102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 163 "Ако прочетеш коментарите е точно обратното." Мне, не е. Русофилите МАСОВО нападат българското, и оправдават закриването на български производства от съвеЦките другаре.

101

Русия е изостанала

преди 2 години

Русия е много изостанала, икономически е като Нигерия, само че със сняг!

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 151 "Каква икономика без развита тежка промишленост ?" Ами, другарю, сравни българската и руската БВП на глава от населението като извадиш природните им ресурси и ще разбереш "каква икономика". Но то само с руски опорки не става, трябва и акъл.

99

Руушки пооодлоги

преди 2 години

На който русофил, не му харесва в България - чемодан, вокзал, Москва и да ходи в Русия, раят на своите мечти...

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 153 Интересното е, че българите които комнетират за "руското" "качество" боравят с примери и информация. Тези, които са на амбразурата да "защитават" "руското" правят това ЕДИНСТВЕНО като .... нападат българското. Та, другаре, какво разправяхте, че вие сте загрижени за "българското" ли?

97

Анонимен

преди 2 години

Те техните коли ги знаем какво представляват, вечно се повреждаше нещо, да не говорим колко "икономични" беха :))) Но все пак съм живял много малко време през соца, некой по запознат да каже нещо по въпроса :))

96

Анонимен

преди 2 години

Добре бе ***, кажете поне едно основание да напуснем ЕС и да идем евразийския свят? Какво имат, доходи, икономика, култура...? То в ЕС сме последни, а там ще сме първи половин век изпреварили скъпата ви Разия!

95

Анонимен

преди 2 години

Завръща се глада и м_зерията във феодална Русия... Нищо друго и никой не се връща там...

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 140 "...аз нямам чичо стругар" Е, нищо, нали "знаеш" как стоят нещата. Явно знаеш как е статистиката. Сподели, покажи, че дадената информация ти е несъществена.

93

Русия е в 19 век

преди 2 години

На 50 км. от Москва селяните живеят в дървени къщи, спят върху печките след тежък запой, хващат прясна риба от дупки в леда и чакат с канчета на опашка пред цистерни с надпис "квас". За жалост това е състоянието на по-голямата част от населението на Русия извън големите градове, което в болшинството си живее със стандарта и манталитета на 18-19 век.

92

555

преди 2 години

До 141. По напред сме във всичко от руснаците. Първо сме с по голяма икономика на глава от населението. Второ сме по напред като обществено развитие. Трето хората в България живея в пъти по добре от хората в Русия. Четвърто имаме в пъти по добра инфраструктура. Мога да изреждам с часове ,но хора като тебе вярват само на руската пропаганда.

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 141 "В кое си по-напред ?" В икономиката, в стандарта на живот, в интеграцията ни в нормалния свят, в начина на развитие. Абе, във всичко хубаво. Ако ги нямаше русофилите щяхме да сме държава ПОНЕ от нивото на Австрия, но даже когато ги влачим на гърба си, пак сме по-добре.

90

Анонимен

преди 2 години

Руските автомобили само по едно са недостижими спрямо западните.Цената!Втора ръка струваше повече от чисто нов!Иначе за новият чакаш 10&15 годинки.Още една от дуввотийте през комунизма.

89

Анонимен

преди 2 години

България не е произвеждала автомобили, совалки, ракети и др.. Но в института Пушкаров (и не само) бяха разработени сортове които даваха немислими за днешно време добиви, които бяха продадени в над 80 държави по света. Това е само ЕДИН пример.

88

Анонимен

преди 2 години

До 143 Да видях руска кола....

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 137Гулаците не са преставали да съществуват, питай Навални за това нещо :)) От затвор в Московието го пратиха некаде в Сибир, все едно е мъртъв вече челяка, щом са го пратили там :))

86

Анонимен

преди 2 години

Тия бракми никога няма да произведат отново, в Русия средната заплата ще си бъде 200 долара по ниска от България, но тука русофилите ще се увеличават, защото сме много *** народ ,абсолютно неграмотен с изключение на една малка част в София и няколко големи градове!

85

Анонимен

преди 2 години

...аз нямам чичо стругар :(

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 136 "прави генерални статистически обобщения" Я дай пример с твоите РЕАЛНИ статистически наблюдения. :)

83

Анонимен

преди 2 години

Ладата струваше 6 100лв.Днес колко ще струва?