23

Иван

преди 1 година

малей колко е хитър, а . а ние колко сме глупави... еми така е . едно такова просто нещо а успява да манипулира целия български народ . защо ли ? еми досететете се сами...39286

22

Диагноза българин

преди 1 година

Тикво, още помним, че ти дострои турски поток, за наша сметка, докато отлагаше за 50ти път гръцката връзка. Електората извън дпс, възбуждане и гроб не е ***, не забравяй.

21

Анонимен

преди 1 година

Отново корекция по наглостта на бойче - дългосрочния договор не е с фиксирана цена а формулата на договора междуБулгаргаз" и "Газпром" със 70% тежест е средната стойност на TTF останалите 30% в ценовата формула идват от котировките на петрола и долара което означава че няма да е много по евтин ако не и хич :)

20

Нане

преди 1 година

И тоя ли, ще го изберете пак да управлява... ===))) о Неразумний юроде...

19

Анонимен

преди 1 година

Вчера по БТВ след новините много добре го обясниха като на ***.л.оумни защо руския газ няма алтернативи в ценово отношение. Ако Борисов иска да обедни още повече народа - да действа и да прекратява договора.

18

Анонимен

преди 1 година

Боко- човекът на Пу.тЛеР , дал 3 милиарда на Газпром, сега реве за независимост.Тоя е за Карлуково..Без отлагане

17

Гроби Таласомо

преди 1 година

От всички тиради на Бойко, откак не е слуга,с е разбра, че той е верен слуга на САЩ и ЕС, само че, нещо низцергнат и сега полага всячески усилия да се докаже пред тях, като най-добър и най-послушен! На последното, най-много набляга! Но, слугите са така! от тази му тирада, обаче, освен горният контекст има още един контекст, вече конкретен и той е спуснат от Мустафа - клин във възможната коалиция ППДБ, за да има първи коалиционен партньор, гато вземе мандата;)))

16

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ

преди 1 година

крадеца с чекмеджетата от заечарника в Банкя суче мустак да идва да краде за четвърти път. Е тоя народ до кога ще настъпва една и съша мотика и не му ли увря главата. колкото повече го крадат и обеднява, толкова по *** народ става - ФАКТ

15

Анонимен

преди 1 година

Вкъщи се отопляваме на газ и чакахме да видим как ще ни се отрази повишението на цената, преди да търсим и да правим разходи за друго решение. След днешното изявление на правителството, че държавата ще купува газ от Русия, вече търсим друго решение. Скъп газ може и да ползвам, но кървав - никога! По-добре семейството и децата ми да студуват, отколкото да подкрепяме убийствата на дечица в Буча от кървавият диктатор Путин.

14

баба мара

преди 1 година

няма такъв закон с които да ни скараш с русия нито един глас за герб и дб теще ни вкарат само в неприятности вместо евтин газ от наи близкия кладенецте се занимават с прос-то-тии до кога ще ну управляват де-би-ли стига вече

13

Зозо

преди 1 година

Хахахаааа, с това изказване Боко го натакова на уж десните от ДБ с 200 :))))))))))))))) А сега да ги видим какво ще правят :))))))))))))))))))))))

12

Маникюрист

преди 1 година

Здравейте приятели, искам да ви разкажа за маникюристката Олена от Буча. Една сутрин Олена станала, изпила си кафето и излязла да разходи кучето. Докатао разхождала кучето на алеята с труповете между труповете и изведнъж се загледава в маникюра на един от труповете и видяла, че това всъщност е маникюра на нейна клиентка който самата тя е правила. Приятели, след като научих тази история повече не мога да ползвам руска газ напоена с кръвта на жертвите от Буча.

11

Анонимен

преди 1 година

Сикаджийската мутра пак изпълзя от зайчарника и започна да бълва нелепици. Жалък и смешен!

10

Анонимен

преди 1 година

Добре, че беше бат Бойко иначе сега комшийте от юг нямаха да имат турски поток , браво бат Бойко машала.

9

Анонимен

преди 1 година

"100% дивесификация от "Газпром"" Това е като 100% бременна... Деверсификацията по дефиниция е когато имаш максимално много източници от които да избираш. Изключването на източници е всичко друго но не и термин "дивесификация"!!! Крайно време е да се употребяват думите по правилен начин. Аз разбирам, че Борисов е учил как да разгъва пожарникарския маркуч а не да обогатява речника си, ама има съветници все пак!

8

Анонимен

преди 1 година

Едно нещо трябва да им е ясно на империалистическите opkи - ние българите може да студуваме и да гладуваме, но никога няма да купуваме кървава руска газ напоена с кръвта на дечицата от Буча.

7

Анонимен

преди 1 година

Всички танкери в света са договорени до 2027 г. Но помеждудругото може да изпадне нещо за България от време на време, солено ще излезе цената, но няма да сме роби на Путин. Свободата е по-важна.

6

Анонимен

преди 1 година

а ти защо не я направи бе тикво.Един дол дренки са дб герб и пп

5

Анонимен

преди 1 година

Руският газ не е синьо гориво. Руският газ е червен. Кръвта на мъртвите деца от Буча е червена. Руският газ е червен и съсирен. Руският газ е червена отрова, която ни карат да пием и да не питаме. Докато децата на Буча ни гледат отгоре с безкръвните си посинели лица. Руският газ е червен.

4

Анонимен

преди 1 година

Борисов, удряй по това безмозъчно недоразумение във фуражка. Само ще спечелиш от това..