ми че ми дреме какво пише "световната преса", тоест подбраните от вас медии написали критични коментари по темата. Радев прави това, за което съм го избрал. Ако имаше право на 3-ти мандат пак щях да гласувам за него.

13

Резидент разединител

преди 3 месеца

Да обяснят и с подкрепата от кои партии беше избран. Неокомунистите от ПП. Които впрочем от три години саботират работата на държавата.

12

анонимен

преди 3 месеца

Някога комунистите който до 1989година дерибействаха,и българия беше "концлагер"който не беше съгласен със тях те го наричаха"ФАШИСТ",това е същото,само,че от "псевдодемократи"

11

До 4

преди 3 месеца

Ами те медиите могат да си пишат, каквото си искат щом тоя дето дава кинтите го иска.Както се казва ,който плаща той поръчва музиката

10

Юуп

преди 3 месеца

Бинден два часа снощи не знае де се намира. Провоенния президен на сащ е тотал щета.Да идва бай доню да разпуска натю

9

когато

преди 3 месеца

в една държава някаква Галя от някакво посолство определя кой ще е министър председател или член на кабинета - тая държава я пиши бегала. Затова макетата ни правят диви и щастливи.

8

Боби

преди 3 месеца

Радев е готов на война с Украйна на страната на Русия.

7

ggg

преди 3 месеца

тези *** до 3 месеца ще обявят че ако не прратим хора в украйна значи сме про руски настроени... ае всички желаещи за война да отиват доброволци в Украйна, Зеленски няма да ги върне

6

Анонимен

преди 3 месеца

Ако е мислил ,че всичко ще мине тихо,както случаите с неговите съветници, не е познал.Вече вместо високото доверие от първия мандат, му тръгва лоша слава не само у нас, а и по света!

5

divna

преди 3 месеца

До АнонименМного си *** и неграмотен.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Ся почваме да закачаме негови потрети и да му се молим като спасител .цирка е пълен

3

Развеселен

преди 3 месеца

"Медиите го наричат "проруският президент"" Ужас :)))) Сега Рундьо ще трябва да направи още едно коремно :))

2

До 1

преди 3 месеца

Съветвам те да ги пиеш навреме