18

Суетьло нацисчето

преди 1 седмица

Оня нацяга футболния хулиган суетльо, приятеля на расате тук му купиха униформата и оборудването (за хиляди левове). Отиде в урина в края на ноември. Там се изучи момчето за месец и киевския режим го прати на първа линия под Купянск в края на декември, след 3 дена беше денацифициран хахахаха. Повоюва си добре момчето и отиде при ген. Луков, където му е мястото. Евала БГ демократи-нацяги. Дано идете всички при вашия генерал.

17

Анонимен

преди 1 седмица

При заплаха РУСИЯ ТРЯБВА ДА СИ ПОМИСЛИ ДАЛИ ДА НЕ ПОМОГНЕ МАЛКО НА ЙЕЛОУСТОУН. НИЩО ПОВЕЧЕ.

16

Дядо Соци

преди 1 седмица

Една и съща руска парцалеса спами тук. Време е данс да се задейства и подобни индивиди да бъдат с отнето гражданство и депортирани в Русия.

15

Анонимен

преди 1 седмица

ПРи вида на детско хеликоптече Путин може да се само взриви с ядрена бомба.

14

Анонимен

преди 1 седмица

Русофоби какво правите още тука, а не ходите да помагате на вашите приятели укронацягите в Донбас?

13

Сър Пичук

преди 1 седмица

Те Русия и Армения щяха да защитават, но всички видяхме колко струва руската защита

12

До 4,Чухче

преди 1 седмица

Прати една картичка от Пхенян, като емигрираш натам

11

Слава на Русия

преди 1 седмица

Русия моментално надушва ужасната воня, която се носи от натовските наемници и укронацистите от батальоните Азов, Айдар, Кракен, Десен сектор, Карпатска сеч и другите дришненца,,,,след което ги пържи по хотелите и полигоните, преди да са стигнали до фронта. Слава на Русия! Русия е мощ!

10

Анонимен

преди 1 седмица

Киевския нацистки режим вече не дава паспорти на емигриралите (дезертиралите) укро мъже от 18 до 60 г. Сега ги грози депортация или сами да се върнат в така наречата украйна. На практира дезертиралите укро нацисти се намират назапад нелегално. Няма бягане, лека полека всички ще бъдат могилизирани на фронта. Русофобите нямат жал към укропитеците, продължават да спонсорират нациския режим и да утилизират населението?

9

Анонимен

преди 1 седмица

Русия ще защитава Корея и обратното. Нас нато ни защитават с 3 испански самолета излитащи от италия муахахахаха. РеZил!!!

8

До 3

преди 1 седмица

Имаме много угоени ппрасета

7

Чърчил пияната пура

преди 1 седмица

95% от чиповете в руската военна техника се оказват от западни страни. 30% са от фащ, останалите 65% от други западни страни, 5% са китайски. Западните чипове се получават от фирми прекупвачи от Китай, Индия, Турция и други. Бизнеса си върви, а вие русофоби ядете дед0вия яко!

6

Анонимен

преди 1 седмица

Къде стъпи американския мирижлив ботуш трева не никте. Стъпи в украйна и вече е с минус 20% територия и минус 60% население. БГ е вече 35 г. под краварско р0бство и от 9 млн вече сме има няма 6 млн. 1/3 от населението ни станаха р0би назапад, а останалите 1/3 са р0би на западни фирми у нас.

5

КАКВА ЗАПЛАХА...???

преди 1 седмица

КОЙ ГИ ЗАПЛАШВА..??..... НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРИГОЖИН И НАВАЛНИ ЛИ..??... ИЛИ МАЙКИТЕ НА РУСКИТЕ ХРИСТИЯНЧЕТА ПРАТЕНИНДАЦУМИРАТ ЗА МИЛИАРДЕРА ВЛАДИМИР ПУТИН..??

4

Дядо Соци

преди 1 седмица

Така е руското пво става само з а украса. Хахаха

3

ТОГАВА ДА ВИДИШ

преди 1 седмица

КАК ХУБАВО ГОРЯТ КЪЩИ И БЛОКОВЕ ОБВИТИ СЪС ИЗОЛАЦИЯ

2

Анонимен

преди 1 седмица

Днес при терористически обствел на укронацягите по плаж в Севастопол са загинали и ранени хора. Загинала е 9 годишната дъщеря на зам кмета на Магадан. Край в вас укронацяги

1

Ельоменат

преди 1 седмица

А вътрешни тоалетни кога?