53

Анонимен

преди 1 месец

Обърнете внимание на изречението "Иновациите пречат на Абрамсите". Не правете така, руснаци. Ще одраскате Абрамса. Той е за корицата на рекламно списание.

52

Хи хи

преди 1 месец

За урките толкоз. Ако искат от хубавите Абрамси ще им струва 10 трилиона на танк, а "помощта" беше само за 61 милиарда долара, т. е. няколко винтчета по танка. За "приятели" е по скъпо !

51

Анонимен

преди 1 месец

Защо се изненадват, абрамсите не са с оригиналната броня, защото американците знаеха, че руснаците ще пленят техни танкове и изпратиха за Украйна само стари модели излезли от употреба и прототипи от 70те. Освен това министерството на отбраната на САЩ е спряло договора за обновяване на танка. Ще правят нов или изобщо няма да правят. Колкото до снарядите, нашите кауни така и не разбраха, че САЩ дават само бракувано въоръжение, на което са направили лека рехабилитация, за да може да тръгне.

50

Анонимен

преди 1 месец

Дори във американските филми Рамбо караше съветски танк. Да не е луд да кара тия американски тенекии. Човек разбира каде е истината.

49

Анонимен

преди 1 месец

До 82-ОМБР То и Блек Хоук струваше няколко милиона ама гладните сомалийчета го свалиха с ракета струваща 7 долара.

48

Дрън дрън

преди 1 месец

Не е нужно да си голям военен експерт за да разбереш, че никакви танкове и артилерия не вървят, без въздушна подкрепа! Нямат ли авиация, ще им е почти невъзможно да контраатакуват! И американците също знаят това! Не дойдат ли Ф-16, Украйна само ще стопира и разчиства окупаторите! Бункерният Фюрер също го знае това , и бърза да прилапа колкото си може повече територия, независимо от жертвите, след това ще го минира, и ще почне да реве за "мир"! Тия са прозрачни!

47

Бай Дрън

преди 1 месец

Абрамсите имат ужасен проблем с прахоляка, защото често трябва да се сменят филтрите на газотурбинния двигател. Не е като руския Т80, при който има специална система за защита от прах и не се сменят филтри .Т80 е на светлинни години пред Абрамс. Американците се видяха в чудо в Ирак. Добре, че авиацията им разбомби местността, че иначе с тия танкове да са си останали в пустинята. Те всущност не стават за никаква война и дефакто са си наистина само "превозни средства".

46

Анонимен

преди 1 месец

Страйкърите дето купи тагаренко на тройни цени са още по зле,

45

82-ОМБР

преди 1 месец

...Т-90М струва 4,5 милиона долара. FPV дрон струва 500 долара...

44

Анонимен

преди 1 месец

Нов шок за нашите тротинетки,те горките си мислеха че натовските танкове и друга техника са най-най. А то се оказа че са най обикновенни тенекии.

43

82-ОМБР

преди 1 месец

Всеки който ми покаже клип,как дрон унищожава "Айбрамс"(10мил.долара)ще получи от мен 20 клипа,да 20 клипа,как дрон унищожава,и то безвъзвратно руски танк Т-90М! Слава Украйни!

42

Анонимен

преди 1 месец

Ами то си пише, че тези танкове са създадени за стила на война на НАТО - първо се подравнява бойното поле с въздушни удари и артилерия и когато вече нищо не шава, пристигат танковете, ха-ха...

41

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ

преди 1 месец

Много са зле танковете - като ги пленят, няма място в тях и за една пералня на старо да сложиш!

40

абе

преди 1 месец

и украинците, като нас са прецакани от янките - те с тия ръждясали железа, а ние с допотопните ефки от 80 те год. абе, военната промишленост и на САЩ и на РУСИЯ процъфтява а ние лапаме мухите!

39

Ех,

преди 1 месец

Танкът не е лош. Руснаците са прекалено добри! Това е истината.

38

Бай Дрън

преди 1 месец

Американците никога не са праеили качествена техника. Нито колите са им коли, нито военната техника военна техника. Това не означава, че не може да се воюва с тая техника, апротив, може, но е много зле. По-добре да си с нещо шведско, немско, отколкото с американско. Дори държави като Чехия или бивша Югославия, имат по- добра техника от американската.Това, че само американците са воювали досега не означава, че и техниката им е добра.

37

Анонимен

преди 1 месец

Укрите били използвали плочи от пластичен експлозив, които, когато бъдат ударени от куршум, детонират и осигуряват защитен контравзрив. Кой е шантав, че да стреля по танк с куршуми? БЧ на руския ПТУР "Корнет" е двустепенна - първата степен унищожава динамичната защита, а втората степен прогаря бронята и се взривява във вътрешността на танка.

36

Зозо

преди 1 месец

Мдаа, пък Джавелин отварят рушките тенекии като консерва :))))))))))))))))))))

35

Анонимен

преди 1 месец

По-нескопосен превод на "статия" едва ли може да има! Дори и автоматичния преводач на Гугъл е по-добър! Защо публикувате подобни "шедьоври"!? Това е обидно, както за медията, така и за читателите.

34

Анонимен

преди 1 месец

Западът се самозакопа с тази война, която започна с Русия. Икономически и военно-лъсна им истинската "мощ"